Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***320***
Raspunsuri - Pagina 11
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 OLGA ![]() ![]() Nu ma pot opri din plans dupa ce am vazut pozele. M-a impreionat enorm si mesajul tau de ieri, dar pozele....fara cuvinte. Bravo voua pentru initiativa sibravo tuturor celor care v-au fost alaturi![]() |
Da...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Gianina34 spune:
buna dragelor,
am vizionat pozele din drumetii
, pozele emotionante (olguta - multi
), m-am distrat cu dresajul lui pisigri, m-am intristat de situatia/starea ilincai
mi-am baut tona de cafea, mi-am mancat prajiturile (de post, daa?) si acum ma pregatesc sa fug la gradi sa insfac micsunica si sa plecam la bunici
va pup pe toate si va doresc sa aveti parte de sarbatori linistite si sa ne revedem sanatosi saptamana viitoare
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
anamariame spune:
Buna, fetelor!Eu nu ma pot uita la pozele Olgai, am vazut vreo 5 si mi s-au impaienjenit ochii de lacrimi, am inchis :((Imi pare rau ca nu am fost mai organizata sa trimit si eu un pachetel, dar voi incerca pe 1 iunie.Ilinca, imi pare rau ca esti asa abatuta, nu se mai poate face nimic, nimic! Eu nu am semnul intrebarii pe tastatura ca mi l-a rezolvat Eva. Mergem la vopsit oua, sper sa imi revin ca m-a luat si o durere crunta de cap. Nu am avut nici eu o saptamana chiar fericita!Va pup!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui olishka Aici poze de la spital https://picasaweb.google.com/olgagireada/CadouriCopiiPaste?authkey=Gv1sRgCLu39Y2Qjr3LlQE#5598149600763655698 |
cat ma bucur ca am reusit intr-un procent f mic sa aduc o bucurie unui copilas. te
olga ptr poze si tot ceea ce ai facut.
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Anaan spune:
Scriu repede-repede, ca nu stiu cat tine conexiunea
Olga, eu sunt de parere ca tu ne-ai daruit mult mai mult decat am daruit noi copiilor
, iar fotografiile spun totul!
Te imbratisez cu drag pentru cum esti si pentru tot ce faci!
Inutil sa spun ca, uitandu-ma la poze, am plans in fata calculatorului...
Ilinca, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat si pentru ca ai primit asa o veste in prag de sarbatori si inaintea aniversarii Sophiei... Nici nu stiu cum sa te incurajez...asa ca ma multumesc sa te pup!
Gianina, sarbatori fericite! Sa petreceti frumos la bunici!
Ilinca_M. spune:
Tufete, acum imi dau seama ce nepotrivit a fost mesajul meu in context
. Va dati seama ca si eu m-am uitat la pozele copiilor si am plans si am multumit cerului ca am un copil sanatos; ma simt frustrata si ca eu nu prea pot face gesturi de-astea frumoase, chiar marunte, tot ce pot face e sa dau hainutele si jucariile Sophiei unor copilasi amarati de pe aici si sa dau sms-uri din alea pentru cazurile de la tv (ma gandesc ca e atat de putin 2 euro/ sms si totusi daca toti care au mobil in Ro ar face asta, atatia copii ar putea fi salvati!). Bietii copii din spitale
Felicitari celor care le-au adus un zambet pe buze!
Eu si huzband ne uitam azi la Phiphi si ziceam ca uite, suntem asa de norocosi ca o avem, ne intelegem asa de bine...practic noua ne merge bine pe toate planurile cu exceptia celui material, ca-mi si vine sa rad cand ma gandesc, cum se poate sa nu ne iasa ploile veci pe planul asta, si cand credem ca gata, s-a aranjat...pac, totul devine fum! Ce naiba, suntem doi oameni tineri (ma rog, unul foarte tanar si unul relativ tanar:))), 'telijenti nu se poate spune ca nu suntem, lenesi nu suntem, creativi suntem, tot felu' de aptitudini si talente avem, bunavointa avem...geaba, zici ca ni-i legata casa banilor sau cum spun vrajitoarele:)))) Fac si io haz de necaz si tot trec de la resemnare la crize de nervi, de la impacare la ura si tot asa, sper sa nu ma tina prea mult si sa nu bolunzesc de tot!!
Bianca2503 spune:
Intrasem sa va urez de bine.
Nici eu nu am putut sa ma uit la pozele de la Olga. Mai mult, stau si ma gandesc ca e mai rau un copil bolnav sau un copil orfan (noi am fost la caminul de copii din Domnesti si mai mergem si saptamana viitoare).
Off, sa aveti sarbatori frumoase si sa stati cu familia sa va bucurati impreuna.
mireal spune:
Salut,Am intrat sa va urez Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!V-am mai citit de la servici dar nu am reusit sa mai scriu, am vazut pozele de la ziua lui David,foarte dragut totul,pe Alexandra si restul copiilor.Noi maine plecam la socrii si il lasam pe Theo acolo o saptamana, sper sa-i placa si sa se acomodeze.Ilinca, imi pare rau pt situatie.Pisigri,cred ca sunt haiosi amandoi si Ilinca si cainele.Am fugit ca am de facut bagaje si putin curat, bine macar ca am scapat de mancare.
georgyiuly spune:
Olga ai toata admiratia mea pentru tot ce faci tu si toate fetele care v-ati mobilizat pentru copilasii aceia
!!!
Paste fericit fetelor!!!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009) si
Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 OLGA ![]() ![]() Nu ma pot opri din plans dupa ce am vazut pozele. M-a impreionat enorm si mesajul tau de ieri, dar pozele....fara cuvinte. Bravo voua pentru initiativa sibravo tuturor celor care v-au fost alaturi![]() |
Subscriu in totalitate...

IMPRESIONAT...si ma doare ca nu pot face nimic
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!