Floricele de liliac de Mai - Iun 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Onana spune:
Buna dimineata! Cristos a-nviat!
Sper ca ati avut un Paste fericit, linistit, imbelsugat, cu toti cei dragi alaturi!
Si avem de multumit tuturor celor care ne-au urat si s-au gandit la Tudor, cu ocazia implinirii primului an din viata: Gabi (Vivela), Alina (Alinutza)
, Vero
, Nati
, Lumy
, Ioana (Artu)
, Theo
, Maria
, Cris
, Oana
, Aly
, Rocsy
, Alesicoo
, Alina
, Marylenac
, Bia
, Discordia
(si sper sa nu fi uitat pe nimeni)
Multumim si fetelor care ne-au urat pe FB, le-am multumit si acolo, sunteti toate niste scumpe
Noi am petrecut tare frumos, am avut noroc de zi cu soare si am stat in curte, cu toata familia alaturi: bunici, unchi/matusa, strabunica, etc si am serbat invierea Domnului si primul anisor al grasunului meu. O sa pun si niste poze pe FB, cand apuc sa le descarc.
Zi frumoasa sa aveti, va cu drag!
,
Reallaura spune:
Buna scumpele
Hristos a inviat!!
Am fost plecata din tara pe neasteptate. Vivela sper ca ai primit mesajul meu si nu am incurcat nimic
In primul rand multumesc tuturor celor care ne-au facut urari pentru implinirea unui anisor: Artu, Alinutzaa, Marylena, Oanarus, Discordia, ancutrzicab, bubu, maribell, roxanici, ioanact, mamanati, taty-ana, Carla sunteti minunate!
Maribell de tine cu felicitarile ce sa mai zic
Tin sa urez si eu celor care s-au serbat cat am fost plecati la multi anisori frumosi si numai bucurii!
Acum problema mea e alta. cat am fost plecata am vrut sa o intarc pe Ilinca, nu a supt 5 zile, iar eu m-am muls doar putin cat sa nu plezneasca sanii si am pus comprese cu apa rece. cand am venit acasa nu s-a putut fara sa goleasca sanii si inca mai sta nitel la san cand doarme. sper totusi sa nu mai fie laptic si sa renunte singura, mi-a fost tare mila de ea sa fiu mai ferma. Eu am o sora geamana cu bb mic si Ilinca a cam suferit vazind-o pe ea cu bb la san. poate ne-a confundat. asa ca nu am putu sa o resping cand am venit...
veronicach spune:
Laura si noi v-am urat La multi ani
nu spun asta pentru multumiri ci ca sa sti ca nu v-am uitat :)
noi am fost la tara o zi jumate
Matei s-a plimbat in continuu cu bunica...dar o sa va mai dau detalii
acum sunt teribil de obosita....
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe
Reallaura spune:
Veronicach ooooh, merci mult, esti foarte draguta. Si eu inlocul tau as fi atras atentia, tot ca sa nu creada omul ca l-am uitat. merci mult!
Dienutza spune:
Buna seara,
In primul rand La multi ani lui Tudor (scuze pentru intarziere, dar am fost foarte prinsa)
Laura bine ai revenit! Daca ati fost in vacanta, sper ca v-ati simtit bine.
Si a acceptat Ilinca sa manance cu biberonul? Cand am intarcat-o pe Eva, nu a dat nici un fel de semn ca i-ar lipsi sanul. Nu stiu de ce, poate ca din cauza faptului ca am intarcat-o treptat, ca eu i-am dat cam 2 - 3 sapt. completare cu biberonul. Sau poate ca, nemaifiind lapte suficient, se enerva ca nu se satura la san. M-am simtit si putin trista ca nu i-a lipsit sanul deloc.
Si sora ta are bb mic?!? Este si la ea la doilea copil, nu? Tot baiat?
Reallaura spune:
si din partea noastra pentru Tudor!! E nascut in aceeasi zi cu nepotul meu, ti-am spus eu Sorana ca semeni cu soramea care face copii de 4 kg!
Diana mai, soramea e la al treilea baiat . E mic, nu are nici 2 luni. despre Ilinca, vad ca accepta biberonul. Doar ca se scoala noaptea urland pana i-l fac si mi-e sa nu-l scoale pe Mirci. Probabil faptul ca cere san este modul ei de a cere mancare, nu stiu. Dar san nu mai am, e gata intarcata! uraaa...si eu am nostalgia alaptatului, dar e deja fata mare...Hai ca ne vedem vineri!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/r_ocsy/r_ocsy.jpg)
r_ocsy spune:
Neata !
Laurita : felicitari pentru unca un bebelus in familie , nu am stiut ca sora ta a nascut !
Pana la urma s-a intarcat Ilinca, parca asa am inteles ? Eu am avut noroc cu Sofia, cand a renuntat la san ( autointarcat ) , a renuntat si la masa din timpul noptii ; de atunci nici nu se mai trezeste, eventual pentru a-si cauta suzeta .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
NicoletaB spune:
Intru pe fuga sa va urez Hristos a inviat!
Vreau sa urez La multi ani! tuturor bebeilor care in aceasta perioada si-au serbat primul anisor! Le doresc sanatate, viata lunga si noroc cu carul!
Eu sunt prinsa cu una alta si am ramas tare in urma cu cititul!
Toate cele bune fetelor, voua si familiilor voastre!
aleesicoo spune:
Hristos a inviat!
Reallaura , si noi v-am urat la multi ani
Am profitat de vremea asta frumoasa si ne-am petrecut timpul numai pe afara.
Vad ca deja ducem o lupta cu caldura, deci ce vom face la vara nu stiu?
Mai vroiam sa spun ceva dar cred ca neuronul mi-a intrat in vacanta