Mamici din Grecia (7)
Raspunsuri - Pagina 19
anouk3 spune:
Buna dimineata, oameni buni! Cafea ?
Asa ma bucur cand mai povestiti pe aici..
Esthera, chiar ma intrebam ce-o fi cu tine. E tare bine daca-ti place soferitul. Mult succes in continuare cu orele. Esti tare norocoasa, sa stii, ca ai instructor bun. Mie mi-a mancat ficatii cretinul pe care l-am avut, mai ales ca eram intr-o perioada extrem de urata cand faceam scoala (tocmai aflasem ca mama e bolnava si incepuse chimioterapia), dar idiotul se purta cu mine de la prima ora de parca eram obligata sa stiu sa schimb vitezele inca dinainte sa incep scoala.
Ma bucur sa aud ca petreci frumos cu nepoteii tai, ca ai un suflet in Grecia caruia ii e tare dor de tine.. ca te simti bine in general. Analizele sunt pentru bebe sau asa, de rutina?
Andreea, felicitari pentru catelusi! Pui si niste pozici cand poti? Banuiesc ca Lukas e in extaz.
Oana, oricat de mult ai fi stat in Romania, parca tot ai mai fi vrut nitel. Deci Fanoula a recunoscut casa.. ce fata isteata are mama! oricum, daca nu muncesti si ai ceva banuti, poti sa mergi iar in Romania eventual prin toamna. Intre timp bucura-te de soare, de mare si de primele bai ale piticei.
Alex, mi-ai facut o pofta cu ciresele... Si pe aici e foarte cald, dar fiind insula, mai tot timpul bate un vanticel. Voi cand incepeti plaja?
Carmaw, ca esti asa iubitoare de animale! Mie mi-e cam teama sa ma atasez asa mult de animale ca atunci cand le pierd sufar mult. Cand m-am mutat de tot in Grecia si a trebuit sa-l dau pe motanul Mishu mi s-a rupt sufletul in doua. De-aia aici avem numai pisici (nu si catei, desi spatiu e destul), ca sunt independente. Si cand a murit ratoiul Pepito a fost asa o tristete in casa.. la fel si cu lebadoiul..
Moro, tu nu mai zici nimic?
Theo, cu ce trasnai va mai laudati?
Am mai pus niste poze la semnatura sa vedeti un murdar si 2 dintre cei 4 matzisori de curand fatati.
Aaa, am uitat sa va zic.. L-am adus ieri pe Nicolas la hotel unde lucrez, la clubul de copii si.. a facut 2-3 pasi singurel!! Sunt asa de fericita!!
O zi buna sa aveti!
pozici Nicolas cel Mare
MoRo_K spune:
Iata-ma!Anouk super pozele:)...ma gandeam ...uite un avantaj al statului pe insula...casa,gradina,mare...natura...creste altfel....asta pe langa alte multe dejavantaje ale insulei vrau sa zic ca na...are si pcte pozitive:)
Theo noi am fost in halkidiki in ziua in care voi ati fost la serres :)...in duminica aia...
Lukasnicolas sa-ti traiasca catselusii:)...si noi ca si carmaw de-am putea am strange tot ce misca...mai ales catei...am avut unul pana acum 2 ani...da...s-a dus...era in varsta si ne amintim de ea f des:)...parte din familie....si tare vrem sa mai luam...cred ca ne gandim o data la cateva zile dar si la noi e problema cu calatoriile si mutatul...ca dc am fi fost stabili undeva ne-am fi luat....noi insa dc ne mutam o data la cativa ani acolo unde mergem inchiriem...ei...si lumea nu-i asa binevoitoare cand aude ca ai animalutse...si sunt de acord cu carmaw e bine sa sterilizam animalutsele noastre pt ca pt ele nasterea e un chin...le facem un bine si le ajutam...acum cativa ani am aflat si eu...si vedeam de curand o emisiune la tv in care spuneau ca pisicile chiar traiesc mai mult sterilizate....nu te supara pe mine ca iti spun si eu...pur si simplu e un subiect ce mi-e drag rau...animalutsele deci dc vad ca se vbeste ma bag si eu in ciorba:)...eu si sotul ne-am dori...dc s-ar putea sa fim ceva gen briggite bardot:)) asta dc castigam la lotto:))
Esthera spor la sofat:)...eu imi aduc aminte cu placere de scoala de soferi am avut parte de instructor asa cum imi trebuia mie glumets si pus pe sotii:))...dar ce m-a invatat mi-a intrat bine-n cap...si eu am facut testele de cateva ori.....sa fiu sigura...si sa ma dau mare un pic asa am luat cu maxim din prima...:D imi place mult sa conduc:)
Eu fetelor am avut si inca mai am zilele astea treaba/munca la greu dar e bine ca e de acasa...si-mi fac eu programul....in afara de asta am facut si curatenie asa de primavara-vara-toamna-iarna:)))) si iar am sch in sifoniere tsoalele...bagat iarna/primavara scos vara...offf...multe mai sunt...iar urca valize/coboara valize in camera depozit...ca altfel in casa nici gand sa incapa...voi fetelor cum/;unde depozitati cum va descurcati cu spatiul...pe noi o sa ne manance lucrurile:))
Altceva azi facut jeleu de capsuni...si-s mandra ca-i prima oara...m-am cam chinuit cu trecut prin sita dar iesit buuun...si cel mai important fara coloranti/conservanti...de casa...maine zic sa fac niste vinete umplute-papoutsakia:)
In rest niste pasarele au facut cuib pe teava hotei(partea care iese prin perete afara...si acum na....nu mai dau drumul la hota sa nu le deranjez cuibu:D...doar sper sa nu crape vreuna si sa n-o mai pot scoate de acolo...morbid ha?!
:D puuuup seara buna!!!
mamitza_alex spune:
neatza fetelor,haideti la o cafelutza.la noi de ieri ploua,mai cu pauze,dar ploua si azi vorbisem cu o amica sa mergem la plaja.se anunta ploi pana luni.la voi cum e vremea?
cred ca azi voi da o tura pana la jumbo.azi nu gatesc caci am de ieri supa de galusti si ghiveci de legume si pui.maine am de gand sa fac o tarta cu fructe.fimea inca doarme,de ceva vreme e tare capoasa si hoata,daca o cert eu fuge la tacsu,si jeleste de parca am batut-o toata ziua nu alta.lukasnicolas,sa va traiasca catelusii.pupici la toata lumea,o zi buna!11
theophillina spune:
Buna, fetelor!
Nu apuc sa mai scriu fiecareia in parte, imi cer scuze, insa sunt intoarsa pe dos rau de tot. Azi-noapte a nascut cumnata mea (stiti, v-am mai spus eu de ea, ca a incercat o gramada sa ramana gravida etc.) si din pacate, bebe are ceva probleme cu plamanii. Ea a nascut la aceeasi clinica (privata) ca si mine, si pe bebe dupa nastere l-au mutat la un spital de stat la terapie intensiva. (dupa cum stiti si aici ca si in Ro, daca bebe sau mama au probleme ii muta la spitelele de stat). Of, a fost taticul lui acolo sa-l vada si zice ca starea lui e mai buna si ca dupa-amiaza e posibil sa-l scoata de pe ventilatia mecanica. Mama lui nu l-a vazut deloc (desi plecase sa nasca natural, a ajuns la cezariana de urgenta ca si mine), mi se rupe inima numai cand ma gandesc ce-o fi in sufletul ei, eu nu ma mai pot opri din plans. Vom merge si noi dupa-amiaza la ei si sper sa avem cele mai bune vesti. Va rog mult dragele mele sa spuneti o rugaciune in gand pentru acest micut sufletel, sa fie bine si sa vina sanatosi acasa cu totii. Va tin la curent si va multumesc ca sunteti aici, chiar am simtit nevoia sa va impartasesc aceste lucruri si am nevoie de suportul vostru.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
Ioannoula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theophillina Buna, fetelor! Nu apuc sa mai scriu fiecareia in parte, imi cer scuze, insa sunt intoarsa pe dos rau de tot. Azi-noapte a nascut cumnata mea (stiti, v-am mai spus eu de ea, ca a incercat o gramada sa ramana gravida etc.) si din pacate, bebe are ceva probleme cu plamanii. Ea a nascut la aceeasi clinica (privata) ca si mine, si pe bebe dupa nastere l-au mutat la un spital de stat la terapie intensiva. (dupa cum stiti si aici ca si in Ro, daca bebe sau mama au probleme ii muta la spitelele de stat). Of, a fost taticul lui acolo sa-l vada si zice ca starea lui e mai buna si ca dupa-amiaza e posibil sa-l scoata de pe ventilatia mecanica. Mama lui nu l-a vazut deloc (desi plecase sa nasca natural, a ajuns la cezariana de urgenta ca si mine), mi se rupe inima numai cand ma gandesc ce-o fi in sufletul ei, eu nu ma mai pot opri din plans. Vom merge si noi dupa-amiaza la ei si sper sa avem cele mai bune vesti. Va rog mult dragele mele sa spuneti o rugaciune in gand pentru acest micut sufletel, sa fie bine si sa vina sanatosi acasa cu totii. Va tin la curent si va multumesc ca sunteti aici, chiar am simtit nevoia sa va impartasesc aceste lucruri si am nevoie de suportul vostru. Theodora mami de Stelios 09.06.2010 BEBE STELIOS DE'ALE GURII |
Off Theo, o inteleg perfect, am trecut si eu prin ceva asemanator si stiu cat de greu e. Cel putin va are pe voi aproape, sa o incurajati. Multa sanatate piticului, si mamicii lui!!!
theophillina spune:
Ioannoula, voi ce probeleme ati avut la nastere? Ca stiu ca ziceai ca tu erai in spitalul in care ai nascut si Fanou in alt spital. Cat a stat Fanu la terpapie intensiva (daca a fost)? Cel mic a avut urmatoarea problema din cate am inteles eu (si din ce am citit la repezeala pe net): cica orice copil se naste cu plamanii colapsati si imediat dupa nastere plamanii se umplu cu aer si copilul incepe sa respire. Ei, cel mic nu a putut respira singur si nici nu a plans la nastere. (imi aduc aminte cu groaza ca eu cand am nascut atat am asteptat, doar sa-l aud ca plange imediat, stiam cat e de important ca copilul sa planga imediat). L-au pus imediat acolo intr-un incubator, dar apoi l-au mutat la nush ce spital la terapie intensiva si il ventileaza mecanic. Of, Doamne, de ce s-o fi intamplat asa? Ca n-a fost nici prematur si nici f mic. (2,850 kg)
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
Ioannoula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theophillina Ioannoula, voi ce probeleme ati avut la nastere? Ca stiu ca ziceai ca tu erai in spitalul in care ai nascut si Fanou in alt spital. Cat a stat Fanu la terpapie intensiva (daca a fost)? Cel mic a avut urmatoarea problema din cate am inteles eu (si din ce am citit la repezeala pe net): cica orice copil se naste cu plamanii colapsati si imediat dupa nastere plamanii se umplu cu aer si copilul incepe sa respire. Ei, cel mic nu a putut respira singur si nici nu a plans la nastere. (imi aduc aminte cu groaza ca eu cand am nascut atat am asteptat, doar sa-l aud ca plange imediat, stiam cat e de important ca copilul sa planga imediat). L-au pus imediat acolo intr-un incubator, dar apoi l-au mutat la nush ce spital la terapie intensiva si il ventileaza mecanic. Of, Doamne, de ce s-o fi intamplat asa? Ca n-a fost nici prematur si nici f mic. (2,850 kg) Theodora mami de Stelios 09.06.2010 BEBE STELIOS DE'ALE GURII |
Nici fata mea nu a fost prematura. A mea nu respira. Si nici ea nu a plans. Tot asa, au bagat-o intr-un incubator si au luat-o cu salvarea. Nu stiu ce a avut ca nu a stiut nimeni sa ne spuna, iar sotul meu nu a intrebat. Din ce am inteles eu, ar fi inghitit lichid... A stat o saptamana in perfuzii. Nu stiu daca a fost din cauza ca a avut ea probleme, sau din cauza ca le era lene alora sa ii dea sa manance. Daca e aceeasi problema, trebuie sa fiti langa ea, sa o ajutati sa se ridice repede, ca sa poata sa mearga sa-si hraneasca puiul. Eu asa am facut. M-am dus cu branulele in mana.
lukasnicolas spune:
Theo multa sanatate puiului mic si mult curaj mamicii,of Doamne ce o fi in sufletul ei!Mie mi-au dat lacrimile numai ca am citit ca un pui mic are probleme...Sa dea Doamne-Doamne sa fie bine
Poze https://picasaweb.google.com/107414023172997185640?authkey=Gv1sRgCOuL_vHnybfimQE
carmaw spune:
THEO multa sanatate puiului mic...despre nastere'aici' nu stiu...daca era in BELGIA unde stiu eu puteam sa spun ca in familion sa nascut un cineva mic de 19 centimetri care acum este ok
Hai curaj
anouk3 spune:
O sa fie bine bebe, Theo, ai sa vezi. Este un copil dezvoltat la 2,800 kg, probabil ca nici prematur nu este la greutatea asta. Din cate stiu, se mai intampla la nastere, dar daca a fost pus imediat sub oxigen e totul ok.Daca deja se gandesc sa-l scoata de pe respiratie artificiala inseamna ca a trecut pericolul.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa-si ia mamica puiul in brate cat mai curand!
Asteptam vesti bune.
pozici Nicolas cel Mare