Floricele de liliac de Mai - Iun 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Buna seara!

Vero, multumim frumos de aprecieri (ca tuturor, de altfel), eu nu mai scriu pentru ca nici nu prea am ce, insa si pentru ca laptopul sta mai tot timpul ascuns ca e Stelios calare pe el. Insa, seara sunt aici cu voi si va citesc. ma bucur sa citesc de evoutiile floricelelor si sa vad poze pe FB. Si pentru ca saptamana urmatoare nu voi mai avea acces la net si nu vreau sa ratez nici o floricica sarbatorita saptamana viitoare, urez de pe acum La multi ani, dragi floricele, sa fiti sanatosi, frumosi si voiosi!

01.05 Melissa
02.05 Alexandra Maria si Alexandru Andrei
Emma Antonia
03.05 Eva Maria
Iris
Stefan-Mihai
04.05 Dragos Andrei
06.05 Antonia Maria
Matei Stefan
Sonia-Alexandra
Maria Sofia
08.05 Miruna-Andreea

Edit: Sorana, cum te intelegi cu mei-tai-ul pana la urma? M-ar bate gandul sa-mi iau si eu, insa nu stiu daca ma descurc cu infasurari/desfasurari. In plus, mamici care ati comnadat mei-tai de la Ancuta, ce tre' sa fac, sa comand, sa dau eu model, dimensiuni etc. si cat dureaza de la comanda pana la livrare? Adica, in cazul in care m-as hotari, n-as putea lua unul de-a gata? Multumesc frumos. Mi se par mult mai usor de manevrat marsupi sau manduca , dar au niste scoruri!!!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Vivela, bine faci ca nu mai incerci cu olita daca urla,sa nu dati in altele, si eu as fi facut la fel, de fapt nici nu ma asteptam sa stea,insa ma bucur nespus ca face macar treaba mare la olita ca asa am scapat de vesnicele iritatii si daca stetea 10 min neschimbat.Nu stiu daca alt beneficiu mai avem de aici, ca stiu ca e cale lunga pana va zice el cand are nevoie,dar macar s-a obisnuit cu olita, sper sa nu fie grea tranzitia de la olita la WC.Cat despre somn,mai putin in preajma eruptiilor,el de mic a fost un mare somnoros(are cu cine semana), cand era bebe mic-mic imi faceam griji ca nu se trezea noaptea sa manace, ma gandeam ca moare copilul de foame , ca nu manca cate 7 ore,dar nici nu-l trezeam sa manace ca-mi era mila, preferam sa ma trezesc eu si sa ma mulg.
Cu dormitul, o sa creasca el mare si o sa doarma si bine,oricum eu sunt sigura ca ceva il deranjeaza pe el(vreun dintisor care e pe "vine")de se trezeste asa des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna !
In ultimele zile a fost vremea superba ... pacat ca batea vantul, ne-am limitat plimbarile pe langa casa , sa fim aproape in cazul in care devenea prea turbat vanticelul !
In rest nimic nou : crestem, papam, dormim, ne jucam, alergam prin casa si cadem direct pe burta ( nu stiu cum reuseste, toate aterizarile ei au fost direct pe burta cu nasul de podea ), ne plimbam pe afara daca nu bate prea tare vantul, ne facem prieteni noi prin parcuri , ne smecherim pe zi ce trece etc. Lucruri obisnuite .
Va doresc un weekend minunat !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna ziulica!
Urez si eu cu intarziere,dar din suflet:
La multi ani cu sanatate
Dominic
Nadia-Veronica
Noemi Alexandra
Mihnea Alexandru

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Ziua buna!

La multi ani sanatosi si fericiti sarbatoritilor de ieri (cu scuze pt intarziere)
Dominic
Nadia-Veronica
Noemi Alexandra
Mihnea Alexandru

Multi de la noi!

Nana, multumesc de explicatiile cu mei-taiul, cred ca te-am innebunit pe FB, oi zice ca-s grea de cap, da rau, doar ca la intalnirea cu Corina trecusem bretelele lungi si peste picioruse (si mi se pare ca asa i-ar putea deranja, ca preseza)si de-asta imi era neclar cum reusiti voi sa legati asa de bine, fara sa se vada atarnanad toate bretelele, si sa stea si Adelina comfortabil si safe..Acum am priceput.

Theo, sa stii ca am inceput sa ma descurc cu mei-taiul, nu e deloc complicat, e doar sa prinzi miscarea si sa exersezi, eu nu am incercat singura (o data m-a ajutat Corina, apoi mama), si l-am pus doar in fata, insa a mers usor, in 3 minute e gata legat. Ieri l-am pus si pe Matei in mei-tai, in fata l-am legat, cu el a mers mai usor ca a fost cooperant si a stat lipit de mine, plus agatat ca o maimuta pana l-am legat, dar chiar sta bine si am reusit sa-l tin si pe el ceva, asa, mai mult sa se distreze el, dar am reusit, si nu credeam, la cele 18 si kile din dotare..
Deci, eu zic ca te vei descurca usor, daca am reusit eu care sunt total neindemanatica, iar Tudor si grasun si necooperant (ca nu-i invatat sa fie purtat). E inconvenientul ca stai sa invarti bretelele alea, care fiind lungi matura tot de pe jos si se cam murdaresc, dar eu zic ca-i ok. Cu Ancuta la noi a mers ff repede, bine, stia ca urmeaza ziua lui si a vrut sa se incadreze, insa doar ii trimiti masura din talie, o data cu comanda si zic ca in cateva zile e gata mei-taiul, apoi il trimite cu Posta, nu stiu cum o fi la voi sa-l trimita in afara..

Sa aveti o zi insorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

MULTUMIM mult fetelor de urari .

Noi am serbat ziua de nastere in familie, iar Nadia s-a bucurat de fiecare clipa. S-a jucat, a facut primii pasi singura. Merge bine sustinuta de o manuta, iar daca nu mai poate se lasa in fund si merge in patru labe. Cel mai incantata a fost de tortul de martipan, pe care au fost personajele din Winnie the Pooh tot din martipan pe care le-a smuls una cate una, le-a remodelat pana a facut tot martipanul bilute mici.
Facem si noi pe olita caca, si destul de repede. Ma semnalizeaza cand a terminat si nu protesteaza la olita. e bine ca nu se mai murdareste si nu se mai irita. Mai face si in pampers cand nu prind momentul dar eu sunt foarte multumita.
Am inceput sa ii dam si noi o data pe zi lapte de vaca, si a ramas seara pe LP, iar mancare deja ii dam ca pt noi doar ca fara sare, smantanuri si nu prajit. e o mare pofticioasa, nu poti manca nimic fara sa ii dai si ei asa ca avem mare grija ce papam si noi ceea ce nu ne strica.
Cam atat despre noi, ma duc ca mi-e vraiste casa dupa ziua de ieri si mi s-au adunat tone de rufe de spalat. Apropo... eu am descoperit nucile de sapun de care sunt foarte multumita si macar am mai eliminat din chimicale. Am fost foarte reticenta la inceput dar acum m-am spal cu ele si ma declar multumita.
V-am pupat si imi cer scuze ca nu am apucat pana acum si o fac cu intarziere dar LA MULTI ANI FLORICELELOR care si-au serbat ziua de nastere. Am fost tot prin spitale cu o alergie urata pt care inca nu am nici o explicatie decat un pumn de pastile si un regim de care m-am saturat.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Cu un mesaj/saptamina, ne mai primiti la voi:)?

Corina, ma bucur pentru escapada ta... rutiera. CUm ai facut cu alaptatul, ca al meu, cum urca in masina se bucura tare, insa imediat vrea sa suga, miriie, il iau si imi adoarme in brate...si uite-asa...
eu vin cu report...la urarile de LA MULTI ANI:)!

Miruna - Ilinca
Dominic
Nadia-Veronica
Noemi Alexandra
Mihnea Alexandru

nana - voi folosi "voucherul" si ma bucur ca sunt totusi norocoasa. Mi-a picat cu mare tronc marsupi, insa cum nu mai sta la noi prea mult... si cum nu stiu daca se va intoarce (dar sper:) ) - ne trebuie musai mei=tai-ul;).

Cris - si pe mine m-au incercat aceleasi senzatii, cind am vazut un buchet de liliac...:) - chiar ca frumoase amintiri... si minunate perioade.

Pont: pentru bebeii alaptati!
La sugestia unei mamici bine informate in tema alaptarii, mi s-a recomandat in locul canutei cu "tuturoi" pentru baut apa, sa utilizam o cana de la Canpol Lovi 360 grade - are o supapa si bebe poate sa bea din orice zona, de unde vrea el, fara probleme... fara a-si mai modifica obiceiurile de supt (adica sa roada la tzitza;).)

Alinetero!!! Bun venit la noi! Sa vii mai des, si ... poate o punem de o ieseala, ce spui:)? Inaltut Tudorul tau:) - noi stam pe la 74-75 cm si 10 kile, cred... apropos: vi s-a intimplat cumva sa nu ia bebe o luna in greutate deloc? La noi s-a intimplat luna trecuta, insa la ce tratament agresiv a avut de luat....saracul!

IoanaCT - de cind cu primavara si catelul, si noi mai slabut cu activitatile...

Sa ne laudam si noi:)?
IN afara de mama (sau ma), tata (sau ta - cind ii e lene), pa (bye), papa, bua (bunica), baba si alte bla-blauri in care litera rrrrrrrrr este foarte sonora (OARE ASTA INSEAMNA CA SIGUR IL VA SPUNE PE R???) face si spune "pa" la plecare, bate palma, merge de o minuta, pentru ca vrea sa ma plimbe toata casa, cind are ceva de explorat la un nivel mai sus decit solul. CU somnul s-a mai reglat nitel, de vreo 3 nopti, si sper sa il tot tina obiceiul...
Somn bun si voua, mamici si bebeici;)!
Theo - chestia asta o poti discuta direct cu Ancuta - o adaugi, si gata;). Eu stiu de la ea ca are unul "de-a gata" = pe care il poate trimite oricind. Cit despre legaturi, sunt convinsa ca le poti face, chiar daca la inceput pare mai greu. hai mami, curaj;)!

Iti urmez si eu initiativa, spun
LMA IN AVANS;)
01.05 Melissa
02.05 Alexandra Maria si Alexandru Andrei
Emma Antonia
03.05 Eva Maria
Iris
Stefan-Mihai
04.05 Dragos Andrei
06.05 Antonia Maria
Matei Stefan
Sonia-Alexandra
Maria Sofia

pentru ca nu stiu cind mai dau pe aici... SA FITI SANATOSI, VOIOSI SI NOROCOSI!!!

Flory: alergia la cine? La tine, sau la fetita?

EU CU ISTERIA ANTI-VACCIN, sa va spun una: in zona in care i s-a injectat vaccinul BCG, lui Mateo i-a aparut un fir de par... si nu glumesc. L-am vz la baie, azi... poate parea nebunie, dar nu e asa.
Din punct de vedere alimentar sunt extrem de atenta, si inafara de legume de supermarket, nu primeste nimic cu risc...
CARE SA FIE VINA???

Mai am o intrebare:
Pentru ca am vb cu Vero zilele trecute, si tocmai luase o crrema de protectie solara de la La Roche Posay, care continea aluminiu... voi ce creme de protectie solara safe folositi?
Dar ochelari de soare,ce brand, DE UNDE etc? eu am cautat la unicul magazin chicco si nu am gasit pe culoare de baieti... la vreo 65 lei. Am vrut sa ii iau si pasta de dinti, insa contine "traditionalul" SLS (Sodium Lauril Sulfate) si nu am stiut ce sa ii cumpar mai bun. Am primit recomandari pentru Weleda... a folosit careva?

