Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

buna dimineata si de la noi

sa raportez : am fost la dr Avram care e intradevar super ok...mi-a explicat frumos cum sta treaba mi-a facut o droaie de analize si a zis ca ma suna cand sunt gata sa vorbim...mi-a dat sa iau femibion2 pe langa acidul folic si magne b6 pe care le iau deja, mi-a zis ce alte pastile care cica nu se gasesc la noi(am si intrebat in farmacii dar nici nu auzisera de ele), mi-a zis clar ca supa 90kg se mareste in general doza de clexane (eu am acum 88 sunt cat o mica balenuta).
asa ca asteptam rezultatele sa vedem daca marim sau nu acum doza de clexane si daca nu o marim acum cand fac 30 sapt merg sa fac homocisteina si antifactorx si in functie de alea imi mareste sau nu doza.
macar imi e mai clar si mie acum...astept rezultatele care o sa le am undeva pe martea viitoare.

toate fetele

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza burtoaselor!

Bravo Ramyy, felicitari! vezi ca se poate? chill maica, chill.

Eu nu-s asa de chill, nu stiu de ce. Astept ora doua sa ma duc la doctor, sa vad ce bazaconii imi mai spune, ce medicamente mai trebuie sa iau.... v-am spus ca am "noroc" la analize. Mi-au refacut analizele de la Fundeni, tare sunt curioasa cum au iesit.
Sunt satula. Vreau si eu o sarcina linistita si fara probleme

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Neatza burtoaselor!

Bravo Ramyy, felicitari! vezi ca se poate? chill maica, chill.

Eu nu-s asa de chill, nu stiu de ce. Astept ora doua sa ma duc la doctor, sa vad ce bazaconii imi mai spune, ce medicamente mai trebuie sa iau.... v-am spus ca am "noroc" la analize. Mi-au refacut analizele de la Fundeni, tare sunt curioasa cum au iesit.
Sunt satula. Vreau si eu o sarcina linistita si fara probleme

24+

cand ma gandesc acum cum m-am isterizat luni la cealata clinica pt ca nu mai era doctorul ma infunda rasul ...ma mir ca nu au chemat alea sarlavrea sa ma dupa la nebuni.

si eu vreau o sarcina normala ..si eu

m-am intalnit luni la veterinar cu o cunostinta de-a mea , era si ea acolo cu cainele, care era programta sa nasca marti nu avea nici o treaba si mi-a zis ca ei asa bine ia fost nici nu a simtit ca e gravisa imi venea sa mor de ciuda

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

fetele am o mare intrebare ...de 2-3 sapt am urechile infundate (nu mereu) dar dimineata si seara parca nu aud cum trebuie . Aveti idee si asta tot de la sarcina este , sau tensiune?
Rammy bine ca te-ai mai linistit si ca ai gasit un dr cu care sa poti comunica , conteaza enorm

22+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Vorbeam ieri cu farmacista mea, am intrebat-o asa, intr-o doara, daca la ei in magazin/retea se gaseste Clexane. Ca ma gandeam... na, cine stie ce mai zice maine, ce imi da sa iau, macar sa ma interesez din timp.
A dat ochii peste cap si a zis ca nu intelege ce se intampla, Clexane-ul parca ar fi medicamentul in voga al gravidelor, cica una din trei cere Clexane. Ma, sunt eu nebuna? nu e cam mult?!
Si ca de-aia se gaseste foarte, foarte greu.
Acum asta imi mai lipseste, sa-mi zica asta ca trebuie sa iau Clexane si sa nu gasesc
Mutatiile mi-au iesit negative, dar restul? uof....

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neazta fetelor.

si eu am ajuns la spital azi dim, ieri seara am avut contractii una dupa alta, cu tot cu no-spa, cred ca am luat vreo 5-6 de 80 mg.

am ramas pe no-spa, scobutil si magne b6 si a ramas sa vad cum merge asa si dupa paste ma trece fie pe injectii, fie adauga gynipral, iar, dar nu stiu dc o sa l suport. evident repaus total.

s-a mai uitat o data la placenta si el si a zis ca ok. doar ca este ff jos, la cativa mm de col si ramane de vazut dupa 28 de sapt, dc urca sau nu.si prezentatia este f jos si mi-a zis ca NU e ok sa-l simt cum il simt eu des, ca bate in col, in fund, in vagin..pt ca preseaza pe col, dar nu prea am ce face. asa sta el si asta e.

apropo ireth, capul era cam mare comparativ cu corpul.lui asa i s-a parut,desi ieri la morfofetala nu mi-a zis ceva rau.

in rest...eu o sa stau in pat, tot pastele asta.
mai am de facut ciorbitza si friptura, dar sotul mi-a zis ca o sa stau pe scaunel si o sa i dau indicatii si ce iese, iese.

nu stiu, ma gandesc ca in trecut, femeile munceau la camp pana in luna 9 si nasteau pe acolo, si nu mai aveau prb. noi cum facem cel mai mic efort, cum ne apuca toate cele.....

mihaela, im pare rau sa aud ca si tu ai prb.

roxy, ma bucur nespus sa aud vesti bune despre bebelina ta!

alexia, babylicios, mamutz, lissa, aquirell si toata gasca, va pup pe toate!!!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata fetelor

Roxy felicitari pentru grasunica...eu zic sa nu-ti faci probleme cu greutatea, mie la 36 de sapt mi-a spus dr ca Razvi are 3,5 kg si ca o sa mai creasca in 2 sapt...de unde, s-a nascut cu 3,3 kg...masuratorile astea sunt si ele relative.

