Buburuzele de 2009 asteapta iepurasul~*13*~

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Paste fericit! Hristos a inviat!
Noi suntem la parintii mei. Baietii se simt bine, iar Maria e numai un zambet! -ci

La multi ani Picky si Getik!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Hristos a-nviat!
sa aveti parte de sarbatori linistite alaturi de cei dragi!
va pupam si va imbratisam cu mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaa...

Hristos a inviat

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

lavi deci esti o fericita cu atatea ajutoare la bucatarie.Fataaaaaaaa,ce ai cu carnita de miel ca e tare buna.
mady ai vrea tu.. .Super tare Mihaita,si eu cu Miru cand plecam pe undeva pe jos,pai pana nu-mi arata 10 javre,2 pisici,1000 de pui si n'spe masini care circula..deci de inteleg.Sa intelg ca azi te duci la nasa sa-i halesti sarmalele dupa care ai balit ieri?
picky merci. ce cald e la voi..28 de grade?Stau si incerc sa-mi imaginez ce nebunie e la voi cand incepe si puca si Anna sa tipe,treaba e de facut..tu cum te simti?
lavi sa-ti traiasca nepotelul,creste el si sa vezi ca flacau voinic o sa fie
alic ce faci?ce face naty?

EU fug la bucatarie ca am lasat aseara toate cele insirate,si peste 1 ora vin finii

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

HRISTOS A INVIAT!!! sa aveti parte de sarbatori cat mai frumoase alaturi de cei dragi, cu vreme frumoasa si liniste sufleteasca!!

va invit cu drag la o cafea si la o felie mare de tort caci azi noi sarbatorim intens - vineri a fost ziua arinei (a implinit 13 ani!!! - are mama fata mare) si apoi amandoi copii sunt george - georgiana.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Adevarat a inviat!
eu is cam cheauna de somn, am fost la inviere si m-a trezit plodu devreme
moamaaaaa da ce buna e carnea de mielllll si aia de ieddd si e printre cele mai curate carnuri...eu abia astept sa-i dau si piticului sa pepe, el nu e carnivor dar sper sa pape macar putintel
va pupacesc si va doresc o zi linistita si frumoasa
PS Cris, de cand am plecat eu de acolo, deci de 1 luna, numa asa e vremea...cald si soare, 25-30 grade....bine ca s-a mai indreptat si aci v remea ca altfel ma impuscam in cap

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Hristos a Inviat!

E ff cald, stam in casa si ne topim de caldura..asa as vrea sa merg la mare...dar nu putem, nu-i loc in masina ptr 8 persoane..asa ca stam in casa. Am facut atatea pregateli si nici chef de mancat nu avem din cauza calduri. De ar fi asa si la vara ce bine ar fi...

De dimineata cele doua fete mai mari au iesit in curte sa caute oaule de ciocolata aduse de iepuras (deh traditia din Be) apoi s-au spalat cu ou rosu pe fata ca sa fie imbujorate tot anul, iar Stefi a luat banuti din apa si i-a bagat la pusculita (asta-i traditia de cand eram eu copil)

Anna imi vomeaza ff des, aproape tot ce papa da afara..cred ca are probleme de reflux, asa ca sapt viitoare fac o programare la pediatra.
Azi noapte pana la 12:30 mi-a plans din cauza colicilor, ii picau ochisori in gurita din cauza oboseli si nu putea adormi din cauza durerilor si a vomei. La 5 dimineata a inceput a doua tura de plansete din cauza colicilor, ii dau picaturi dar nu o ajuta si am citit ca refluxul gastroesofagian da dureri mari..A comandat al meu din Germania suporitoarele pe care mi le-a trimis cineva si la Stefi si au ajutat-o, dar nu au venit inca..sper ca sapt viitoare sa apara.

Stefi e din ce in ce mai incapatanata, imi refuza sa doarma la pranz, chiar daca-i obosita franta si de cateva zile nu-i mai mananca decat lapte si bineinteles ca cere "bun" ca le-a prins gustul..o mai prostesc cu ceva fructe ca sa uite de dulce. Da acum in apropierea Pastelui a tot gustat cate un ou de ciocolata si le-a prins gustul..iar cand cere bun vrea ou , Acum de ex mi-a papat de azi dimineata doar lapte si o prajiturica sper ca acum cand punem masa sa pape ceva...sper

Va las acum, va urez o sarbatoare placuta alaturi de cei dragi si multi pupicei.

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor multumesc pentru urari
HRISTOS A INVIAT, sper sa avetii un Paste fericit si linistit.

noi am fost la padure de dimineata cum sa trezit aricica care azi sa ridica singurita in picioare si sunt ff fericita,
ary baga orice fel de carne si ieri a bagat miel la greu si azi la padure pastrama facuta de noi in casa ( o sa pun dovezii), cris nu a mai sunat soacra ma suparat el cu ceea ce face sa vedem cat a inteles din toata tarasenia ca daca nu a priceput nimic o sa ramana singur cuc.

gata ei dorm si eu bantui pe aici pe net asa ca ma bag la vazut pozici cu nepotel de lavi.
lali pe unde umbli de nu rasp la telefon??

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

HRISTOS A INVIAT!
Ce faceti? Sarbatoriti? Foarte bine,noi tocmai ne-am intors de la soacra, am papat si vorbit mult , PAul a facut nani,si ne-am intors acasa. Maine iar plecam,pe la nasii lui Paul, poimaine cre ca stau acasa.

Va pup dulce pe toate,petrecere frumoasa!
PS,Getuta,nu aveam semnal mami,ca soacra parca are buncar anti-radiatii nu casa,nici semnal la telefon nu avem inauntru.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor din parte lu mada sau calipso
HRISTOS A INVIAT, PASTE FERICIT si sa aveti numai bucurii

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Hristos A Inviat

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput