Floricele de liliac de Mai - Iun 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corinasmile/corinasmile.jpg)
corinasmile spune:
Vivela -
Asa sunt eu, meteosensibila, n-am ce face. In plus si Maria a intrat de o saptamana in perioada "delicata" (conform graficului - zici ca-i pe ceas, asa bine se potriveste!) si mai avem inca vreo 3 saptamani luuungi si late...
Dar m-a mai trezit la realitate mesajul tau
Trec ele toate..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Onana spune:
Seara buna si de la noi!La multi ani sanatosi si fericiti Miruna!
Nana
Dupa cum bine spunea si Corina, ne-am intalnit azi sa probam mei-taiul, am reusit si eu (cu ajutorul Corinei) sa-l pun pe grasunul meu in el, in fata deocamdata, chiar e comod, nu credeam sa reusesc sa-l port in fata insa iaca ca pret de-un sfert de ora am rezistat, nu stiu daca mai mult de-o ora reusesc (si spunea Corina ca la greutatea asta nici nu e prea ok sa-l port in fata), insa o sa incerc si-n spate, la inceput prin casa/curte pana se invata, sunt sigura ca e mult mai comod asa. Ma bucur ca reusesc si eu sa-l port, macar un pic.
Sa va mai zic si eu de Mariuta? ..Ce ochisori albastri, ce fatuca dulce, ce zambet sugubat, ne-a cucerit din nou E o frumoasa si-o delicata, ce sa mai..Ne-a placut sa le revedem pe fete
Dienutza spune:
La multi ani Miruna Ilinca
Eu nu am prea avut net ca a tot cazut pe aici din motive misterioase, ca toate alea pe aici prin Romania.
Dar nu prea am avut cine stie ce de recuperat ca nu s-a scris mult.
Noi suntem so-so, Eva are niste mucisori de ieri noapte. Sper ca nu prevestesc nimic rau si ca o sa treaca asa cum au aparut, din senin.
In rest va mai spun si voua ce imi spun si mie: sa fim atenti cu mititeii. Am fost astazi la coafor si fetita patroanei de acolo (care are 1 an si 3 luni) era arsa destul de rau la o manuta pt. ca pusese mana pe o candela aprinsa de Pasti . Acum merge la doctor zilnic sa ii curete rana, sta cu pansament si ia atibiotic pentru a preveni infectia. Si mi-a mai povestit tot felul de cazuri pe care le-a vazut la spital la vizitele pe care le face acolo
.
theophillina spune:
Dominic
Nadia-Veronica
Noemi Alexandra
Mihnea Alexandru
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corinasmile/corinasmile.jpg)
corinasmile spune:
La multi ani fericiti: Dominic, Nadia-Veronica, Noemi Alexandra, Mihnea Alexandru
corinasmile spune:
Fetelor, daca aveti un scaun de masa pentru bebelusi din ala de plastic, de la ikea (alb sau rosu) si nu il folositi & vreti sa il vindeti, eu sunt in cautare de unul sh, ca sa il duc la ai mei, sa il avem acolo in vacante.
Scuze de
biajitaru spune:
Neata,
Inca o noapte nedormita Mama lor de maraieli.
Dominic, Nadia-Veronica, Noemi Alexandra, Mihnea Alexandru
Lumi iesi azi in parc?
Pup,
Bia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/n_a_n_a/n_a_n_a.jpg)
n_a_n_a spune:
La multi ani Nadia Veronica!
La multi ani Noemi Alexandra!
La multi ani Mihnea Alexandru!
La multi ani Dominic!
Cris
Corina, Sorana ma bucur ca s-a "rezolvat" cu mei tai-ul . Sorana, mie imi place sa o port pe Adelina in fata; in spate parca o simt mai grea, si e mai obositor pentru coloana mea (poate trebuie doar sa ma obisnuiesc). De legat eu o leg strans, sa fie lipita de mine, insa tre' sa o pun destul de sus ca sa isi poata pune bratele in jurul gatului meu sa ne "iubim", asa ca leg mei tai-ul pe sus pe talie, si nu pe sold - incearca si asa, mie mi se pare mai comod. Corina, pana la urma wrap tesut sau mei tai
? Mie imi place tare, tare mult si Marsupi (again, mersi de pont), e super mai ales pentru mers la supermarket - imediat o iau pe piticot din scaunul auto, o var in marsupiu si gata! Fara reglaje, potriveli, inodari si infasurari; scurt si la obiect
. Si Adelina a intrat de ieri intr-o perioada de maraiala, toata ziua ar sta numai catarata pe mine... Sper sa-si revina repede.
la toata lumea
Nana, mamica de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici