Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***320***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

sa va povestesc cum a decurs operatiunea vopsit oua la gradi:
am primit fiecare cate un ou fiert adevarat si cate un cosulet
culorile au fost - guase(cred ca asa se cheama pasta colorata, nuuu?)
iar operatiunea a decurs....magnific: eu trebuia sa tin oul si ea sa-l picteze; ti-ai gasit... tineam amandoua de ou, pictam amandoua, colori am avut pe haine, fata, scaun, masa, par, de mainile pana la cot nu mai spun
bine-nteles ca am avut fericita inspiratie sa o imbrac cu hainute frumoase ca de... era o activitate "festiva"
nu stiu daca au iesit culorile din haine la spalat ca dupa 2 cicluri de spalare, sotul meu le-a intins la uscat si nu am apucat sa le inspectez
poze nu am apucat sa fac (ca am zis ca macar aparatul sa scape nevopsit)
iar acum convietuiesc cu oul pictat in frigider si sigur ii voi face si poze candva, macar atat sa ramana ca dovada

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

pisigriule - ti-am raspuns acum ceva timp dar abia acum am vazut ca-mi cazuse net-ul intre timp
ca sa revin pe scurt: nu se rezolva in timp util, ramane dupa paste

avem 2 anisori

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
P.S. Cu potaia a fost ok, ea fugea de Ilinca, Ilinca fugea dupa ea, eu le atentionam pe amindoua. Tati are capul patrat, iar pe mine ma doare gitul :D. Ce m-a topit a fost ca Becky s-a culcat in sufragerie - ea nu se dadea jos din pat nici moarta... - iar Motanu (ala cu 4 picioare, nu sotul) a dormit cu ea

Bine ai venit in club!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

sa va povestesc cum a decurs operatiunea vopsit oua la gradi:
am primit fiecare cate un ou fiert adevarat si cate un cosulet
culorile au fost - guase(cred ca asa se cheama pasta colorata, nuuu?)
iar operatiunea a decurs....magnific: eu trebuia sa tin oul si ea sa-l picteze; ti-ai gasit... tineam amandoua de ou, pictam amandoua, colori am avut pe haine, fata, scaun, masa, par, de mainile pana la cot nu mai spun
bine-nteles ca am avut fericita inspiratie sa o imbrac cu hainute frumoase ca de... era o activitate "festiva"
nu stiu daca au iesit culorile din haine la spalat ca dupa 2 cicluri de spalare, sotul meu le-a intins la uscat si nu am apucat sa le inspectez
poze nu am apucat sa fac (ca am zis ca macar aparatul sa scape nevopsit)
iar acum convietuiesc cu oul pictat in frigider si sigur ii voi face si poze candva, macar atat sa ramana ca dovada

Micshunica artista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna fetelor

Multumim frumos pt.urari
Sintem acasa de cateva zile dar din lipsa de timp nu am reusit sa intru pe la voi .Ce pot sa va spun despre nastere este ca acum dupa cea de-a doua cezariana mi-am revenit mult mai usor ,nici nu visam ca in aceiasi zi sa ma ridic din pat si sa ma plimb pe holurile spitalului.Bebelina este o mancacioasa la fel ca sorasa si tot la fel de galagioasa .Timeea in schimb a devenit f.geloasa si o sa am ceva de lucru la acest capitol.
Va las cateva poze cu fetele mele http://s378.photobucket.com/albums/oo221/enoola/diverse/?albumview=slideshow
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

millie - tocmai ce-am admirat fetele tale
asa o stare de nostalgie ce mi-au transmis....
pupacim pe toata lumea si mare si mic fara numar-fara numar

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!!

LA MULTI ANI Costin!

Am fost astazi la spital. A fost frumos, dar emotionant. Copilasii s-au bucurat fff tare :) Am stat cu fiecare copil sa-si desfaca pachetul, am vorbit, ne-am jucat, am plans cate un pic cu mamicile. S-au bucurat tare mult si de prezenta lui Willmark care a fost de nota 10. S-a ducat cu fiecare in parte, le-a mai ridicat moralul, a dat autografe si a facut multe poze.

Copiii s-au bucurat de fiecare lucrusor. Erau Asa de scumpi cand isi desfaceau cadourile Un baietel primise un pachet mare cu multe jucarii, dar cel mai tare era impresionat de periuta de dinti: "Mami, asta este ceea ce-mi doream". Un alt baietel a desfacut tot, tot ce avea in packet, Pana si pasta de dint si sapunul pe care a tinut sa le incerce imediat :)

Nu prea pot sa-mi exprim in cuvinte ce am simtit acolo, cred ca pozele o sa vorbeasca mai mult. Imi doream foarte mult sa ajung Acasa si sa-mi strang in brate copilasul. Fetelor trebuie sa-I multumim in fiecare zi lui Dumnezeu pentru copiii sanatosi pe care ii avem, pentru ca prin ce trek acele mimici si ce este in sufletul lor, nici nu vreau sa ma gandesc.

Insa astazi a fost o zi frumoasa. Pentru cateva minute fiecare copilas uita de boala, de durere, de dor de casa si fata i se lumina de fericire. Am strans multe zambete astazi. Voi ati facut asta

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Pozele o sa le pun abia diseara caci nu sunt acasa acum.

Vreau sa va mai zic ca nu erau toti copilasii de pe list in spital, multi erau plecati acasa de sarbatori, dar se intorc de luni si cu siguranta isi vor primi pachetelul, asa ca sa nu fiti dezamagite daca nu vedeti in poze pahetelele pe care le-ati pregatit.

De 1 iunie o sa repetam actiunea, asa ca daca mai doriti sa facet o fapta buna sunteti binevenite O sa deschid o list noua in mai.

Mergi la inceput

Millie eu nu am reusit sa vad pozele. O sa mai incerc acasa caci tare mult imi doresc sa va vad

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Am fost astazi la spital. A fost frumos, dar emotionant. Copilasii s-au bucurat fff tare :) Am stat cu fiecare copil sa-si desfaca pachetul, am vorbit, ne-am jucat, am plans cate un pic cu mamicile. S-au bucurat tare mult si de prezenta lui Willmark care a fost de nota 10. S-a ducat cu fiecare in parte, le-a mai ridicat moralul, a dat autografe si a facut multe poze.

Copiii s-au bucurat de fiecare lucrusor. Erau Asa de scumpi cand isi desfaceau cadourile Un baietel primise un pachet mare cu multe jucarii, dar cel mai tare era impresionat de periuta de dinti: "Mami, asta este ceea ce-mi doream". Un alt baietel a desfacut tot, tot ce avea in packet, Pana si pasta de dint si sapunul pe care a tinut sa le incerce imediat :)

Nu prea pot sa-mi exprim in cuvinte ce am simtit acolo, cred ca pozele o sa vorbeasca mai mult. Imi doream foarte mult sa ajung Acasa si sa-mi strang in brate copilasul. Fetelor trebuie sa-I multumim in fiecare zi lui Dumnezeu pentru copiii sanatosi pe care ii avem, pentru ca prin ce trek acele mimici si ce este in sufletul lor, nici nu vreau sa ma gandesc.

Insa astazi a fost o zi frumoasa. Pentru cateva minute fiecare copilas uita de boala, de durere, de dor de casa si fata i se lumina de fericire. Am strans multe zambete astazi. Voi ati facut asta

Oli

Mergi la inceput