INSEMINARE 77

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele,
Am intrat sa va salut ca nu am mai scris demult ,dar v-am citit.
QiangBing , Elenaraluca multa bafta sa fie cu ochisori Stati linistite si nu va stresati ca face rau la .
Vreau sa va intreb si eu pe cele care ati facut profilul de trombofilie in ce conditii v-a fost recomandat ?
Pt ca eu stiu ca in general se recomnda in cazul in care pierzi sarcina , ai o menstruatie f abundenta ,la mine nu este cazul nu am ramas niciodata insarcinata si nici alte simpotome nu am .
Nu siu ce sa fac pt ca sunt si foarte scumpe si consider ca cu banii acestia as putea face alte analize care poate m-ar ajuta sa aflu care este motivul pt care nu rama insarcinata.Am facut deja 4 IA si nu as vrea sa mai fac pana nu aflu ce se intampla.
Alexa, Mikado voi ce mai faceti?
Alexa tu mai esti la dr Moisa?

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aruam eu m-am dus la dr Albu cu recomandare de FIV si dupa 3 vizite am ramas natural. apucasem sa fac toate analize recomandate. cand am ramas mi-a dat sa fac urgent si profilul de trombofilie si uite ca am gasit 3 mutatii. am inceput imediat tratamentul dar a fost prea tarziu se pare. asa cum am mai zis si la alt topic, fiecare face ce vrea. analizele costa f mult, dar acum eu sunt stan patitul si recomand la toata lumea. pot fi multe cauze ale infertilitatii, iar trombofilia e una dintre ele, plus ca duce si la oprirea in evolutie a sarcinii.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

aruam eu m-am dus la dr Albu cu recomandare de FIV si dupa 3 vizite am ramas natural. apucasem sa fac toate analize recomandate. cand am ramas mi-a dat sa fac urgent si profilul de trombofilie si uite ca am gasit 3 mutatii. am inceput imediat tratamentul dar a fost prea tarziu se pare. asa cum am mai zis si la alt topic, fiecare face ce vrea. analizele costa f mult, dar acum eu sunt stan patitul si recomand la toata lumea. pot fi multe cauze ale infertilitatii, iar trombofilia e una dintre ele, plus ca duce si la oprirea in evolutie a sarcinii.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

QiaoBing multumesc pt raspuns tocmai asta vroiam sa aflu daca se recomanda si in alte cazuri . Am crezut ca se recomnda numai daca ai avut sarcini oprite in evolutie ,avorturi spontane dar dupa cam m-ai spus si tu nu numai in cazurile astea se recomanda.
Iti tin pumnii sa fie 2 II

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

multumesc aruam, asa sa fie.
ai dreptate, protocoalele asa zic, dupa 3 sarcini pierdute, dar eu nu am atata timp de pierdut. si mai ales cand faci FIV/IA care implica stres pt organism cu stimulari, tratamente la sot/sotie plus o caruta de bani, parca e pacat sa le faci dupa ce ... doamne fereste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Nati, scuze , nu mi-am dat seama. Si eu eram atat de paranoia pana sa aflu ca am reusit .

QiaoBing, o sa fie bine ai sa vezi. Nu te stresa, este foarte important sa stai linistita.

elenaraluca - bafta multa si a fie cu ochisori

Pupici la toate

rammy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

buna fetele

aruam eu doar ce am aflat ca as mai putea incerca o IA dar sansele sunt destul de mici , recomndarea dr. a fost FIV ...asa ca nu are rost sa mai dau banutii pe inseminare dca sansele sunt asa mici ...am descoperit ca sunt si mutanta ...lucrurile s-au complicat
eu te sfatuiesc sa faci si profilul pentru trombofilie ...mie mi le-a recomandat dr. Albu la primaa consultatie si uite ca se pare ca aici e problema..mai ales PAI-urile ar fi raspunzatoare de esecul implantarii si la oprirea sarcinilor in evolutie

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Mikado imi pare rau ca ai acele mutatii nesuferite ,dar macar acum ai aflat care sunt motivele infertilitatii,o sa fac si eu analizele sa stau linistita sau sa ma stresez si mai mult in cazul in care mi se descopera si mie niste mutante.
Iti doresc muuuuuuuuulta bafta la FIV sa ai embrioni multi si lipiciosi .
Mi tinem legatura.
Doamne Ajuta !

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Aruam, sunt tot la dr. Moisa. Am 2 IA reusite cu ea, trombofilia descoperita datorita dumneaei, asa ca nu am motive sa renunt la ea. Simt ca a facut intotdeauna ceea ce se putea face. Tu mai esti la dr.Moisa?
Legat de trombofilie, parca si sora ta avea probleme, daca imi amintesc eu bine. Sper sa nu ma fi lasat neuronul. Tinand cont ca sunt analize genetice, exista riscul sa ai tu asemenea probleme. Mai bine descoperi din timp si iei tratamentul corespunzator.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

QiangBing hai cu II !

Elenaraluca sa fie cu ochisori !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Fetelor vesti bune chiar incepe programul pt FIV finantat o parte se stat (1500 euro).Mai multe detalii aici
http://www.ms.ro/?pag=62&id=9006&pg=1

Alexa da si eu sunt tot la dr Moisa trebuie sa fac analizele pt trombofilie si apoi sa ma duc la ea . Si sora mea are trombofile stai linistita ca nu te-a lsat neuronu .
Si tu ce urmeaza sa faci mai faci inseminari?
Pe mine ma bate gandul sa ma inscriu si eu in progamul pt FIV ul cu ajutor de la stat.

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput