Strugurasi de Sept-Oct 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Seidana ca sa nu mai fi supi
Fetelor va las, plec spre casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

DECI , Dbunny , m ai terminat cu pozele tale
nu ai mila deloc de noi ?
esti o meseriasa !!!

seidana si eu tot cuptor electric folosesc si sunt mega ultra incantata de el .Nu m as mai intoarce la cel pe gaz never ever
La cate grade i ai bagat ?
Oricum eu astept poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Dbunny, ce bine arata si strudelulu cu stafide si branza...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Deci din 4 tavi una a iesit perfect, ultima, 3 sunt bronzate rau...

DE nervi am facut dovlecei pane si bunas kenen ( paine in ou)

E [prima data cand fol cuptorul .. ii mai dau sanse...

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna si de la noi

Maamaa dar am avut de recuperat 2 capitole aproape, ieri nu am mai reusit sa intru din cauza serviciului am obosit deja.

in alta ordine de idei lali mami de fetita

felicitari tuturor mamicilor pentru rez foarte bune de la echo, sa aiba grija Doamne Doamne de noi toate!!!

Am vazut ca ati discutat de mincare cit mincati si care e meniul de pasti
Pai eu nu mai zic nimik cit manink ca desi pap numai fructe si beau lichide de ma indop tot ma ingras, am impresie ca ma ingras si de la aer
despre meniul de pasti....buna intrebare....inafara de frigarui, sarmalute si citeva salate nu cred ca voi face dulciuri sau altceva.

Zubi si eu tot stiu ce concediu se imparte 128 la 2 in caz ca nu stii exact data nasterii ca sa ai timp indeajuns.
Abia astept fetelor sa ies in prenatal sa cit pot si sa ma relaxezi cu shoppinguiala

Fetelor voi aveti ceva eliminari mai viscoase ca sa fiu mai explicita mai pieloasa? scuze de detalii insa eu am intrat in sperieti aseara cind am fost la WC si am facut pipi, pe hirtie sa luat asa o pielita de culoare aproape neagra si asta numai cind introduc ovulul utrogestan in vagin......dimineata sa repetat ...nu am alte eliminari si numai cind introduc acest ovul..acum nustiu ce sa fac ca aseara nu am dormit un ochi gindindu-ma la cei mai rau
dimineata bebe a miscat bine si ma linistit ca e bine insa tot stau asa ca pe ace daca se va repeta si seara?

Cea mai fericita mami 20 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Sidana, bronzate?!!!

Maryyan, nu stiu sa-ti raspund la problema ta, dar incearca sa iei utrogestanul pe cale orala si vezi daca se mai intampla.Eu asa il iau de cand nu mai am greturi.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

rachel.. bronzate rau....., sotu a zis ca is delecioase ca lui ii plac arzaturile......

maryyan.. mai iei utrogestan? cate? incearca sa iewi 1-2 zile oral.. vezi e la fel?

20+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Si mie imi plac saratelele crocante.Daca nu sunt negre inseamna ca sunt bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

si mie imi plac arzaturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Baaai,un capitol intr-o zi?

Revin dupa recuperare,acum ma duc sa fac niste paste cu linte. Habar nu am cum sunt,am si paste si linte in casa si mi-a spus cineva ca sunt bune.
Va pupic.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput