Strugurasi de Sept-Oct 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
camady spune:
Deabia astept sa pui poze.
Cat de venit la Timisoara,mereu mi-am dorit sa ajung acolo.Am auzit ca aveti un oras frumos.Poate vreodata.............
19+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
athosik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loredanar athosik felicitari pt rabdarea bucatariceasca. si mie imi place sa fac dulciuri, imi si ies de cele mai multe ori, insa eu am ramas la nivelul 1 de complexitate - gogosi, chec, placinta cu iaurt, placinta cu branza/mere, tort cu mere... ceva simplut in 2-3 pasi. Lori 21+ fericita cu Mara |
Multumesc!!!O sa faci de toate daca bebele tau vrea ... eu am invatat pentru al meu sotz

20+ cu
-ROBERT MIHAI Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
athosik spune:
| citat din mesajul lui camady Deabia astept sa pui poze. Cat de venit la Timisoara,mereu mi-am dorit sa ajung acolo.Am auzit ca aveti un oras frumos.Poate vreodata............. 19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisoricamady's baby |
Va asteptam cu mare placere ... si asa poate vii cu fetitza si se va bucura si Robert
20+ cu
loredanar spune:
athosik mult succes in indeplirea planului, suna f bine, si e aproape pe jumatate realizat! 
Lori
21+ fericita cu
Mara
loredanar spune:
eu deocamdata nu mi-am pus in gand un al doilea copil si asta din motive strict financiare, dar cine stie ce ne pregateste DD. ![]()
Lori
21+ fericita cu
Mara
athosik spune:
| citat din mesajul lui loredanar athosik mult succes in indeplirea planului, suna f bine, si e aproape pe jumatate realizat! ![]() Lori 21+ fericita cu Mara |
Ce plan????
20+ cu
loredanar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui athosik
Ce plan???? 20+ cu -ROBERT MIHAI Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!! |
" o sa am 2 bebelasi si un catzel!!!! "
Lori
21+ fericita cu
Mara
GORGY spune:
ai dreptate Athosik, o sa tot facem daca bebeul cere
, dar ce te faci cand ai asa o cofetarie buna la 2 pasi de casa?
eu stau f aproape langa cofe, si cum vrem ceva bun, hop de ducem sa cumparam, sunt f bune si la preturi super ok 
GORGY spune:
saratelele arata asa de bine, au un aspect asa de frumos, incat ma si vad deja rontzaind la ele in fata tv-ului
rasfatandu-mi papilele gustative ![]()
athosik spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui loredanar
" o sa am 2 bebelasi si un catzel!!!! " Lori 21+ fericita cu Mara |
1 - bebelas ROBERT
2 - bebelas SOTZUL MEU (Cipi)
3 - un catzel (Athos)
20+ cu