In ceea ce priveste echografiile, pe mine m-a chemat din 2 in 2 sapt in primele 2 luni sa fie sigura ca nu se intampla ceva. Apoi o data pe luna. In ultimele 2 luni o sa ne vedem mai des, mai ales in ultima luna cand o sa merg cam o data pe sapt.

AlyMih eu zic sa nu intri in panica...mai bine iti cumperi un tensiomentru si iti masori tensiunea regulat, se prea poate sa fi fost un puseu de tensiune.

Matza te asteptam cu vesti bune azi.

Lissa bafta la bucatarit.

Babylicious e cam problematica treaba cu 100% bumbac la sosete...eu chiar nu inteleg cum nici macar la bebelusi nu pot face integral din bumbac, pana nu baga ei acolo un 5% elastan sau ce naiba baga, nu se lasa. Poate sa iei de pe site-urile alea care vand hainute organice, dar te rupe la buzunar.

Anaemi pai se poate de pe acum emotii? Lasa-le si tu pentru mai incolo. Eu de-abia astept sa vina bebelina, zilele astea mi s-a facut asa dor de un bebe mic in casa...desi stiu ca o sa fie greu, dar e al naibii de frumos.

Rammy ma bucur ca esti mai linistita si ca ai gasit un dr care sa vorbeasca cu adevarat cu tine, sa explice samd. Bafta la rezultate, eu sunt sigura ca esti in parametri.

Ireth pai tu ii zici lui Rammy sa chill, maica chill...si tu? Chill dude...mai stai un pic ca acus te vezi cu dr.

Babyblue imi pare rau ca nu te simti bine. Take it easy...lasa naibii ciorba si fripturica daca ies bine, daca nu exista restaurante cu take away. Mai bine sa fii in siguranta tu si Iustin decat sa ajungi iar la spital.

O zi usoara tuturor si sa auzim numai de bine

Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Neatza fetelor.

Roxybarbu: felicitari pentru bb sanatoasa si hranace. Sa fie bine totul in continuare. Abia astept si eu ecografia de miercuri, dupa Paste.

Babyblue, Roberta, si cele care nu v-ati simtit tocmai bine...relax. Sarbatorile vin si pleaca. Noi trebuie sa fim bine pana la 'livrare'

Rammy: bine ca e bine, si sa fie asa in continuare

Pe restul, va si ma rog sa fiti ok toate.

Si noi saptamana asta am muncit in fiecare seara la capacitate...si inca mai avem. Poate reusim totusi diseara sa scoatem casa la curat. Noroc ca maine muncesc de acasa, deci pot sa mai fac una-alta. Si noroc ca nu m-am simtit rau, si am putut munci. Desi nu ridic, nu car...doar sterg...si sterg...si sterg

Fetelor, eu azi sunt f fericita, de dimineata, ca am primit pozele de la sedinta foto pe care am facut-o vineri cu burtica.
Daca sunteti curioase, am pus cateva in album

Cum maine lucrez de acasa, si apoi vin sarbatorile, va pup pe toate, si va doresc de acum Sarbatori Fericite alaturi de toti cei dragi, sanatate si numai bucurii.

27+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

of mai Babyblue, imi pare rau.... sa stii ca si eu am avut aseara probleme cu contractiile, ceea ce nu prea mi s-a intamplat. Am luat no-spa, dar cred ca era de la oboseala. Sper.
Azi, cel tarziu maine, teoretic termin si Alex a zis ca nu ma mai lasa sa stau la birou peste ora 5, ca vine si ma ia cu forcepsul are si el dreptate, dar ce sa fac, crede ca mie imi place?!

Legat de cap, tii minte ce mi-a zis doctorita: ca la baieti in general exista disproportia asta, capul mai mare. Si se pastreza pana la nastere. Sau o fi o chestie genetica, asa or fi ai nostri, cu capul mare la mine are cu cine sa semene! Plus ca masuratorile sunt relative, stii si tu... imi scrie pe foaia aia cu +- 10 zile. Pai e mult!

Iar cu mancarica... te cred ca vrei sa faci, si eu as vrea, dar stau cuminte. plus ca ma duc la mama de Pasti, hihihihi

Crisspy, mi-e teama de rezultat pentru ca - uite si tu ce e saptamana asta, numai vesti proaste! Mi-e fricaaaaaa!!

24+

Mergi la inceput

vai oxidoni, ce poze superbeeee!!!
facute de fotograf profesionist?

24+

Mergi la inceput