Buburuzele de 2009 asteapta iepurasul~*13*~

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neatza! Am venit sa va las , perfuzabila, cafeaua ness, ceai, cioco calda, tigari, trabuce...sper ca altele nu mai dadeai Cris .
Noi ieri am umblat toata ziua. In primul rand am fost la Inviere, prima Inviere a lui Rares, apoi de dimi am fost la biserica, apoi la soacra mea, apoi la bunica mea, apoi la o matusa. Am mancat pana nu ne-am mai putut apleca. Ai mei barbati inca dorm dar imediat le dau trezirea si mergem la mami sa mancam, apoi la nasi si diseara pana la fini si cand venim vin nasii la noi , deci iar avem program plin, dar mie-mi place. Ma omoara incet incet alergia, azi merg sa-mi iau ceva medicamente, nu mai pot, de ieri ma suflu si stranut non stop, am crezut ca-mi trece dar din pacate nu. Din cauza pomilor infloriti sunt asa
Mady cum ati petrecut ieri?
Picky draga de tine, cred ca ti-e greu, dar sunt sigura ca vei reusi si fara socri. MAi creste umpic si Stefi sii ii spui sa te ajute in tot ce faci si sa vezi ce fetita ascultatoare o sa ai. Noi suntem bine multumim de intrebare, Rares e sanatos(asta conteaza cel mai mult) iar pe restu le ducem noi cumva...Andrei sper sa vina acasa saptamana asta si sa fie sanatos si fara alte complicatii
Alynta
Alic
Cris da anul asta am avut noroc de ajutoare si plus ca n-am avut chef de nimic si ma simt si foarte obo, asa ca m-am enervat si n-am facut mare lucru doar am zis ce vreau ..iar carnea de miel nu mi-o place si pace...multumesc, doar sa vina acasa nepotelul sanatos si ii mai fac poze, ca acestea sunt cu telefonul mobil facute nu sunt foarte reusite, dar e un frumos
Mady, Cris si eu ma alatur voua cu matzele si caini, am fost odata pana la bunica pe jos si am crezut ca inebunesc , credeam ca o sa fac doua zile pana la ea
Otilia sa-ti traiasca copii, chiar ca ai fata mare sa fie sanatosi, fericiti si impliniti
Si la noi e o vreme super, la Inviere am vazut si lume in maneca scurta, cred ca si noi am avut zilele astea 26 de grade
Picky frumoase traditii aveti ...imi pare rau ca pe Anna o chinuie colicii si ca vomeaza...creau sa te intreb daca vomeaza in jet sau pur si simplu iese pe guritza?...si Rares pana la 6 luni mi-a vomat foarte mult, exact cum zici tu dupa ce papa aproape tot voma si in jet si fara, dr zicea ca din cauza ca e prea mancacios si mananca repede, se poate sa fie si la voi asta cauza sper sa nu fie altceva. Va dulce si aveti grija de voi
Va pe toate, merg sa-mi trezesc si eu barbateii si sa ne urnim din loc. Sarbatori Fericite in continuare

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Hristos a inviat! Va pup! Suntem tot in deplasare/ la pa\rinti, bunici, surori. Copii stau la aer mult. Maria papa bine. AM facut multe poze frumoase. Abia astept sa va arat!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

u inca nu mi-am revenit cu somnul,ca am avut 2 nopti albe cu Miru..dintr-o data au inceput sa-i curga muciuleti extracolorati si a doua zi nu mai avea nimicsi balesteeeeee...deci clar ultimele 4 masele or sa ne dea de furca.Asta ca sa nu mai zic ca prima zi am avut musafiri si seara am cazut lata,dar degeaba ca a avut grija fi-mea sa ma tina viezuroi..si ieri am scos-o la aer in parc unde era arhiplin,in speranta ca dupa-masa va dormi si eu odata cu ea..vise si doar vise,ca a atipit doar 6-7 minute in masina si ciu-ciu.Macar azi noapte s-a trezut doar de 2 ori si dupa ce i-am dat soricelul in brate s-a culcat.
Azi le fac o supa acrisoara sa-i mai curat de carne si dulce..si o salata de legume

Voi ce ati facut?Cum ati petrecut?

otilia ce frumos,amandoi piticii in aceeasi zisa-ti traiasca mamicule
ema lasa fata,nu-ti face inima rea ca uite ce fain e acuma la noi
picky super faina traditia cu gasitul oualor aduse de iepurasSi Miru a prins la nasa gustul oualor de cioco. a scotocit pana a gasit o punga de la kinder cu asemenea minunatii si invatase sa le si dea ambalajul jos,apoi il baga pe tot in gura si se ducea sa mai ia unul..pana i-am ascuns-o dupa nasa,si nasa a dus-o la bucatarie si a ascuns-o pe sus ca sa nu mai ajunga disperata de finutza.Poate veniti anul asta in tara si mergem cu totii la mare.Pupam pe puca mofturoasa la papica,pe mica Anna ca sa treaca colicii mai repede
getik creste si puiul tau de omstai sa vezi cand o alerga de colo-colo si nu poti sa o prinzi.Nu te mai certa fata cu al tau,voi trebuie sa vorbiti,sa fiti sinceri,sa faceti compromisuri si sa va iubiti,si sa vezi ca nici daca vine socrela nu are nici o sansa sa mai bage raca intre voi
lali deci azi esti acasa...ia sa te vaz la ochiCum a fost in deplasare?
lavi multam pentru tratatia de ieriPlimbareti nevoie mare mare ati mai fost si voi
alynta deci inca sunteti in deplasare..super frumos,aerul o sa-i oboseasca pe cei mici si or sa doarma bine la noapte.Cand va intoarceti acasa?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Neatza gagici! Multam Crisde cafea...cred ca nu v-a placut ieri cafeaua de la mine, v-ati obisnuit cu cea de la Cris de n-ati mai zis nimic
Crisnasol cu noptile nedormite, sper sa nu te mai tina mult asa Miru si sper sa-i iasa si ei repede maselutele sa nu o chinuie rau...fain v-ati mai petrecut si voi
Alynta cand veniti acasa sa ne arati pozicile
Eu va las acum caci trebuie sa ma pregatesc sa merg pe la servici sa-mi iau dosarul cu ce trebuie sa-mi fac pt reangjare si sa merg cu o colega sa ne facem analizele ce nu-mi place sper sa nu lesin pe acolo ca sunt in stare. Va si revin mai incolo!
O zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

hristos a inviat!!

este atat de frumos afara, putem spune ca intr-adeavar au fost niste sarbatori deosebite din acest punct de vedere...la noi livada e toata alba...o splendoare...zambilele, lalelele si panselutele sunt inflorite, iar daca te plimbi pe langa ele, te termina mirosul deosebit. cu alte cuvinte sunt niste zile in care cu greu te urnesti sa intri in casa. astazi vor veni la noi nasii lui matei si o alta famile fff draga noua.

lavinia, multumesc de cuvintele frumoase. te
sanatate multa micutului andrei.

picky, mie imi place obiceiul cu ascunsul oualelor in iarba. arina mea era fff incantata de acest obicei si intotdeauna venea asa fericita de la gradi, pe cand locuiam in germania.
multa putere iti doresc, sa treceti cu bine si peste perioada asta a colicilor!!

cris, si matei a cam dat de gustul oualelor de ciocolata, dar am de gand ca de maine sa=i ascund tot ce inseamna dulciuri. pt el dulciuri inseamna fructe la greu si cate o prajiturica facuta de mine. nimic din comert. de fapt, nici arina nu mananca dulciuri din comert.
mirunica, sa-i iasa maselutele mai repede, fara dureri si temparatura!!

alynta,

o zi frumoasa va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Cica sa atipesc si eu langa sectorista..suna telefoanele luale-ar naiba

lavi mie imi placu cafeluta ta,dar ieri chiar nu m-am atins de calculici decat atunci cand au sunat clienti,ca in rest sufletu'.. .Of,asta cu lesinatul parca suntem surori ca eu cum vad pe tanti in alb ca vine spre mine cu acul,ma fac piftie la picioarele ei.Tin minte cand eram gravida si am mers sa fac pentru prima data analizele..de frica nici nu a curs sange,stateam cu acul ala acolo si ma luase si cu lesin.Sper ca tu sa fi mai curajoasa decat mine
otilia adevarul este ca timpul asta frumos si atatea flori parfumate te tin afara si numai seara cand se lasa rece mai intri in casa.Stii ce-mi place a fi-mea?ca oricate dulcegareli ar baga in ea,tot cere mancare si nu se lasa pana nu termina din farfurie.dar ii si sticlesc ocisorii dupa o bucatica de cioco. de mama-mama

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Hristos a inviat!

Sper ca ati avut sarbatori frumoase si pline de evenimente fericite! Nu am reusit sa mai intru pana acum.

Eu am avut program intens zilele astea, pregatiri, vizite, musafiri...sunt rupta de oboseala si cam slabita, dar imi revin eu

Pup fetele si buburuzele

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Sunt foarte suparata micutul Andrei nu e bine...are infectie in organism si apa la plamani, plus cheagul de sange nu s-a retras. M-a sunat cumnata plangand in hohote, am crezut ca s-a intamplat ce e mai rau...Doamne prin cate trebuie sa treaca si mama si puiul mic si suferind, mi se rupe sufletul de cat s-a chinuit deja la doar 22 de zie de viata . Nu-mi ramane decat sa ma la Dumnezeu sa-i dea putere!
otilia si eu vreau la tine la livada sa ma mai destind umpic
Cris...nu mi-a luat azi sange, maine ca nu aveam toate actele, ca sa merg la medicina muncii imi trebuia adeverinta de la medicul de familie cum ca-s apta de munca si doar cu ea pot merge sa-mi faca analizele. Deci la dimi le rezolv si mai am doar 5 zile si incep serviciu...inca nu constientizez
Anna ai grija de tine mami ia niste vitamine, uite eu am inceput sa iau vitamax si parca ma simt mai bine de la ele..ma bucur ca ati petrecut cu bine sarbatorile, Vladut ce a facut? a ciocnit oua?
Si la noi e vreme super, sper sa ramana asa si de 1 Mai ca ne-am pus in plan sa mergem cu nasii la iarba verde.
Va si mai revin...rugati-va pt Andrei sa se faca bine si sa se intareasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

https://picasaweb.google.com/102347085797853723665/Apr262011?authkey=Gv1sRgCOW4p7bf9oDdzQE#
fetelor va las cateva poze cu ary de luna asta si de la pasti

getik mami de mica aricica 29.12.2009
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156087" target="_blank">povestea unui aricy http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com" target="_blank">bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

hello!

mai, fetelor, am o lene de cateva zileeeee... de ma doare. am inceput prin a nu face nimic, apoi m-am molesit de tot si nu ma lasa nici acum dupa sarbatori. ma chinui de azi dimineata sa ma apuc de calcat. noroc ca a spalat masina, ca altfel nici rufe spalate nu erau. mancare am din belsug...deci zac...dupa ce n-am facut nimic .

au venit socrii si cumnata duminica, am mancat de parca nu mai apucam si a doua zi, am stat la masa toata ziua si apoi am intrat in leneveala.

am citit ce s-a scris, dar casc de mi se rup falcile.
lavi, imi pare tare rau. sper sa se faca bine micul luptator.

va pup pe toate si sper sa ma invrednicesc sa calc o camasa pt. scoala si un tricou la sotz ...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput