INSEMINARE 77
Raspunsuri - Pagina 7
QiaoBing spune:
nu imi sta gandul la teste inca. neuronul e ocupat cu ranirea de ieri si cu eventualele consecinte ale ei si/sau ale tratamentului.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
rammy_79 spune:
OiaoBing - trebuie sa te linisteti, sa te calmezi. Rana nu are nici o legatura cu o eventuala sarcina sau cu implantarea. Probabil ca nu si-a dat seama cand te-a ranit....nu stiu. Dar daca ti-a dat sa iei acel tratament, sigur stie ce face, nu te ingrijora.
Unidox-ul dauneaza sarcinilor avansate.
Te doare foarte tare sau cum? Cum e durerea? Mai sangerezi?
Pupici si astept vesti.
rammy
17+
rammy_79 spune:
Nati - stranutul nu are nici o legatura cu o eventuala implantare. Iti spun din experienta :). Am fost racita in perioada aia si stranutam de numai. Am fost ingrijorata din cauza asta si am intrebat medicul. Mi-a spus clar ca nu are nici o legatura si ca urmare asa a si fost.....In schimb, nu trebuie sa tusiti, asta da...poate dauna.
Pupici
rammy
17+
alexa78 spune:
Qiaobing nu te stresa, ca ii faci rau lui bebe ![]()
Desi nu e normal sa sangeram dupa IA, totusi se mai intampla uneori. Este o zona extrem de sensibila. Eu am sangerat la a 7- IA (la vreo 2 zile dupa IA) si a fost reusita, ceea ce iti doresc si tie.
Am fost extrem de stresata atunci, asa ca te inteleg.
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt
QiaoBing spune:
rammy nu ma mai doare acum, ieri era cam ca la un cm mai dureros, am mai luat dupa ce am ajuns acasa un nospa forte.
normal ca si-a dat seama, aproape mi-au dat lacrimile de durere si s-a oprit din manevre pana s-a mai calmat durerea. de asta mi-e ciuda ca nu am avut neuronul cu mine atunci sa il intreb de atunci ce ar trebui sa fac. uite in momente de astea imi aduc aminte ca de fapt ar trebui sa avem mai multe pretentii pe banii si pe sanatatea noastra. nu zic ca de ce s-a intamplat, nu sunt absurda, doar acolo nu e autostrada cu 3 benzi pe sens, dar macar sa isi asume responsabilitatea. dentista mea de cate ori imi scobea ceva mai adanc pe la o masea ma avertiza ca s-ar putea sa ma doara si ce sa fac in cazul ala.
si uite asa, o miscare gresita mi-a sifonat bucuria momentului.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
alexa ufff, macar de ar fi si la mine la fel. tu ai simtit sa te fi ranit sau te-ai trezit doar cu sangerarea ?
eu nici dupa papanicolau nu am sangerat niciodata.
QiaoBing spune:
devin
nu-i asa ? o sa incerc sa o iau mai usor ![]()
fetele grijulii si rabdatoare cu neuronul meu crizat.
elenaraluca spune:
fetelor maine fac inseminarea!am putine emotii dar nu pt inseminarea in sine ci pt rezultat!va pup,vin maine cu detalii despre cum a decurs!noapte bunaa!
QiaoBing spune:
elenaraluca iti tin pumnii pt maine !!!! sa ai parte de gigei fortosi si prietenosi cu ovocitele + embrion(i) lipicios(i) 
Nati spune:
rammy_79, asta cu stranutul a fost o gluma, de asta am pus emoticonul asta
cand am scris.
Eu cand am reusit la a doua inseminare, am stat precum leguma, mai aveam putin si ma atrofiam pana am iesit din primul trimestru de sarcina
.
Asa paranoia eram, mai ales cand primele cuvinte ale medicului de cum am intrat pe usa si i-am zis ca sunt insarcinata: va avertizez ca sunt sanse mari sa pierdeti sarcina, ca asa se mai intampla, sa speram ca totul va decurge normal si nu e cazul dvs.
iti dai seama ca mai avea sotul putin si ma muta in fata casei pe post de statuie
.
sarcina usoara in continuare!
QiaoBing, stai linistita ca e de inteles sa ai ganduri din astea mai sumbre, dar daca ti-a dat medicatie, stie el medicul ce face.
elenaracluca, succes si sa fie cu ochisori!