... si inca una:) - desi e cam devreme pentru concediu... eu am inceput sa il miros in aer. Care sa fie bagajul necesar (stiu ca e imeens) pentru bebe de 1 an? Adica... sa reformulez: care-s gadgeturile de nelipsit, pt un astfel de concediu?

Si un raspuns:
Cred ca am gasit adidasii de care va intrebam (pantofi sport) - am gasit un magazin in mall, au si site, si se lauda ca ei sunt cei originali:) officeshoes.ro, http://www.officeshoes.ro/brand-uri - poate intereseaza pe cineva.

Sa aveti o duminica frumoasa, eu ma retrag;) - miine mergem la un party, evident in 3:). Ma bucur de orice iesire, pentru ca statul in casa si-a cam pus amprenta asuprea mea;).
A, si o sugestie de reteta, care s-a bucurat de succes astazi, la noi: conopida cu carne, de pe siteul reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro - dati asa search in google poate gasiti;).

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele

Vreau sa urez si eu pentru toti copilasii serbati intre timp, sa fie sanatosi si fericiti: Miruna Ilinca, Dominic, Nadia-Veronica, Noemi Alexandra, Mihnea Alexandru

Ioanaact ce printesele minunate am vazut eu acolo!! tare scumpe sunt!
Madamar moama, dar ce vorbeste...eu inca nu m-am ocupat asa de vorbit, zice meme, mama, papa, face din gurita cand vrea sa pape, si acum, mai nou arata uite, ata, pentru toate obiectele care o intereseaza, sa le numesc. Mi se pare parca mai bebelusha decat Mirci la varsta ei. Cu isteria anti-vaccin, subscriu...despre firul de par, eu stiu, nu cred ca e de la asta...e o coincidenta, nu cred ca e vreo problema totusi.
Dienutza cum stati cu raceala?? noi, o tura de dexa si e deja mult mai bine fata, nu mai tuseste. Muci avem toti.
DUminica placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

Buna fetelor,
Ne laudam si noi, ieri ne-a tait nana motul, a fost cuminte, incantat de nana ca il gatea.A avut tort in forma de Mickey Mouse facut de mine, a iesit chiar frumusel si ff bun la gust ( of modesta mai sunt)
Va rog sa imi spuneti si mie ce mananca copii vostri intr-o zi, ca al meu mananca f putin si parca niciodata nu ii e foame, cred ca in vocabularul lui nu va exista cuvantul papa :(. Deci el mamanca dim pe la 7.00 200ml lapte, pe la 10.00 cu chiu cu vai o banana mica sau mijlocie, si nu toata, apoi doarme vreo 2-3 ore, pe la 14.00 150-200gr de carne cu legume, in diferite combinatii cu diferite tipuri de carne, si mancare asta abia o manacaca, cu scheme, cu jucarii, pe la 18.00 un fruct cu putin iaurt si biscuiti, la 20.00 bea 200-240 gr lapte, si pe la 2.00 iar 200gr. de lapte. Intre mese nu prea ii dau nimic sa rontaie tocmai ca nu mananca bine, cel mult un biscuite-doi si niste pufuleti, in rest nu stiu cu ce traieste.
Madamar nu e rea ideea cu iesitul, poate pana atunci facem un gratar. Si eu stau si ma gandesc ce ar tb sa iau cu mine daca am pleca in concediu, probabil toata casa :)
Duminica frumoasa! profitati de vremea buna de maine vin ploile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La multi ani cu sanatate Melissa!
Sa ai parte de mult noroc in viata,sa-ti faci mandrii parintii si fratiorul!

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput