Floricele de liliac de Mai - Iun 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

Buna fetelor! n-am intrat de mult si va multumim ca nu ati uitat sa ne felicitati de ziua noastra care a fost in prima zi de Paste. Va citesc din umbra cand apuc dar nu mai reusesc sa si scriu.
Vreau sa felicit si eu toti sarbatoritii lunii aprilie, sa le doresc sanatate si noroc in viata.
Sa va zic cum stam noi la un an, avea 9600gr si vreo 78-79 cm, merge f bine ajutat cu hamul, singur n-are curaj decat un pas doi, manca asa si asa, mai mult cu maimutareli, lapte bea vreo 600 gr pe zi, inca se mai trezeate noaptea sa bea lapte. In rest e foarte vioi, curios, trage de toate sertarele, dulapurile, ii plac sticlele, cutiile, pliantele si mai putin jucariile. Nu spune nimic cu directie, gen mama, papa, apa, dar bombane ma-ma, ba-ba, da-da, etc. Nu isi tine biberonul cand bea din el, asteapta sa il tin eu, puturosul, doar deschide gura ca un boboc. Vreau sa incerc sa il trec pe canita macar pt apa.
In rest suntem sanatosi doar putin mucisori am avut dar ne-au trecut.
Cam atat despre noi.
Felicit floricele care merg singurele, asteptam si noi sa intram in club ca suntem maricel de acum.
Cum va mai jucati voi cu ei ca sunt in pana de idei, el se plictiseste de jucarii, si nu stiu cum sa ii mai dezvolt abilitatile.
Va pup pe toate si promit ca voi trece mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTI ANI, sarbatoritilor de azi: Dominic, Nadia Veronica, Noemi Alexandra si Mihnea Alexandru!
Sa fiti sanatosi, cuminti si sa va bucurati parintii!

Astazi la 14, mergem sa-i fac vaccinul de un an, o s-o cantaresc sa vad cat are, asa pt mine..de aratat arata bine.
Am masurat-o dimineata, mi-a iesit vreo 80 cm.
Continui si eu la ce a spus alinettero: nu merge singura, doar de manute, daca o tin de-o mana nu paseste, ii este frica.
De mancat mananca, ba chiar ma trage de maneca daca am ceva in mana..azi dimineata a gustat putin drob , ii voi face cu carne de pui, de Inaltare ( de Pasti n-am facut, am primit).
Lapte nu m bea noaptea (dar se trezeste, si ii dau apa sau ceai, are dureri ca ii ies maselele sau/si caninii), asta dinainte de a implini un an.
De curand nici ziua, doar un biberon de 100 ml, depinde cat papa.
Am inceput sa-i dau lapte de vaca, indoit cu ceai sau apa.
Si asa greu imi este dimineata la 6-6:30 ca tb sa ma ridic sa ma duc la bucatarie sa-i incalzesc laptele (l-am pus in termos dar se strica, nu stiu de ce..in prima seara cand l-am pus nu s-a stricat).
De la 7 m doarme pana la 8:30-9.
Spune cu directie: mama, papa (cand pregatesc masa sau vede castronul), pa-pa (la revedere)..etc.
De jocuri as fi si eu interesata, ca la ce maraita este..de cateva zile nu ma mai inteleg cu ea.
Cum am iesit din camera e jale. Nimic nu-i convine.
Din ce-am observat ca-i place, sa i-a o cutie si sa puna diverse obiecte m mici in ea, apoi le scoate iar le pune, sau m scoate capacul de la biberon (apropo a inceput sa bea singura din pozitia sezut, pana acum ii dadeam culcata si ea si-l tinea singura) iar il pune, sa te joci cu ea cu mingea.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Dominic

Nadia-Veronica

Noemi Alexandra

Mihnea Alexandru
sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Mergi la inceput

Salutare fete dragi!Noi azi ne-am ales cu primul cucui adevarat, a dat cu capul de calorifer, nu stiu cum s-a dezechilibrat si pana sa-l prind eu era cu capul in calorifer.Eu eram langa el strangeam jucariile sa nu calce pe el si sa cada..i-am pus compresa cu apa rece, nu stiu ce sa-i mai pun sau sa-i dau.Acu doarme,dupa ce a urlat la impact in 5 minute radea,si era vesel, dar tot sunt ingrijorata.
Despre noi, la 11 luni avea 9400 gr, vreo 78 cm,nu merge singur,merge tinut de-o manuta(asta de vreo 2 zile),zice ma-ma cand are nevoie de ceva,ta-ta cand intra in dormitor la noi(stie ca acolo se joaca cu tati),papa,apa,o gramada de alte cuvinte intelese doar de el(oricum nu-i tace un pic gura), danseza dar doar cand aude jazz(interesant, ca noi nu suntem amatori de jazz, dar am decoperit intamplator ascultand o melodie la radio ca se misca in ritmul muzicii, apoi schimband melodia s-a oprit si el si a continuat sa se joace), canta,se joaca cu mingea,cu masinutele,exploreaza toata casa de-a busilea,musai cu o masinuta sau alta jucarie cu roti in mana, bate din palme cand spun'bravo', face dimineata treaba mare si pisu numai la olita(adica atata se foieste pana il pun pe olita),peste zi mai face pipi si in pampers , insa de aprox o luna KK face doar la olita(urmaresc eu semnele)..Doarme la el in patut singur in camera de la 20:30 pana la 7 dimineata cand mai bea 200ml de lapte si apoi mai doarme pana la 9:9-30.Are un singur somn de 3 ore, papa 3 mese de solide si aprox 500 ml de lapte/zi.Am avut si primi nostri mucisori si o tuse usoara tot de la ei, dar medicul a zis sa nu-i dau nimic , doar sa-i pun ser in nasuc si sa aspir,iar acum sunt pe trecute.Cam atat imi amintesc din ce face!
Gata ca m-am intins cat o zi de post!
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanarus

Salutare fete dragi!Noi azi ne-am ales cu primul cucui adevarat, a dat cu capul de calorifer, nu stiu cum s-a dezechilibrat si pana sa-l prind eu era cu capul in calorifer.Eu eram langa el strangeam jucariile sa nu calce pe el si sa cada..i-am pus compresa cu apa rece, nu stiu ce sa-i mai pun sau sa-i dau.Acu doarme,dupa ce a urlat la impact in 5 minute radea,si era vesel, dar tot sunt ingrijorata.
Despre noi, la 11 luni avea 9400 gr, vreo 78 cm,nu merge singur,merge tinut de-o manuta(asta de vreo 2 zile),zice ma-ma cand are nevoie de ceva,ta-ta cand intra in dormitor la noi(stie ca acolo se joaca cu tati),papa,apa,o gramada de alte cuvinte intelese doar de el(oricum nu-i tace un pic gura), danseza dar doar cand aude jazz(interesant, ca noi nu suntem amatori de jazz, dar am decoperit intamplator ascultand o melodie la radio ca se misca in ritmul muzicii, apoi schimband melodia s-a oprit si el si a continuat sa se joace), canta,se joaca cu mingea,cu masinutele,exploreaza toata casa de-a busilea,musai cu o masinuta sau alta jucarie cu roti in mana, bate din palme cand spun'bravo', face dimineata treaba mare si pisu numai la olita(adica atata se foieste pana il pun pe olita),peste zi mai face pipi si in pampers , insa de aprox o luna KK face doar la olita(urmaresc eu semnele)..Doarme la el in patut singur in camera de la 20:30 pana la 7 dimineata cand mai bea 200ml de lapte si apoi mai doarme pana la 9:9-30.Are un singur somn de 3 ore, papa 3 mese de solide si aprox 500 ml de lapte/zi.Am avut si primi nostri mucisori si o tuse usoara tot de la ei, dar medicul a zis sa nu-i dau nimic , doar sa-i pun ser in nasuc si sa aspir,iar acum sunt pe trecute.Cam atat imi amintesc din ce face!
Gata ca m-am intins cat o zi de post!
tuturor

Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010)
www.eticker.co.za/tickers/quw7q3r7o93fq3wr.png " target="_blank">Asa creste Mihai

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Ce copil misto
Gel cu arnica nu ai? E ff bun pt cucuie/lovituri.

Mergi la inceput

Corina.Multumesc de pontul cu arnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La multi ani Dominic!

La multi ani Nadia-Veronica!

La multi ani Noemi Alexandra!

La multi ani Mihnea Alexandru!

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

DOMINIC
NADIA
NOEMI
MIHNEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani Dominic!

Oanarus, zic si eu precum Corina: ce copil misto ai!
noua de olita ne e frica , a gasit-o prin baie, ramasa de la al mare si am zis sa-l incerc. vaaaaai, asa a urlat de parca l-am pus pe ace. so, nici nu mai incerc curand.

de vorbit, mai rarut. zice pe limba lui diverse, dar cu directie clara doar "papa" - ma bucur ca asta e primul cuvant, deci n-o sa moara de foame. pufosul lu' mama, are instincte bune. si mai zice "cutu" (cum se scrie, fara diactitice) - cu referire desigur la catel.
de dormit doarme prost. suficient, insa orarul lui nu se pupa cu al meu deloc. noaptea se trezeste de multe ori, o noapte e mai rau, una mai bine. azinoapte a fost mai bine, la noapte cred ca dansam.

in rest, nimic nou, totul plat si lin.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

inca o tura de voinici
puilor felicitari pentru implinirea primului anisor de viata...sa fiti sanatosi!
La multi ani Dominic!

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe

Mergi la inceput