Floricele de liliac de Mai - Iun 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
aly_ spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
UN PASTE FERICIT VA DORIM !!!

TUDOR DE SORANA SI TUDOR ANDREI DE ALINETTERO!!!

r_ocsy spune:
Desi pana acum toate v-ati vopsit ouale, indiferent daca joi, vineri sau sambata .... eu zic ca cu copii mici in casa le vopsesti cand apuci, ce mai conteaza ziua ! Noi le-am vopsit sambata .... pe ultima suta de metri , normal
!
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Desi pana acum toate v-ati vopsit ouale, indiferent daca joi, vineri sau sambata .... eu zic ca cu copii mici in casa le vopsesti cand apuci, ce mai conteaza ziua ! Noi le-am vopsit sambata .... pe ultima suta de metri , normal R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Cris
,mami de Sebi
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
r_ocsy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Cris ,mami de Sebi ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali |
Noi pe la 12 cand dormea Sofia ( primul somn )
!
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Madamar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Cris ,mami de Sebi ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali |
SI NOI, SI NOI:))
pe la 17 :D.
HRISTOS A INVIAT!
PASTE BINECUVINTAT!!!
Mary,
lui
Mateo,
aleesicoo spune:
HRISTOS A INVIAT!!
TUDOR
printisor de Sorana
TUDOR ANDREI
printisor de Alinettero
Eu le-am vopsit joi, noroc ca era si sotul acs si a stat cu printesa,ca daca eram singura cred k le vopseam azi
(glumesc)
Sa aveti un Paste fericit si cu multa liniste si sanatate!

Ioanact spune:
ADEVARAT A INVIAT!
Eu am vopsit ouale Vineri. Am noroc ca nu misuna Justina prin casa (mers de-abusilea, in picioare), o pun in fundulet si-acolo sta..se m intoarce, suceste.
In schimb Ioana e dupa mine, chiar si la baie..cum am iesit din camera hop si ea. ![]()
Ieri am reusit sa fac si tortul Justinei, de un an.
E al treilea tort din viata mea. ![]()
LA MULTI ANI, Tudor! 
LA MULTI ANI, Tudor Andrei!
Petrecere frumoasa sa aveti! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
marylenac spune:
[blue]Hristos a inviat!
Sarbatori cu bine....
[/blue
Mami de Matei
(11.09.2006) si Tudor
(28.05.2010)
marylenac spune:
La multi, multi ani fericiti Tudoreilor sarbatoriti astazi...

Mami de Matei
(11.09.2006) si Tudor
(28.05.2010)