Floricele de liliac de Mai - Iun 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ancutzicab spune:
La multi ani, Diana! (scuzati intarzierea)
La multi ani, Nicolas Timotei!(scuzati intarzierea)
La multi ani, Evelyne Maria!
La multi ani, Mira!
si, ca sa nu mai raman in urma, mai bine spun de pe acum:La multi ani, Tudor al Soranei!
La multi ani, Tudor Andrei!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/r_ocsy/r_ocsy.jpg)
r_ocsy spune:
Mira
Nana, Bia si Mamanati : felicitari pentru primii pasi ai Adelinei si a lui Alex si a micutei Beatrice ( chiar daca nu au fost ei " primi pasi adevarati" ). Nana .... de cateva zile ma pregatesc sa va felicit dar din lipsa de timp .... ne scuzati voi
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Onana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancutzicab![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si, ca sa nu mai raman in urma, mai bine spun de pe acum: ![]() ![]() ![]() ![]() Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
Anca
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Dienutza spune:
LA MULTI ANI EVELYN MARIE
LA MULTI ANI MIRA
Cum stati cu pregatirile de Paste? Eu am planuri mari, dar nu am facut nimic inca. Vreau sa fac friptura de miel, pui indian, pasca si prajitura cu branza. Nu am facut in viata mea nici una dintre astea. Asa ca va imaginati...
Alina, daca esti pe aici ca tu trebuie sa stii, daca nu am vopsit ieri ouale, cand pot sa le mai vopsesc? Astazi este OK?
ancutzicab spune:
Sorana, nope! Inca la Sibiu, probabil si o buna parte din luna urmatoare, pana naste sora-mea! Dar ne vedem (sper) la ziua Mayei!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madamar/Madamar.jpg)
Madamar spune:
La multi ani Evelyne!
Spor la bucatarit!
Eu, recunosc, la bucatareala nu voi excela la acest Paste - pentru ca inca locuiesc impreuna cu parintii mei, o las pe mama sa isi etaleze talentul in domeniu;). Eu mai usor: pe post de ajutor in bucatarie.
Nici la noi nu s-au vopsit oauale ieri, asa cum spune traditia... dar o vom face, Diana, azi sau miine... Nu stiu daca e pacat...
Cozonacii si pastile cu brinza, smintina si ciocolata stau frumos trase in tipla si asteapta sa fie devorate, dar postim azi:).
Eu am reusit sa fac doar o ciocolata de casa, ca prea-mi era pofta - si am facut-o;)@
Va pup! Spor sa aveti!
Mary, lui
Mateo,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dienutza Cum stati cu pregatirile de Paste? Eu am planuri mari, dar nu am facut nimic inca. Vreau sa fac friptura de miel, pui indian, pasca si prajitura cu branza. Nu am facut in viata mea nici una dintre astea. Asa ca va imaginati... Alina, daca esti pe aici ca tu trebuie sa stii, daca nu am vopsit ieri ouale, cand pot sa le mai vopsesc? Astazi este OK? Diana, mamica Evei (18.05.2010) |
Buna!
Eu stau bine. Acum i-au o pauza pana se racesc oualele pt vopsit ..apropo azi se vopsec oualele, nu Joi.
Am facut doua platouri cu salata boeuf, iar ieri am facut pasca fara blat, pt prima oara am facut si eu.
www.culinar.ro/retete/dulciuri/prajituri/pasca-fara-aluat/42/2/7695/" target="_blank"> Aici e reteta. Si asa mi-a iesit mie.
Mai am friptura si sarmalele sa le pregatesc pt maine, si tot maine fac si tortul (de charlota) Justinei, ca a doua zi de Pasti o serbam.
ALINA
![](mamica.gif)
![](hippi.gif)
![](zana.gif)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
![](rugaciune.gif)