Floricele de liliac de Mai - Iun 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Vivela -
Asa sunt eu, meteosensibila, n-am ce face. In plus si Maria a intrat de o saptamana in perioada "delicata" (conform graficului - zici ca-i pe ceas, asa bine se potriveste!) si mai avem inca vreo 3 saptamani luuungi si late...
Dar m-a mai trezit la realitate mesajul tau

Trec ele toate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Seara buna si de la noi!

La multi ani sanatosi si fericiti Miruna!

Nana

Dupa cum bine spunea si Corina, ne-am intalnit azi sa probam mei-taiul, am reusit si eu (cu ajutorul Corinei) sa-l pun pe grasunul meu in el, in fata deocamdata, chiar e comod, nu credeam sa reusesc sa-l port in fata insa iaca ca pret de-un sfert de ora am rezistat, nu stiu daca mai mult de-o ora reusesc (si spunea Corina ca la greutatea asta nici nu e prea ok sa-l port in fata), insa o sa incerc si-n spate, la inceput prin casa/curte pana se invata, sunt sigura ca e mult mai comod asa. Ma bucur ca reusesc si eu sa-l port, macar un pic.
Sa va mai zic si eu de Mariuta? ..Ce ochisori albastri, ce fatuca dulce, ce zambet sugubat, ne-a cucerit din nou E o frumoasa si-o delicata, ce sa mai..Ne-a placut sa le revedem pe fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

La multi ani Miruna Ilinca

Eu nu am prea avut net ca a tot cazut pe aici din motive misterioase, ca toate alea pe aici prin Romania.
Dar nu prea am avut cine stie ce de recuperat ca nu s-a scris mult.

Noi suntem so-so, Eva are niste mucisori de ieri noapte. Sper ca nu prevestesc nimic rau si ca o sa treaca asa cum au aparut, din senin.

In rest va mai spun si voua ce imi spun si mie: sa fim atenti cu mititeii. Am fost astazi la coafor si fetita patroanei de acolo (care are 1 an si 3 luni) era arsa destul de rau la o manuta pt. ca pusese mana pe o candela aprinsa de Pasti . Acum merge la doctor zilnic sa ii curete rana, sta cu pansament si ia atibiotic pentru a preveni infectia. Si mi-a mai povestit tot felul de cazuri pe care le-a vazut la spital la vizitele pe care le face acolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Dominic

Nadia-Veronica

Noemi Alexandra

Mihnea Alexandru

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Astazi va invit la un ceai!

Mergi la inceput

La multi ani fericiti:

Dominic, Nadia-Veronica, Noemi Alexandra, Mihnea Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Miruna-Ilinca
Dominic
Nadia-Veronica
Noemi Alexandra
Mihnea Alexandru

Mergi la inceput

Fetelor, daca aveti un scaun de masa pentru bebelusi din ala de plastic, de la ikea (alb sau rosu) si nu il folositi & vreti sa il vindeti, eu sunt in cautare de unul sh, ca sa il duc la ai mei, sa il avem acolo in vacante.
Scuze de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Inca o noapte nedormita Mama lor de maraieli.

Dominic, Nadia-Veronica, Noemi Alexandra, Mihnea Alexandru

Lumi iesi azi in parc?
Pup,

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

La multi ani Nadia Veronica!
La multi ani Noemi Alexandra!
La multi ani Mihnea Alexandru!
La multi ani Dominic!

Cris

Corina, Sorana ma bucur ca s-a "rezolvat" cu mei tai-ul . Sorana, mie imi place sa o port pe Adelina in fata; in spate parca o simt mai grea, si e mai obositor pentru coloana mea (poate trebuie doar sa ma obisnuiesc). De legat eu o leg strans, sa fie lipita de mine, insa tre' sa o pun destul de sus ca sa isi poata pune bratele in jurul gatului meu sa ne "iubim", asa ca leg mei tai-ul pe sus pe talie, si nu pe sold - incearca si asa, mie mi se pare mai comod. Corina, pana la urma wrap tesut sau mei tai ? Mie imi place tare, tare mult si Marsupi (again, mersi de pont), e super mai ales pentru mers la supermarket - imediat o iau pe piticot din scaunul auto, o var in marsupiu si gata! Fara reglaje, potriveli, inodari si infasurari; scurt si la obiect . Si Adelina a intrat de ieri intr-o perioada de maraiala, toata ziua ar sta numai catarata pe mine... Sper sa-si revina repede.

la toata lumea

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput