Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 15
oxidoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ireth vai oxidoni, ce poze superbeeee!!! ![]() facute de fotograf profesionist? 24+ ![]() |
Multumesc Ireth. Eu nu ma satur sa ma uit la ele ...
Da, sunt facute de fotograf profesionist.
Un tip f f de treaba...l-am cunoscut la nunta finilor de acum 2 ani.
27+ cu
Miruna-Maria
crisspy spune:
Oxidoni sunt superbe fotografiile 

super idee, super amintire 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
21 sapt 
Ireth spune:
la doua 
foarte tare ideea oxidoni, chiar si alex zicea "mai la vara, sa ne facem niste poze frumoase cu ferma porcicola" (in caz ca nu v-ati prins, EU sunt ferma, ca dau nastere la un porcusor
)
24+ 
ramyy spune:
babyblue ce tot lucri si ne dai emotii
stai cuminte in pat 
oxidoni superbe pozele si eu vreau sa fac dar sa fie burtica un pic mai mare.
ireth si mie imi zice sotul "burta verde" da inca nu vrea sa imi zica de ce verde ![]()
http://mobilier.allshops.ro/produs/11886/Scaun+balansoar+%2B+contra+taburet+tapitat.html
mi-am gasit si eu scaun de alaptat care imi place la nebunie dar ma indoiesc ca intra in el minunatul meu posterior ![]()
24+ 
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
roxybarbu spune:
oxidoni sunt superbeeeeeeeeee pozele!
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011
ramyy spune:
| citat din mesajul lui roxybarbu oxidoni sunt superbeeeeeeeeee pozele! Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+DPN 04.07.2011 |
dupa ce am citit cat are fetita ta ne-am apucat de cautat cu sotul in carti sa vedem bebe al nostru nu e prea mic
felicitari pt grasunica

24+ 
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
cereline spune:
Neata burticilor!Anaemi ce putin a mai ramas
,felicitari pentru cele 29saptamani!Roxy felicitari pentru strumfita grasuta!Burticilor cu probleme va trimit un
si stati linistite in pat,luati exemplul de la mamutz!Oxidoni pozele sunt superbe!!!!
28+
Maya-Maria
ramyy spune:
| citat din mesajul lui MatzaRebela e fetita e fetita;))):D o sa revin mai tarziu cu detalii:Dpupici 21+ cu ![]() |
felicitariiiiii
24+