Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***320***
Raspunsuri - Pagina 10
novus spune:
Hello !!!
Anaan,nu-mi rapunzi la sms
.... bine ca a fost totul ok la Horatiu 
Olga, ma bucur ca ati adus zambetele pe fetele micutilor
! eu ma bag pe lista de 1 iunie de pe acum 
Ilinca, cum esti ? sper ca esti cu moralul mai sus decat ieri !!
Ma pun sa incarc cateva poze
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
In vizita la Buc 
http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1
denisamada spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui novus In vizita la Buc ![]() http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1 www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Millie tocmai ti-am admirat fetele
!!multi 
Gianina,
Micsunica artista !!
Fug la nani !!
novus spune:
Na ca am uitat sa-ti zic Pisicogri ca taaaare m-am distrat si binedispus citind blogul tau 
La Ada maximul de injuratura este cand spune cuiva ca este uiat adica urat
, am observat ca atunci cand se enerveaza incepe si ne zice ca nu vrea aia sau cealalta pt ca sunt urate !
Aaaa si astazi se distra f tare zicand cuvantul buda, tot repeta buda, buda, buda, eu ma uitam serioasa la ea si o intrebam ce inseamna, a vazut ca nu e distractiv si a terminat recitalul
Gata, am fugit, vad ca oricum vorbesc singura
!
olishka spune:
Aici poze de la spital
https://picasaweb.google.com/olgagireada/CadouriCopiiPaste?authkey=Gv1sRgCLu39Y2Qjr3LlQE#5598149600763655698
Novus super pozele. Le vrem si noi 
Millie ai copii tare frumosi 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Pisik06 spune:
Neatza!
Am scris si ieri un mesaj de la serviciu, era lugut, dar vad ca nu a aparut, ciudat....
OLGA

Nu ma pot opri din plans dupa ce am vazut pozele. M-a impreionat enorm si mesajul tau de ieri, dar pozele....fara cuvinte. Bravo voua pentru initiativa sibravo tuturor celor care v-au fost alaturi
MILLIE, sa iti traiasca fetitele!
ANAAN

Mai scrisesem ieri, dar acum nu mai stiu, sunt prea bulversata. Nu va urez, ca sper sa mai intru astazi.
Va pup!
Mami de minune mica
adrisimo28 spune:
La multi ani Cezar Constantin !!!
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
pisigri spune:
La multi ani si de la noi !
Oli, 
Novus, multumesc 
Millie, si pe mine m-a apucat iar nostalgia. Uofff...
Io-s pe baricade la scarbici. Nu stiu pina cind, sper ca nu prea mult, ca acasa bona face 13-14, io tre sa-mi gasesc tot azi
ceva de incaltat (vreau ceva tip sabot/pantof cu talpa ortopedica dar cu "diferenta de nivel" mare, ca imi place pe tocuri, da' shefu ne-a interzis sa purtam toc ascutit la munci) - si ofcors ca tre' sa ma duc cumva singura, ca potaia nu poate fi lasata singura in casa. Sa ne vedeti cum patrulam dup-amiaza prin oras in formatie completa, de ma iau toti dracii. Ieri hazbandu s-a dus cu lista la cumparaturi, io plimbam prin cartier copilu' de-o mina, ciinele de alta, ii dadeam indicatii lui Becky, Ilinca dadea indicatii peste mine (io eram cu Becky, pas! iar Ilinca ii tragea un Becky, cu'cat! de mi se punea ciinele pe burta in mijlocul drumului). A fost amuzant
. Macar vad ca s-a mai obisnuit si Becky cu ideea ca Ilinca nu o chiar maninca. Da' ce sesiuni de dresaj sint la mine acasa seara, ne spargem de ris !
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Nu vreau sa mai fac nimic, n-am chef de nimic, nu ma pot mobiliza. Casa e o buda dar nu pot sa fac nimic, sunt blocata, nu pot trece peste dezamagire, sunt plina de ura/frustrare plm, n-am chef nici macar sa ma spal pe dinti, stiu ca par nebuna, dusa ca pluta, ca da, sunt atatea alte rele pe pamant, bine ca suntem sanatosi etc. dar eu am trait 7 luni cu o iluzie, am cazut si acum nu pot sa ma ridic, incerc, dar nu pot si gata. N-am nimic de ce sa ma agatz, m-am saturat sa tot lupt pe un plan de-am@#$%a si sa esuez orice as face, nu mai suport sa ma uit la nimic din casa, in capul meu inlocuisem aproape tot ce e putred-de-vechi, stricat, f@#t de-amiaza si acum realitatea hidoasa ranjeste la mine, bine ca e vacanta, altfet cred ca m-as fi uitat in gol la elevi sau as fi izbucnit in plans ca o caraghioasa in fata lor sau prin cancelarie, ceea ce nu e exclus nici pe viitor caci ma simt fara nicio putere.
Paste fericit!