INSEMINARE 77
Raspunsuri - Pagina 20
sensibila spune:

dankutza - sa fie cu ochisori !
Hai cu un varsator mic !

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
dankutza spune:
Saru'mana Sensibila! 
Plec la 11:30. Sper sa-mi reuseasca! M-au luat asa niste emotii, de parca as fi la prima inseminare, nu la a treia. 
dana_2408 spune:
BUNA,
Fetelor nu am reusit inseminarea.......
!
A venit menstra. Nu mai am cuvinte. Azi ma duc la dr Mihalache la control si sa incep tratamentul pentru inseminarea II.
Va multumesc tuturor care ati fost alaturi de mine si ma rog la Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa avem si noi copilul nostru.
Nu stiu ce sa cred despre dr Mihalache. Nu o cunosc si in acest moment sunt foarte dezorientata. Eu am fost pacienta dr. Miciner care m-a dezamagit enorm apoi am trecut la Tutunaru care este profesionit dar nu mai suportam tacerea lui si faptul ca trebuia sa astept sio cate 3 ore la rand chiar daca aveam programare.
Acum o sa merg la Mihalache sa vad ce mi spune la control si daca nu fac inseminare luna aceasta o sa imi caut un alt dr. Nu stiu ce dracu sa mai zic ca sunt f suparata.
De Mihalache nu stiu ce dracu sa mai cred, mie mi s-a parut imprevizibila si nesigura pe ceea ce face dar am zis sa mer pe mana dr Matei care mi-o recomandase, cea cu care am inceput toate investigatiile. Acum nu stiu ce sa zic nici de Matei. Dar stii cum este... cand nu reusesti dai vina pe medici iar cand reusesti esti gata sa ii ridici statuie.
Habar nu am ce sa fac. 

Recomandati-mi si mie un dr bun, cu reusite la inseminari. Va rogggggg!
Eu va multumesc mult pentru ca existati si am sa revin cu orice informatie pe care o voi avea! 
QiaoBing spune:
dana 
cum nici mie nu mi-a reusit inseminarea, nu pot sa iti recomand dr meu, cu toate ca sunt constienta ca nu el a fost cauza nereusitei 
rata de succes la inseminare este destul de mica, trebuie sa pleci la "razboi" in cunostiinta de cauza. noua andrologul ne-a zis ca o singura procedura nu e suficienta (cu toate ca au fost si cazuri carora le-a reusit din prima) si ca dupa 4 inseminari se ajunge la un platou. concluzia era ca trebuie sa faci pana la 4 IA ca sa ai un rezultat, dupa 4 organismul ia singur o pauza.
eu azi ma duc la dr sa vedem ce plan de bataie facem pt viitor.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
aruam spune:
Dana imi pare rau
,e greu ,dar trebuie sa te ridici si sa o iei de la capat mult mai increzatoare si cu mai multa forta pt ca data viitoare trebuie sa fie bine 
Fetelor eu mi-am repetat anticorpii antispermatici si mi-a iesit valoarea de 41,13 normal intre 0-60 U/mL.Dr mi-a zis ca la valoarea asta nu pun probleme si ca nu asta ar fi cauza infertilitatii mele . S-ar putea sa fie o incompatibilitate intre mine si sotul meu cu cauze necunoscute.

. Deja nu stiu simt ca inebunesc 
de ani de zile ma chinui si nu stiu macar care este cauza sa o tratez.
in 2011 o sa fiu 
Doamne ajuta 
alexa78 spune:
Dana, imi pare rau ca nu ai reusit.
Daca crezi ca medicul nu a facut tot ce se putea face, schimba-l. Dar daca vrei sa-l schimbi doar pt ca inseminarea nu a reusit, mai gandeste-te.Iti inteleg supararea, dar reusita nu depinde neaparat de dr. Sansele de reusita ale unei IA sunt destul mici, dar cresc la urmatoarele incercari. Tu stii cel mai bine daca este medicul potrivit. Eu nu as renunta la dr. mea, desi am reusit abia la a 4-a Inseminare. Sunt convinsa ca a facut mereu tot ceea ce trebuia. Am realizat cat de implicata este dr mea, abia cand am sunat-o sa-i spun ca IA este reusita, s-a bucurat atat de mult incat abia atunci am realizat ca fiecare reusita a noastra este de fapt o realizare a lor, a doctorilor.
Vreau sa spun sa nu dai vina pe dr doar pt ca nu a reusit IA, dar daca ai dorit s-o schimbi inca dinainte de a stii rezultatul inseminarii, nu mai sta pe ganduri.
sa fie bine data viitoare
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt
QiaoBing spune:
m-am intors si eu de la dr cu recomandarea de FIV - a zis ca nu ar mai face o IA avand in vedere teratozoospermia severa care ii iesise sotului, mai bine profitam cat mai am ceva in rezerva, oricum timpul nu mi-e aliat. asa ca reincep calculele sa vad cand ni l-am putea permite.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
dankutza spune:
Dana eu ii fac statuie Cezarei Bucur. Am incredere maxima in femeia asta. Eu am facut 2 inseminari cu ea si amandoua au fost reusite. Prima s-a oprit din evolutie si am avut un avort menstrual si a doua s-a concretizat intr-o fetita superba care acum are 1 an si 5 luni. Eu numai pe ea o laud.
Am trecut si pragul dr Mihalache. Mi-a placut tare de dr MAtei, dar nu de Mihalache. Nu-mi place de ea. Mi se pare ca este cam spagara. Mi-a facut HSG si de abia ma tineam pe picioare, dar a venit repede langa mine, sa nu cumva s aplec fara sa-i dau banii. Nici nu aveam ciorapii trasi si ea statea langa mine. Nu mi-a placut.
NU te da batuta dupa doar o inseminare! Mergi in continuare si a sa reusesti! 
dankutza spune:
EU sunt foaret dezamagita!
Sotul a avut doar 4-5 mil pe proba. 
Folicul meu crescuse la 19,5mm ieri pe la 12 si ceva.
Ma gandesc ca prima inseminare mi-a reusit cu 5 mil, poate voi reusi si acum. 
Au trecut fix 36 de ore de la Pregnyl si eu nu simt ca as fi avut ovulatia. Voi simititi cand aveti ovulatie? Simititi dureri de burta la 36 de ore dupa Pregny? Eu tin minte ca data trecuta, m-au luat niste dureri de burta timp de 1/2 de ora, de nu mai puteam. Erau cam la 40 de ore de la inseminare. Acum, nu simt nimic.
Am facut inseminarea cu Bechir. E foarte... nu stiu cum sa-i spun. Nu simti caldura din partea ei. E un zid care nu-l poti trece. Cezara este foarte umana. E un fin psiholog. te lucreaza si pe creier. E calda. Comunica cu pacientul. Il incurajeaza. Bechir nu e asa.
In timpul procedurii, Bechir m-a intrebat daca am simit o jena cand a bagat cateterul. Nu am simit. Cand v-a bagat cateterul sus, dincolo de col, ati simit o jena? MA gandesc sa nu dea pe delaturi.
Am stat pe masa vreo 15 minute. Cand am ajuns acasa, m-am gasit cam ... mucoasa in chiloti. O fi fost glera?
Voi ce stiti de col? E adevarat ca sta inchis si ca nu cade sperma dupa ce o baga cu catetreul sus?
Am o gramada de ganduri.
parca mi-a mers de-a indoselea. Nu prea trag speranta de reusita...
Si totusi azi-noapte, am visat ca aveam la san un bebe imbracat in alb total.
Nici nu stiu ce sa mai zic. Nu cred ca am reusit. Sunt dezamagita. Totusi, in nebunia mea, mai sper pana pe 10 iunie, cand ma duc sa fac un BHCG.
QiaoBing spune:
dankutza trebuie sa gandesti pozitiv !
eu in prima zi de IA am simtit cand a introdus sperma ceva caldut inauntru, a 2-a zi insa a infipt cateterul nu stiu cum si m-a durut de mi-au iesit ochii asa ca am simtit din plin, dar nu am mai simtit sperma cand a introdus-o din cauza durerii.
la ceva mai putin de 36 de ore dupa Pregnyl eu mergem cocosata prin casa de cat eram de balonata si ma intepau toate cele.
Iti tin pumnii sa reusesti !