Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
Ireth spune:
daca nu vrei sa urmaresti ceva anume (vreo problema), sau daca nu se iveste vreo problema, in mod normal nu, n-ai de ce.
24+ 
MihaelaV spune:
Florina eu intre eco morfo de trim 2 si cea de 3 mai am programata o ecografie la doctorita care imi urmareste sarcina.
corry_28 spune:
Roxy, ce bineeee
Mai, dar ce fata mare avem
Fetelor, si eu am renuntat sa mai fac curatenie in casa.
Platesc pe cineva, asta este
Nu mai car sau ridic, nici macar ligheanul cu rufe sau bidonul de apa.
Menajati-va, sarcina nu este o boala, dar nici ca inainte nu mai suntem.
Mihaela, meriti si tu o bataitaaaaa
22+cu
si 
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui v_florina Mihaela, Roberta, babyblue, stati cuminti, potoliti-va mai ales daca stiti ca ati mai avut antecedente! Roxybarbu, felicitari pentru fetita scumpa Explica-mi te rog, de unde stii ca manca? _ 22+ |
27+
roxybarbu spune:
| citat din mesajul lui v_florina Foarte tare! mancacioasa mica! Intre eco morfo de trim 2 si eco morfo de trim 3, se mai fac ceva eco? 22+ |
mie doctorul imi face programare din 4 in 4 saptamani, acum am 29 sapt +3 zile si pana acum am fost la eco la 5,8,12,16,21(morfo),25,29 saptamani iar urmatoarea este la 34 sapt
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 29+DPN 04.07.2011
mamutz spune:
| citat din mesajul lui v_florina Mihaela, Roberta, babyblue, stati cuminti, potoliti-va mai ales daca stiti ca ati mai avut antecedente! Roxybarbu, felicitari pentru fetita scumpa Explica-mi te rog, de unde stii ca manca? _ 22+ |
Se numesc miscari de deglutitie si trebuie sa fie urmarite de dr la ecografie, daca cumva sta cu spatele trebuie sa se uite daca are lichid in stomacel si in vezica. Daca nu are miscari de deglutitie e problema.
27+
mamutz spune:
| citat din mesajul lui roxybarbu Mihaela,imi pare rau ca a trebuit sa ajungi la spital ![]() Eu acum am ajuns acasa de la doctor si sunt foarte,foarte fericita... bebelusa mea este foarte bine, papa cand am facut noi eco puuup Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+DPN 04.07.2011 |
Super, sa puna grasimica fortza, ca acus trec 10 saptamani

27+
v_florina spune:
Mamutz, daca nu ma insel tu esti avocat?
Daca da, ei, bine, atunci eu cred ca trebuie sa dai si la medicina. Tot timpul vii cu sfaturi si explicatii care pe mine ma lasa muta de uimire. le stii bine, si le stii in detaliu ![]()
_
22+
MihaelaV spune:
| citat din mesajul lui corry_28 Roxy, ce bineeee ![]() Mai, dar ce fata mare avem ![]() Fetelor, si eu am renuntat sa mai fac curatenie in casa. Platesc pe cineva, asta este ![]() Nu mai car sau ridic, nici macar ligheanul cu rufe sau bidonul de apa. Menajati-va, sarcina nu este o boala, dar nici ca inainte nu mai suntem. , meriti si tu o bataitaaaaa ![]() 22+cu si ![]() |
Corry am uitat sa te felicit pt falcosul fotogenic
Ce noroc ai ca ti-a facut poza cu bebe. Mie mi-a facut poza in 4D cu inima lui Junior
Ireth spune:
| citat din mesajul lui roxybarbu mie doctorul imi face programare din 4 in 4 saptamani, acum am 29 sapt +3 zile si pana acum am fost la eco la 5,8,12,16,21(morfo),25,29 saptamani iar urmatoarea este la 34 sapt |
si mie tot din 4 in 4 sapt
24+