Floricele de liliac de Mai - Iun 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mda, acum am citit si eu stirile despre epidemie care de fapt nu e epidemie...si ca s-au inregistrat niste cazuri la bebelusii intre 6 si 9 luni, cele mai multe la persoane de etnie rroma.
asta e...

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Ne-am intors...nici o lacrima,zvarcoleala,nemultumire
Mai mult,la intoarcere a adormit pe mine,in maxi,l-am adus asa si acum doarme in patut.
Foarte frumos in parc,dar m-a socat o chestie,Sebi era singurul copil sub 5 ani,sa zic,fara caciula...si nu zic sepcuta,bascuta...aveau caciuli..stiti voi,de iarna,mai mult,o mamica ii zicea lui fisa(mare fiind) sa tina gura inchisa in leagan,copilul:"dar mami e cald",la care a amenintat-o ca o da jos daca nu inchide gura...nu ati fi vrut sa o vedeti cum era imbracata:dres,blugi,bluza,hanorac,caciula...parca se anuntase vreun potop.

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna seara,

in legatura cu vaccinul la Emma nu s-a facut bubita,nu a copt,a fost doar un punct rosu si atat...ma gandesc ca a fost si din bulgaria si se manifesta altfel,habar n-am insa nici nu mi-am facut probleme

...iar cu rujeola am inteles ca poti face chiar si vaccinat numai ca o forma muult mai usoara

daa cris si eu m-am crucit azi in parc cand am vazut cum erau unii copii infofoliti,inca am vazut un bebe saracu avea fularul pus pana la ochi si imbracat in haine d-alea groase plusate....iar afara era ff cald,eu prefer sa o imbrac mai subtire si sa iau la mine o haina in caz de este mai frig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Mary stiu cum e cu mucisorii...chiar o amica imi spunea ca prefera febra mucilor,cel putin pe-aia o combati o zi doua cu antitermice si ai scapat insa mucii ehehe mare bataie de cap....pe noi ne-a tinut fix o sapt,2 zile curgatori dupa care nas infundat de respira numai pe gura si mucozitati groase...in rest n-a avut absolut nimic,nu tuse,nu febra,nu rosu in gat.....iar cu aspiratorul tragedie mare insa culmea ca in ultimile zile nu mai opunea rezistenta,cred ca se resemnase.Sanatate multa!

va urez o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Gabi - mereu mi-a fost frica de riscul de alergii...
Eu nu sunt alergica, acum - insa in copilarie (de la o vrsta frageda, sub un an, si pina spre 3-5 ani) am suferit de o forma de bronsita, diagnosticata atunci ca "asmatiforma". Nu stiu exact ce/cum ma manifestam, insa am inteles ca tuseam cumplit.

Azi dupa amiaza, pina sa vad ce mi-ati scris voi, am sunat din nou pediatra, care ne-a introdus Aerius (a uitat sa mentioneze cit timp sa ii dau), ne-a mentinut Sinupret si a mai introdus ca decongestionant, picaturile de Vibrocil. Acum doarme de mai putin de 2 ore, insa e mult mai linistit decit in seara precedenta... cind se trezea la mai putin de 30 minute.

Tatiana - ma bucur ca ati scapat de mucii astia enervanti. Acum ... ma autoinvinovatesc si eu, ca nu am bagat "grupa mare" medicatie... si ca m-am retinut in a folosi dexametazona, ... acum cred ca ar fi scapat mai repede de ei... insa homeopatii spun ca medicatia nu face altceva decit sa trimita boala in profunzime...

Pfff... sper sa ne priasca asa... si sa ne linistim si noi. ma bag si eu la somn. Va pup pe toate!

Insa nu inainte de a-i ura si MIREI
LA MULTI ANI, SANATATE SI NUMAI IMPLINIRI!

V-am pupat!

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Mhhhhhhm, am scris un mesaj lung si cu de toate pentru toti, dar l-am pierdut

Fac brief-ul brief-ului ca e tarziu de tot si Eva s-a prins ca pierde timpul daca se trezeste prea tarziu de dimineata si a inceput sa se trezeasca mai devreme.

Bia felicitari lui Alexandru pentru primii pasi. Pupam baiatul frumos!!

Sorana asa imi trebuie daca am intarziat. Data viitoare sa fui mai punctuala.

Mucisori la noi a mers spray cu apa de mare de la Nivea (musai, ca alte marci au jetul prea puternic si nu le suporta). Pui copilul in fundulet, puf, puf cu spray cat accepta, iar apoi usor cu aspiratorul nazal pe la nas, doar cat suporta, fara sa enervezi copilul. Noi asa am procedat dupa ce incercasem inainte sa o tinem etc. de plangea atat de tare incat i se refaceau mucii trasi in 10 min.
Picaturi: colargol (dimineata, pranz), Vibrocil (seara) si Ophtalmozone pt. muci infectati.
Sirop: aerius o data pe zi seara - este un antialergic care usuca mucozitatile. Eu i-am dat o singura data si nu l-as da daca nu l-ar recomanda un medic.

Rau de masina si scandaluri: nu avem probleme; cred ca este si o chestie de obisnuinta totusi. Eu asa am obisnuit-o din prima lunita de viata. Eu merg si in parc cu masina ca mi-e frica de caini.
Util in masina: http://www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=SK31

Pentru bebelusi pe care ii deranjaza soarele:
http://www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=SK45

Sper ca nu se considera reclama. Am bagat spatiu dupa www.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Buna dimineata dragelor,

N-am mai ajuns sa va citesc de vreo saptamanana, dar vreau neaparat sa urez si eu floricelelor noastre sa fie sanatoase si fericite mereu, ca si acum!

La multi ani, Ilinca!
La multi ani, Diana!
La multi ani, Nicolas!
La multi ani, Evelyne!

Noi impachetam, diseara plecam in vacanta la munte pentru o saptamana, petrecem PAstele impreuna cu toata familia la o pensiune, in Muntii Fagarasului... Am fost acolo si in urma cu 2 ani, e un peisaj de vis si liniste totala, numai noi pe acolo...

Apoi mergem la Timisoara, unde nu stiu cat vom sta, probabil pana ne cheama tati acasa cu forta (el se intoarce dupa Paste la serviciu).

Asa ca nu stiu cand voi reaparea, deci va urez de pe acum sa aveti sarbatori linistite si plina de lumina, sa fiti iubite de soti si copii mereu, sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de familie si sa fiti mereu bune si blande cuc ei din jur!

Sarbatori Fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Evelyne-Maria

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

mommy_to_be

Theodora mami de Stelios