Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

fetele va multumesc pentru urari. Eu sper sa nu fac o fetita de 4-5 kg

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Mamutz, daca nu ma insel tu esti avocat?
Daca da, ei, bine, atunci eu cred ca trebuie sa dai si la medicina. Tot timpul vii cu sfaturi si explicatii care pe mine ma lasa muta de uimire. le stii bine, si le stii in detaliu
_
22+

Mi-a zis si dl dr ca invat medicina. Pai am ditamai biblioteca cu carti de medicina ale socrului, ar trebui sa le si citesc

Le prind si eu din mers de nevoie si daca nu ma chinuiam atatia ani ca sa am un bebe, probabil ca nici nu ma agitam prea tare.
Dar e si o deformare profesionala sa adun informatie.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Mamutz, tu cum te mai simti?
Mai ai contractii?

22+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

fetele va multumesc pentru urari. Eu sper sa nu fac o fetita de 4-5 kg

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Acum am citit si eu ce greutate are Alexia. Felicitari pt grasunica! Nu cred ca se face atat de mare. Mai ai 10-11 saptamani si o sa afli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Apropo de contractii, vorbeati ca se intareste burtica pe forma lui bebe, pe tot bebele sau bucatele de bebe, acelea sunt contractiile braxton hicks. Chiar azi am vorbit cu dl dr de ele. Sunt normale, dar sa nu fie totusi mai multe de 4 pe ora. Deci cand simtit galmute tari pe burtica, mai mici sau mai mari nu e ca se ridica bebe sau ceva de genul. Din astea am mai avut si eu azi, din cele nasoale, cate una rar dar nedureroasa. Sunt pe tratament si stau cuminte si e ok. Probabil daca nu as mai face tratament si nu as sta cuminte le+as avea mereu.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Buna ziua, doamnelor...

Contractii Braxton-Hicks am si eu in sarcina asta, insa nu iau nici un fel de tratament...pentru ca nu sunt sufiecient de dese sau dureroase incat sa justifice o reteta de la madam doctor; cum am mai spus, pe aici se practica zgarcenie maxima la proceduri si medicamente in timpul sarcinii...pentru ca nu se stie niciodata cat dauneaza bebeului, oricat de "safe" le-ar proclama ei...
Lissa, ce crezi ca esti singura? Io i-am shutit doplerul si acum, Fii-mea canta zilnic ceva de genul "Anna asculta inimioara lu' bebe...."
Io am probleme serioase la capitolul nume...fetele la fel de expatriate ca mine, cum gasim nene nume care sa functioneze in ambele limbi????
Eu mi-as dori mult Matei, sau Vlad sau Radu, sau Rares...dar tti prietenii mei americani stramba din nas cand le aud si ma acuza ca vreau sa ostracizez copilul...
Multumesc frumos la toate fetele care au pupat americancele...huh, ce bine e !!!!
Babylicious felicitari pentru saptamana 27! Urla invidia in mine...
Babyblue las-o baby mai usor, o sa ai ocazia sa fii mama eroina de nenumarate ori dupa ce nashti...
Mihaelavsper ca esti ok acum...ti se aplica acelasi sfat si tie...
Roxybravos pentru rezultatele excelente. 5 Kg???? Si vrei sa nashti natural?????4 e mai mult decat suficient, crede-ma....

Mama de Anna Sophie( 6/11/2008) si +24 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Krissy nah ca era sa plec fara sa-mi expun pompos datele...
UM 28/10/2010
DNP 4/8/2011
Mama de Anna Sophie( 6/11/2008)...
Alexia_adamultam fain pentru indicatii, esti o dragutza...m-am executat rapid...ai idee cum se executa si copilasii care se rostogolesc in dreptul numelui ? Sunt convinsa ca nu e ceva supergreu, insa sunt complet pe dinafara...
anaemiia stai matale putintel ca-mi greshesc calculele aici si culmea e ca asta mi-e meseria...sa-mi fie rusine...
Deci detii o Anamarie, un Filip, o Anastasie si unul in burtica? Nu fac 4?????In viitorul apropiat, of course, cam la asta ma si refeream...scuze pentru confuzie!

Mama de Anna Sophie( 6/11/2008) si +24 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Salutare fetele
Eu azi am mers la med de fam si nu am vesti prea buneam TA 14/8,5 nu stiu ce sa mai zic...am citit toata ziua pe net si m am speriat de ce am cititam sa o sun maine pe doc sa vad ce imi zice

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Hello girls Virginia va saluta- mi-am amintit de Eurovision

Mai fetelor la noi vad ca e cerc vicios, daca pateste una ceva continuam in serie. Stati cumintele cumintele si ganditi-va la Bb-ii vostri in primul rand. Dupa cum spuneam nu ca Martha. Sa vad cum ma voi descurca eu ca de Pasti mergem la o familie de romani si eu sunt responsabila pentru dobos si drob.

Incerc in ordinea vestilor proaspete:
AliMih acum 3 sapt doc care ocupa de Bb-lu meu mi-a masurat tensiunea 140/85- n-am avut in viata mea asa tensiune mare, mi-a spus ca e la limita si nu ma pune inca pe medicatie.Binenteles ca m-am panicat eu stiindu-ma hipotensiva . Ce e interesant ca la cbinetul de gine tensiunea a fost 120/60. Mai verifica-ti tensiunea, poate ca ai fost mai agitata sau ai facut ceva efort inainte.

Windy-girl- nick-ul acesta mi s-ar fi potrivit mie ca am locuit 10 ani in Irlanda unde ne-a batut vantul de ne-am saturat. Adusi pe aripile vantului am aterizat acum 5 luni in America asa ca sunt inca novice. Noroc cu Vlad ca face Social Studies si suntem la Istoria Virginiei, asa invat si eu ca suntem pe locul unde s-au dus luptele in Razboiul de Independenta, Razboiul Civil. Despre nume ce sa iti spun ,Vlad s-a nascut in Romania si la momentul respectiv inca nu aveam planuri de plecare. Paul s-a nascut in Irlanda asa ca ne-am gandit evident la un nume international sa ii fie mai usor copilului, iar acum la el treilea singurul nume care mi-a venit in minte a fost la Filip si aici am ramas. Sunt convinsa ca vei gasi pana la final un nume pentru BB-ul tau.

Vezi, deja am uitat cine a fost la eco - felicitari pentru fetita grasunica, nici eu nu cred ca ajunge asa mare stai linistita.

Pe insurance-ul meu am fost surprinsa sa vad ca sarcina este considerata o boala.

Fetelor luati exemplu de la Mamutz- sta frumos cuminte si are grija de ea.

Si nu mai cautati pe net informatii, va ingrijorati mai mult decat e necesar.

Krissy merci pentru poezioara. Mai lumineaza-ne cand poti.

Va pup si sanatate maxima
Ps. am scris mesajul si mi-am dat seama ca nu sunt logatanoroc ca l-am putut salva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

multumesc Squirrel

Mergi la inceput