Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Roxy, felicitari pentru grasunica!! ce frumos ca ati vazut-o papand...o sa ii tot vedem din vara incolo

Mihaela, fii cuminte, si tine-ne la curent! eu sper sa te simti bine si sa fii cumintica!!

Pupici la toate burticile...acu ma duc sa fac poza de saptamana si sa o urc in album! Hihi

27+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Buna seara si de la noi fetele
dupa ce spuneam dimineata se anunta o zi grozava dar...pe la 11.30 au venit astia cu termopanul si dupa 30 min toata casa era plina de moloz ( imprastiat ) peste tot , praf si in gura aveam si normal ca am luat iar totul la smotruit ( praf , aspirator, perie pe covoare , matura, balcon ..tot ) , am terminat pe la 4.30 am papat si sa stau si eu 30 min in pat sa ma hodin ...am dormit pana la 20.30 Asa ca maine daca o sa avem timp si putere mergem la colindat prin mag .
Matzarebela bafta maine la morfo ! te astept cu vesti f bune
Rammy bafta si tie maine la dr cu analizele
Ireth unde ti-a disparut optimismul maica ? iar legat de cografii, stiu si eu cazuri unde prima eco facuta abia la 16 sapt dar ..asta daca nu sunt probeleme cu sarcina sau multi gargauni in capusorul viitoare mamicute ( cum sunt/am fost eu )
roberta , Babyblue asa mai fac si eu trag de mine ca o tampita , de ce ? nu stiu ...dar din fericire doar obosesc , contractii nu am avut si banuiesc ca mi-as da seama de ele
Mamutz uite ca habar nu aveam de Mgb6 ca este bun si ptr relaxarea uterului, previne si contractii...eu de 1 sapt nu l-am mai luat ca imi facea o pofta de mancare incontinuu, va trebuie sa il reiau , macar 1/zi
MihaelaV mi-a stat inima cand am citit poate era totusi bine pana vineri sau maine dimineata sa ramai in spital ! Ai grija de tine
Roxybarbu felicitari pentru rezultatele bune de la eco ! maricica bebelina, esti deja in 7 luni jumatate !
Alymith ai grija cu tensiunea , eu chiar in primele sapt am avut medical 2 sapt ca aveam oscilatii de tensiune
W...girl ma bucur ca ai reusit cu semnatura bebelusul jucaus nu stiu cum se adauga la semnatura , poate stiu fetele ce il au .
m-am intins ...dar am recuperat tot !o harnicuta ( mi-au murit laudatorii )

22+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

si eu sunt ca o furnicuta azi
am inceput sa imi coc vinetele si ardei pe care am sa ii pun pana sambata la congelator
fac si paine cu cartofi tot la congelator cu ea.
de maine, intram serios in treaba cu prajiturile

am emotii pentru tortul lui Cristi...nu v-am zis??? Va fi o minge de fotbal cu Steaua...ca deh...familia noastra e stelista

Mama de Ana si 28+

Fashion

Mergi la inceput

Wow, Lissa, da ai ceva de treaba! Mult succes cu tortul! sigur ca iesi grozav...si ca de obicei...asteptam poze

27+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o intrebare...m-am tot uitat pe la hainute de bebe...ca deh...si la sosete nu am gasit sa fie numai bbc...nu exista sau nu m-am uitat eu unde trebuie?

27+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele! ...Se pare ca's prima azi

Roxy, felicitari pt rez bune de la eco si pt fetita grasunica!

MIhaela ai grija de voi! Stai in pat si las-o incolo de treaba !

Roberta, valabil si pt tine!

Windy, Anamaia eu mi's . La inceput este Anamaria (mamica Anamaria.... )
Daca vrei sa pui la semnatura bebele asta , pui copil intre paranteze drepte...[ copil ] (fara spatii)

Lissa,abia astept sa vad tortul.

Babylicious, ce vrei sa spui ca nu gasesti numai din bbc sosetute? Ca pe langa bbc mai au si altceva? Cred ca in general (cal putin la ai mei copii) sunt din 95% bbc+ 5% elastan (sau ce o fi, pt ca sa se intinda).

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 29+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Noi am facut azi 29 sapt, si m-au cprins niste sentimente asa ciudate !!! De bucurie, de teama, de "de toate".... Cand ma gandesc ca mai am doar 10 saptamani, pt ca aproape sigur nu o sa nasc la 40 s. ....

Am emotii !!!

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineata fetele

Va multumesc mult pentru felicitari

W..girl,NU vreau sa aiba 4-5 kg fetita, am spus ca sper sa NU ajunga la 4-5 kg, eu sunt destul de micuta asa ca pentru mine un 3,500 kg ar fi mai mult de cat suficient.....

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

neata
ptr ca am facut prostia sa beau cola aseara (dupa f mult timp ) , m-am trezit din ora in ora , domnisoara lovea puternic in toate partile, m-am plimbat prin casa , am ciugulit ceva , m-am uitat pe la tv, nimic...si la 8 de dimineata s-a potolit ...asa ca sunt zombi

22+ Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Noi am facut azi 29 sapt, si m-au cprins niste sentimente asa ciudate !!! De bucurie, de teama, de "de toate".... Cand ma gandesc ca mai am doar 10 saptamani, pt ca aproape sigur nu o sa nasc la 40 s. ....

Am emotii !!!

o sa fie bine ai sa vezi ! si pe mine ma cuprind cateodata niste stari de neliniste si parca simt ca nu o sa fiu in stare de nimic cu copilul asta ...apoi tu

22+ Ruxandra Ioana

Mergi la inceput