Buburuzele de 2009 asteapta iepurasul~*13*~
Raspunsuri - Pagina 9
lavinia.p spune:
La multi ani tuturor ce-si serbeaza onomastica azi, sa fiti sanatosi si bucurosi
Vin si eu rapid sa-mi beau cafeaua la ora asta tarzie, ca apoi am de facut piata si sa merg la mami dupa mancare, in anul asta sunt norocoasa sa primesc mancarea gata facuta
Cris esti foarte amabila, apreciez gestul oricum astept
Cris, Sori da mi se pare foarte mult 800 ron dar bine ca i-ati avut, ma invit si eu la voi la masa ca la mine siguur nu aveti ce manca
Sori drum bun sa aveti si sa petreceti frumos
Serialbastre mi-a si fost frica sa deschid blogul si sa vad ce bunatati ai facut dar pana la urma tot l-am deschis
Va pup pe toate, va doresc spor la lucru sa terminati pana diseara si va doresc tuturor Sarbatori Fericite pline de Lumina si sa le sarbatoriti alaturi de cei dragi voua inconjurati de caldura sufleteasca, sanatate si voie buna.
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
getik1 spune:
neata fetele am venit la
azi va fac cinste cu ce vrea sufletelul vostru
nu am chef nici de citit nici scris,m-am certat cu cez aseara ff rau si sunt intr-o stare jalnica
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
emanouela spune:
neata gagici
is bagata in drob....fac drob de miel
La multi ani! Getooooo, sa fii fericita, mai putin stresata, sa nu mai dai importanta la tati nimicurile si zambesteeeeeeeee
fetili, va doresc spor la trebi, sper sa mai intru dar daca nu, Sarbatori linistite, liniste in casa si armonie si sa fiti fericite!
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Serialbastre spune:
La multi ani, Geta!
Sper ca s-au linistit spiritele acasa.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
Lali_mete spune:
Intre doua runde de prajituri am intrat si eu sa va pup pe fiecare in parte si sa va urez un Paste Fericit alaturi de cei dragi voua!
La multi ani GEtuta, sper ca ziua de azi sa fie mai fericita decat cea de ieri ,sa ai aprte de bucurii ca le meriti din plin, sa fii sanatoasa si vesela ! Hai,capul sus,necazurile vin si trec ,intotdeauna vin altele,dar si bucuriile sunt nemasurate , si astea sunt singurele pe care ar trebui sa ni le amintim.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
cris_82 spune:
noi ne-am adunat de pe unde a fost si acum maimutica motzaie si eu as motzai oleaca,dar e o mizerie in casa,de parca au trecut cateva neamuri de popoare barbare si au facut prapad.Am vazu nasicul mic,si e un scumpsi doarmeee si papa,mamica e si ea bine..numai ca al meu telefon rasnitzos nu-i mai tine bateria sa fac si poze,dar o as o rog pe nasa sa imi trimita e cateva
La Multi Ani Getutza si Picky sa traiti cu numele si sa fiti fericite
mady vezi ca minimul e 3 randuri,asa ca treci incoace si baga tare
getik hai fata nu tye mai supara cu al tau,iar a sunat socrela?Te pupic si nu mai fi suparata
lavi mamicule,pai banii aia inseamna piata pentru o luna intrega..ca asa cum sta pe raft la magazin ,asa poate sa stea si la mine in dulap sau in frigider.Doar ca nu mai fac 10 drumuri la piata de cate ori am nevoie de ceva,ci le am la indemana.
ema deci te dai mare cu al tau cuptorrrrrrrrrr..
lali tu ce prajituri faci maica?Spor la cocaturit
Mirunel terorista
BAZAR
lavinia.p spune:
Inainte sa ma bag la somnik cu al meu pitic am intrat sa vad ce mai cocaliti . Eu mi-am adus o parte de mancare de la mami: supa, ouale vopsite iar diseara mai aduc prajitura Kati preferata mea si cremes, umpic de fruptura si oua umplute...chifetelel le aduce soacra mai incolo iar catrofii cu maioneza si ceapa ii fac cand ma trezesc, iar snitelele le face sotul. Platourile reci maine le fac sa fie proaspete deci anul asta m-am scos
getik te dulce si sper ca a mai trecut din suparare
Ema spor la facut drobul, mie nu-mi place carnea de miel, nici nu vreau sa aud de ea, la noi se gateste tot pui
Cris sa-ti traiasca nasicul mic si abia astept sa ne arati poze cu el ...intelesei eu cum sta treaba cu piata doar ca eu mai bine fac cu taraita ca nu simt asa tare plus ca eu n-am unde le depozita lipsa spatiu
Gata fug sa bag o tura de somnic ca sunt foarte obosita
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
madyrizi spune:
cris, randul cu urarile se pune la dublu .
maine se lasa cu chef. am si eu si aduce si socrela cat pt. o armata de nemancati. maine nu cred ca ne auzim/vedem ca-s cu dumicatu'n gura sigur. cat am tinut io regim, maine pun la loc sigur .
azi am fost cu mihaita sa ne luam paine si am facut o juma de ora 100 de metri . a luat toti cainii si toate pisicile la urmarit, tipat la ele, intors din drum de 100 de ori, ca am ajuns acasa cu o foameeee... am mai fost si la nasa-sa (ca sta peste drum)si facea sarmale ...
acum ma cert cu mihaita ca nu vrea sa pape supa, azi n-a mancat decat un bibe cu lapte si o banana ...si ma plictisesc ca-s singurica .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
Picky_toto spune:
Salutare fetelor
Hai ca intru si eu sa va urez un Paste Fericit, sanatate si macar ziua de maine sa fie fara griji.
Multma fetelor de complimente la adresa buburuzelor mele , ma simt mandra .
La multi ani Getik sa traiesti cu numele
Multumesc pentru urari
Cris bafta la interviu, Alynta ma rog sa-si gaseasca sotul un job si sanatate la puiuti, Ema spor la trebaluit si sanatate, Lavi voi ce mai faceti? Anna, Lali, Andreea, Mady, Sorina si restul fetelor va pupic pe toate si va urez spor la trebaluit
Am terminat si noi pregatelile mai e doar curatenie de facut, dar la 28 de grade cate sunt afara ne-a palit o lene asa ca asteptam sa se mai racoreasca si imediat cum scot fata in curte la balaceala si nisip cum pun mana pe aspirator...si gata maine lenevesc si poate trag si un pui de somn.
Fetele sunt ok, Anna inca cu colici si imi vomeaza foarte des, Stefi cu "ubec" pe Anna da o si chinui oleaca ca-mi place ...Eu..eu nu stiu cum o sa fac fata cu doua urlatoare dupa ce vor pleca socri ..o sa va zic atunci cum e singura ..ca Anna are un tignal de aude toata strada iar Stefi cand se pune si ea pe plansete nu o mai poti opri..si mai nou cu "a nu" in brate..tot ce-i zici sa faca ea iti raspunde "a nu" ..ca nu vrea ...si sa ma vedeti pe mine dimineata cand ma rog de ea sa o schimb de pijamale si ea nu...si Anna urla in patut de foame...e un concert ff frumos ...da o scoatem noi la capat..ca doar is fata mare nu?!
Gata am stat destul...a revenit socrul si isi vrea locul la pc
Va pupic dulce si va urez un Paste Fericit alaturi de cei dragi voua
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Povestea Printesucai
lavinia.p spune:
Va las cateva poze cu micul invingator:
https://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/AndreiNepotelulMeuScumpUnInvingator#5598791337464896162 . Inca odata va multumim din suflet ca ati fost si sunteti alaturi de noi si ca vati rugat ca Andrei sa traiasca, iata-l pe micutul invingator pregatindu-se de primele lui Sarbatori, din pacate pe patul de spital dar cu multe sperante. Va multumim
http://lb2f.lilypie.com/WnZdp3.png" target="_blank"> Baietelul meu scump 23.mai.2009
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=lavinia.p&searchtype=2" target="_blank"> Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!