Strugurasi de Sept-Oct 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
loredanar spune:
zubi eu nu am dormit de fel niciodata pe burta in schimb dorm ... cum sa zic ingramadita. am un somn destul de zbuciumat si ma adesea plina de cute pe piele de cum dorm ingramadita si tare mi-e frica sa nu ii faca asta rau copilului.
fetelor ma puteti ajuta si pe mine sa ma lamuresc cum e cu prenatalul? a cam venit momentul sa imi anunt sefa cand voi intra in prenatal si nu stiu ce sa ii zic. eu data probabila a nasterii o am pe 26 august cam asa. foaia de prenatal o iau de la medicul de familie sau obstetrician?
Lori 21+ fericita cu Mara
seidana spune:
JADE si eu am pb asta .. nu stiu ce gatesc.. insa pana la urma mergem la parinti si socrii, numai praji vreau sa fac...
MA gandesc la covrigei, cornulete cu nuca, prajitura caramel, si foi de bezea cu crema de lapte si jeleu e visine...
20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MARINAENACHE Jade ce tratament urmezi k obs k e si injectabil?
13+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011 Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari |
tratamentul injectabil il fac pt trombfilie
am 3 sarcini pierdute
Helenutza23 spune:
cu dormitul... eu si sarcina trecuta si acum dorm cumva pe o parte spre burta, nu stiu cum sa explic. ma ajut si de o pernuta plata pe care o bag pe sub coapse, burta, cum ma simt eu bine... si dorm cand ep stanga cand pe dreapta. mai putin pe spate, nu ma simt bine pe spate si cand creste burta cica nici nu mai e bine... stiam ca nici pe stanga nu ar fi bine sa dormi , nu mai stiu exact de ce.. acum ce sa zic? dorm si eu cum pot si cum mi-e bine, na!
meniu de Paste: traditional. cu oaua rosii cozonac, salata de beof, fripturica de miel, ciorba, drob, sarmale. cate putin din fiecare si gatite in zile diferite ca mie nu imi place sa tin mancarea mai mult. stiu ca e mai mult de munca dar... daca imi place sa fie proaspat, asta e, ma conformez.
bujo spune:
Racheel sincer, mi se pare cam scump 130 lei pt microunde. Gasesti mai ieftin la Chicco (cca 80 lei) sau la Primii Pasi (40 lei). Astea de microunde chiar fac toate acelasi lucru. ATENTIE insa, sa masori cuptorul pe interior, sa nu te trezesti ca nu incape. Eu am de microunde dar acum as lua electric. Avantaj ca il poti lua cu tine in calatorii fara sa te stresezi ca la destinatie n-ai cuptor cu microunde. Eu am luat pt finut de le okazii la second. Am dat 80 lei si isi face treaba, persoana care l-a vandut l-a folosit doar cateva luni asa ca n-avea cum sa se uzeze.
bujo mami de Filip si 20+ cu
JadeJador spune:
ce bunataturi faceti
eu m am gandit deocamdata la : salata beouf , ciorbita de vacuta , sarmale , peste scrumbie , oua , cozonac
si vreau si ceva dulce da nu stiu ce
deci bagati si voi niste idei
miel noi nu mancam
daca vrea cineva sa faca saratele , am o reteta care ies dementiale
MARINAENACHE spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador la ce meniu v ati gandit de Paste ? |
Un aperitiv rece(pastrama afumata porc/ oaie, branzica, cascaval , maslinute, sunculita de casa, rosii umplute cu pasta de branza, salata de vinete + ceapa, castraveti, rosii, ardei)
- salata de boeuf ca toata lumea
- drob de pasare
- muschiuletz de porc la tava si niste pulpitze cu garnitura de spanac (Doamne ce pofta imi fac)
- si poate o sa mai adaugam una alta
13+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
MARINAENACHE spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui JadeJador
tratamentul injectabil il fac pt trombfilie am 3 sarcini pierdute |
Imi pare rau sper k nu te ai suparat k te-am intrebat nu stiam
13+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
racheel spune:
Bujo multumesc pentru informatii.eu doar m-am uitat pe net si am crezut ca este ieftin
jade, Doamne prin ce ai trecut3 sarcini?Eu am inteles ca una
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!