INSEMINARE 77

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Qiao de 7 ani fac investigatii si tratamente de stimulare si degeaba.am facut 2 IA nereusite si stimulari fara numar in astia 7 ani,in octombrie fac FIV care e ultima incercare ca nu ma mai tine psihicul sa mai fac vreo incercare.sper ca atunci sa reusesc pt ca mi-e frica de inca un esec!
Ma intreb mereu de ce mi se intampla asta?dar nu am cu cine sa ma cert pt ca nu e nimeni de vina .Dupa fiv incerc sa ma linistesc si sa imi vad de viata mea ,sa invat sa traiesc fara lupta asta care nu se mai sfarseste.DAR VOI AVEA TOATA VIATA UN GOL IN SUFLET CA NU AM PUTUT AVEA COPILUL MEU!EU VA SPUN RAMAS BUN PT CA IES DIN TOPICUL ASTA ,MULTA SANATATE TUTUROR SI MULTE TESTE POZITIVE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ce repaus sexual este nevoie pt sot inainte de inseminare?
Eu stiam ca minim 3 zile, maxim 5 zile, dar Cezara m-a contrazis. A zis ca nu trebuie sa aibe acelasi zile de repaus ca inainte de spermograma.
Multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Buna, fete dragi!
Alexa, multumesc, draga mea, pentru raspuns si-mi pare tare rau ca ai pierdut 2 sarcini...Am pierdut si eu o sarcina acum 10 ani si de atunci n-am mai ramas graviduta.Incerc acum sa raman, dar nu se stie, caci am 41 de ani si fertilitate scazuta...
Qiao, multumesc si tie mult, suntem de-o varsta si ma bucur ca mai exista o fata trecuta de 40, care vrea copilas. Unii mi-au spus ca nu sunt zdravana la cap sa mai fac acum copii, ca va fii diferenta mare intre copii- Alexandra face 13 ani in august si Ionut( care este baiatul sotului meu de-al doilea)face in iunie 18 ani. Sunt constienta de toate astea, sunt constienta si de faptul ca vom fii in varsta, cand copilul va avea 20 ani si ca nu prea vom fii alaturi de el...In fine, sunt o tipa realista, dar cu toate astea vreau sa mai fac un bebitz cu sotul meu actual, un om minunat pe care ma felicit ca l-am intalnit.
In iunie merg la monitorizari la Giulesti, o sa iau ova-mit pentru stimulare ovariana si apoi fac inseminarea. Poate voi reusi totusi, niciodata nu mi-am pierdut optimismul, chiar si atunci cand in viata mi-a fost cel mai greu: moartea mamei cand aveam 14 ani, accidentul rutier mortal al tatalui, pe care l-am pierdut acum 11 ani, un divort dureros...Intotdeauna am luat-o de la capat, vreau sa o iau si de data asta...
Sunt super bucuroasa ca m-am lasat de fumat, am fumat 20 de ani si acum i-am spus stop.
Ma bucur tare mult ca vorbim, avem de invatat destule unele de la altele.
Va pup fete dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing
alexa 200 ron a fost fara tratament banuiesc. oricum, rezonabil.
eu mi-am facut un calcul cat ne-a costat aceasta IA dubla la medlife, cu tot tacamul - spermograma sotului, consult la androlog, tratamet sot, eco monitorizare, tratamentul meu de stimulare si sustinere, inclusiv clexane, climen, antibiotic (fara a pune si tratamentul pe care il iau oricum lunar dat de dr U care mai face vreo 250 ron pe luna), si am ajuns la fabuloasa suma de 3.520 ron !!!

Acesta este pretul inseminarii (fara stimulare si fara ecografii).
Noi am facut toate analizele la medlife (hormonale, HSG, histeroscopie, spermograma, etc.), dar cand dr. ne-a spus ca solutia in cazul nostru este inseminarea, ne-am facut un calcul cam cat ne-ar costa ( eu calcumasem max 25 mil, dar vad ca e mai mult) si ne-am dat seama ca e prea mult pt. noi. Am renuntat la medlife si ne-am dus la Giulesti initial, si apoi la cabinetul Dr. Moisa.

Dupa primele luni de investigatii m-am apucat sa calculez cat ne-a costat si m-am speriat. Din momentul ala nu am mai facut nici un calcul, m-am gandit ca important e sa avem de unde sa cheltuim si la un moment dat sa vedem si rezultatul

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui booboota
ne pregatim pentru IUI...si sincer simt ca voi reusi cu ajutorul acestui medic care parerea mea STIE CE FACE!
sper si de fapt sunt sigura ca in aceasta vara o sa am "burtica"...
va poooop pe toate si nu va pierdeti SPERANTA!

E mare lucru sa gasesti medicul care sa-ti inspire incredere.
Sper ca la vara sa fim toate cu burtici

Dankutza, cred ca la toate inseminarile am avut doua zile de "pauza" si au fost mereu suficienti gigei. Poate doar daca sunt probleme cu spermaograma, e posibil sa fie nevoie de mai multe zile de pauza.
Cand faceti inseminarea?

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

intreb si eu ca prostu', dar sunt dupa prima procedura de stimulare + tratament pt endometrului (Climen 2/zi). celor care nu le-a reusit cum v-a venit cm dupa ? ma asteptam la un flux ceva mai sporit decat normal si cand colo abia daca am avut ceva 2 zile, iar a 3-a zi a disparut de tot. pana ajug joi la albu o sa stau cu un nou pitic pe creier
eu am inceput sa iau Maca dupa ce am intrerupt tratamentul cu Clexane, Climen si Utrogestan. o fi influentat asa de repede ? eu pe 17 am intrerupt tratamentul si pe 19 cred ca am inceput maca. pe 21 mi-a venit cm.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa78
Dankutza, cred ca la toate inseminarile am avut doua zile de "pauza" si au fost mereu suficienti gigei. Poate doar daca sunt probleme cu spermaograma, e posibil sa fie nevoie de mai multe zile de pauza.
Cand faceti inseminarea?

Mersi de raspuns.
Joi o facem. Aseara foliculul avea aproape 16mm. MAine seara fac Pregnylul si joi sunt pe masa. Din pacate, Cezara nu e la cabinet si fac cu dr Bechir. Sper sa aiba mana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

dankutza iti tin pumnii sa va reuseasca !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_2408 spune:

Buna,
Am fost pentru beta azi dimineata iar la 5 am rezultatul. Va fi negativ pt ca am facut si testul nr 3 aseara si este la fel de negativ ca celelalte,insa dr a zis sa fac si la sange.Alexa as vrea sa stiu daca si sotul tau are probleme. Asta daca nu te superi. Ma gandesc ca si anticorpii aia isi spun si ei cuvantul.
Nu stiu ce sa mai cred. Noi am ajuns la inseminare pt ca sotul meu are probleme in ceea ce priveste cantitatea, calitatea si in urma operatiei de varicocel a dezvoltat si anticorpi antispermatici.
Fetelor care faceti inseminare multa bafta!!! Sa dea Bunul Dumenzeu sa reusiti. Bafta tuturor!
Eu astept sa vina ciclul si ma voi pregati pt cea de a II a inseminare.

Mergi la inceput

Doamnelor, ce stiti de dr Bechir Melihan?

Mergi la inceput