Strugurasi de Sept-Oct 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 16
athosik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GORGY ai dreptate Athosik, o sa tot facem daca bebeul cere ![]() Georgi |
Da ... si eu am langa mine o cofetarie ... dar parca sunt mai bune cand la faci tu ... ce putin acum cand am timp sa ma rasfat in bucatatie ... mai tarziu om mai vedea ...
Mie imi da o satisfactie foarte mare cand fac ceva nou si mai si reuseste pe deasupra ...
20+ cu
-ROBERT MIHAI Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
Helenutza23 spune:
iamii ce de bunataturi
athosik de acord cu tine in ce privesc bunuturile de casa si cele de cumparat. le prefer de departe pe cele facute in casa, mi se par muult mai bune. in perioada asta de gravidenie mi se face rau de la cele de cumparat, nu stiu ce naiba pun in ele.
17+
athosik spune:
| citat din mesajul lui Helenutza23 iamii ce de bunataturi athosik de acord cu tine in ce privesc bunuturile de casa si cele de cumparat. le prefer de departe pe cele facute in casa, mi se par muult mai bune. in perioada asta de gravidenie mi se face rau de la cele de cumparat, nu stiu ce naiba pun in ele. 17+![]() feb2007 |
Sunt "naturale" 100%

20+ cu
athosik spune:
| citat din mesajul lui loredanar :))))))))) a, deci esti f aproape atunci... Lori 21+ fericita cu Mara |
Mai jumatate de drum ... :))
20+ cu
athosik spune:
Fetele va tzuc ... sa aveti grija de voi si ne "vedem" maine!!!!
Merg incet catre casa!!!!
20+ cu
-ROBERT MIHAI
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
seidana spune:

i-am ars covrigeiii...adik 2 avi din 4... e prima data cand fol cuptorul electric si am pus sa mearga si sus si jos arzatorul.. si i-am ars.. in 2 min i-am innegrit .. i-am facut de sute de ori cu cupt cu gaz si niciodata nu am avut pb si acum....

20+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
racheel spune:
Mooooooooaaaaaaama, ce pofta de prijituti mi-ati facut

seidana

ca sa treaca.Hai ca mai ai 2 tavi 
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
| citat din mesajul lui athosik Reteta prajitura CABANUTA PITICILOR 20+ cu -ROBERT MIHAI Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!! |
M-ai dat pe spate cu reteta asta.
Dar mie imi lipseste rabdarea necesaraCu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Dbunny spune:
Am pus si eu niscaiva poze pe contul comun, macar poze daca mancare nu prea fac...am terminat salata de boeuf si am mancat vreo 3 linguri pe nerasuflate, apoi un castravecior acru...ceva-mi spune ca le voi da ratelor oricum...
oooof seidana fiecare cuptor e diferit, eu acasa la mama electric am avut, acum tot asa, si d'aia nu coincid timpurile deloc...cand bag ceva pt prima data stau cu ochii ca pe butelie![]()
sa nu uitati sa-mi modificati si mie DPN: 22 octombrie(ovulatie timpurie
)
13+
Dbunny si
Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...