Strugurasi de Sept-Oct 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
elly_b spune:
fetelor va multumesc mult pt urari
jade
.. habar nu am
. parca nu cred inca ca e baiat
. nu am nici un nume in cap in momentul asta. dar dupa Paste numai de asta ma ocup
lali si eu
.nu ca ma doare , ma p
. pe mine de durere . ca nu e burete, e un burete de scrub adica e ca spatele de la buretele de vase. poate ai avut noroc cu Paul dar eu am tras intr-un mare fel vreo luna de zile cu fii-mea. asa ca prefer sa ma doara 2 min pe zi (rau ) pana atunci si sa le uzez si sa le intaresc decat sa fiu carne vie si sa suga copilul sange. nu de alta da sunt patita ...
helenutza e normal sa te manace se intinde pielea
si durerea e la fel de normala. cred ca pe toata lumea doare. pe mine cel putin ma doare sigur
dar tocmai ca sunt sensibili
gandeste-te cand vei incepe sa alaptezi
. pe langa durerea sanilor umflati, canalele nedesfundate unele deloc altele nedesfundate bine, mai e si saliva bbului care e acida. ori malelonul e fin si sensibil. eu dasta lupt acum
sa-l batatoresc
mami de Annelies (30.06.2005) si 16+
racheel spune:
Si pe mine ma amnanca dansele
lore, chiar este simpatic
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Helenutza23 spune:
ha haaa vad ca multe avem tzatze care ne mananca
loredana si mie imi place f tare emoticonul ala
tare imi doresc sa pot simti si eu placerea alaptatului...
ancaroro si la mine sanii sunt mari, bombe nu alta. nu stiu, cred ca v-am mai zis, aveam cupa D, acum am cupa E. cand eram tanara si slaba, inainte de sarcina aveam cupa C. deci sunt in crestere. brrrr!
17+
bujo spune:
Mai fetelor, eu cred ca Zubi a luat totusi prea putini bani. Eu stiu de la alte mamici ca au luat aproape salariu net dinainte de concediu, si asta din cauza ca nu se scad taxele in perioada de concediu. Se scade doar CAS-ul. Se calculeaza 75% din brut. In maternal, cand se ia 85%, ar trebui sa ia chiar mai mult decat lua netul cand lucra.
Apropo de laptele congelat, si eu am avut stoc la congelator vreo 6 luni. Mi-am luat de pe net pungi pt stocat de la Lansinoh care sunt foarte bune si ocupa extrem de putin loc in congelator. 25 bucati sunt 40 lei.
Din punctul meu de vedere sterilizatorul este un "must have". Puneam biberoanele in el si il bagam la micro si se oprea singur. Nu stateam sa fierb si sa uit de ele si sa se topeasca, cum a patit o mamica. Aveti grija cu tetinele de cauciuc, nu se sterilizeaza ca se deformeaza. De asta eu am luat de silicon, ca sa fiu sigura ca le pot steriliza.
Termometru de camera eu n-am avut si nici n-am simtit lipsa. Cel de ureche zic eu ca nu e asa eficient, la bebelusi cel mai bine se ia temperatura rectal.
bujo mami de Filip si 20+ cu
racheel spune:
Eu plec sa gatesc ciorbita de legume este adoua zi de post si deja sunt lesinata Ne citim mai tarziu.
Bujo si eu vreau sterilizator pentru microunde.Am vazut la Avent cu 130 lei.In iunie imi cumpar.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
zubi spune:
BUJO, nu mai situ, nici nu mai vreau discutii cu ei, da-i naibii...dar sutn asa de putini bani acuma
si pe mine ma mananca sanii si ma dor de la incpeutul sarcinii, pana acuma..credeamc a durerea e doar de inceput,dar d eunde, oricum s-a mai estompat
Fetele, va mai treziti si voi dormind pe burtica?cred ca azi noapte am dormit pe burtica mult timp, nu situ cum sa ma dezobisnuiesc
ancaroro, foarte simpatica ai fost cu serviciul tau
Plec la plimbarica fetele
Zubi, mami20+
minunea mea
MARINAENACHE spune:
Jade ce tratament urmezi k obs k e si injectabil?
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador deci vad ca mai multe fete aveti dureri de burta si eu am , in fiecare zi , cu tot tratamentul pe care il fac |
13+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
MARINAENACHE spune:
k soare Neatza fetele
Abia m.am trezit mi.am facut o cafelutza si am mancat 2 feliutze de panik cu margarina
Si eu m.am trezit tot cu niste intepaturi in partea stg dar sunt suportabile eu zik k se mishca bebelucii k la mine sunt pozitionati pe stg...
13+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
athosik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador la ce meniu v ati gandit de Paste ? |
Meniu de Paste
-ceva aperitiv (sunculitza umpluta cu hrean,niste chiftelutze,niste feliutze de salam crud uscat - picant,cas putin sarat si verdeata din plin - rosii,castraveti,ardei si ceapa verde - asta NU pt mine)
- salata BEOF dar cu carnitza de pui
- ciorbitza de perisoare (cred)
- pireu sau cartofi taranesti cu carnitza de MIEL (pt invitati) si de PUI pt mine
- prajitura nu fac multa ... dar fac ceea ce imi place ... CABANUTA PITICILOR si un fel de covrigei cu cascaval si branza sarata ... si face mami cozonac cu NUCA
- nelipsitele OUA ROSII
Cred k ma voi opri la acest meniu ...
Ce repede o sa treaca totul si apoi iar la lucru si asteptam cuminti sa vedem cu se deruleaza ODISEEA SARCINII
20+ cu -ROBERT MIHAI
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!