Buburuzele de 2009 asteapta iepurasul~*13*~
Raspunsuri - Pagina 8
madyrizi spune:
hai, mey, ca mi-am vopsit oo-le aseara . pt. 15 oo cat credeti ca mi-a luat? am mai facut si alte treburi pe langa oo...numai ca nu i-am mai raspuns laviniei. sorry, cand te prind pe mess vorbim... sau cand oi fi io, ca azi am program full .
La multi ani! si de la mine sarbatoritului de azi .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
emanouela spune:
neata si spor la trebi
va pupppp
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
SoriLea spune:
Neata'
S-a dat startul la trebi , bate vantul pe aici. Eu am bagat deja drobul la cuptor si acum merg sa ma apuc de prajitureala.
Va pup si spor la treaba.
LA MULTI ANI DARIAN sa cresti mare, sanatos si ascultator.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
madyrizi spune:
si la noi s-a dat startul la treburi: soacra a zis ca face ciorba de miel, drobul, stufatul, sarmalele si duminica dimi punem friptura la gratar la mine acasa . o are pe cumnata ca si colaborator. am intrebat-o daca are nevoie de ajutor si mi-a zis sa ma relaxez ca o pune pe fii-sa la treaba ca e libera azi .
eu o sa pregatesc aperitivele, bautura si dulciurile pt. duminica si luni ca facem Pastele la noi, la curte, dar numai cu socrii , in familie...
e primul nostru Paste relaxat, fara griji, fara bebe la tzitzi (acum am baieti mari), fara bunicul la pat si cu nervi (sa-i fie tarana usoara!)... asa ca SARBATORI FERICITE, SA AVETI NUMAI BUCURII SI SA FACETI NUMAI BUCURII...IMPREUNA CU FAMILIILE VOASTRE !!!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
PT. ANDREI SI ALTI COPII
lavinia.p spune:
neatza si de la noi aproape la amiaza
La multi ani Darian sa cresti mare si sanatos
Ema tot cu lenea lipita de tine ewsti?
Sori cat 800 de ron? ce cumparasi atatea mami?
Eu i-am luat la Rares ieri niste tenisi de blugi si niste blugi fitzosi, nu mai avea nici incaltari nici blugi pt sarbatori, i-au ramas mici
Cris moama ce harnica esti, cand vii si la mine?
Mady vopsita-i oo-le?
Elena multumim de poze imi era dor de albastrica mica dar si de Radu, ai dooi copii frumosi, sa-ti traiasa. Ma bucur ca socrul tau e mai bine
Eu nu fac nimic decat niste cartofi cu maioneza si ceapa niste aperitive reci, restul aduc de la mami, iar pe soacra mea o pun sa faca niste chiftele, voi fi tot in deplasare n-are rost sa fac mancare sa se strice. Va doresc spor la treburi si un Paste Fericit plin de Lumina si sanatate multa.
Va
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
cris_82 spune:
eu inca ma bucataresc,asa ca sa stiti ca nu am de gand sa cotizez deloc
mady mai poti fata?sau muncesti pe rupte in bucatarie?
ema vezi ca o pui de-un euroi imediat ..nu de alta dar minimul e de 3 randuri pe zi
sori spor la treaba fata,sa tinteleg ca te ajuta si carliontatul tau?
lavi ti se pare mult 800 ron in 3 ore pentru piata?stai sa vezi cat am cheltuit eu in nici 2 ore acum 2 zile.Fata,ca te cunosc nu te taxez la ora,ci la zi
Mirunel terorista
BAZAR
Serialbastre spune:
Ziua buna .. cat mai e inca zi!
Azi am muncit cat pentru doi, la 5 eram in blide. Pana la urma am reusit sa fac si cozonac, si pasca ... nu fara peripetii. Pasca am copt-o de doua ori, cozonacul nu l-am impartit bine in tavi si mi-a iesit unul prea mare si unul mic .... bine ca e gustos. Am vopsit si 10 oua: 5 rosii, 5 in coji de ceapa.
Maine friptura si odihna!!!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
SoriLea spune:
Intru si eu in miez de noapte sa imi iau la revedere de la voi.
Acum mi-am terminat toata treaba (si bagaje, tot) am facut un dus si inainte sa ma culc cateva ore am trecut pe la voi. Dar vad ca-i mare liniste pe-aici.
Mady petrecere frumoasa
Lavinia pai am cumparat ce trebuie sa ai pe masa de paste, nimik special. Si 3 ore au fost din cauza traficului, dar daca era sa le gasesc pe toate la un loc, nu dura 1h
Cris nu m-a ajutat carliontatul deloc, ba chiar venea sa ma testeze , baga cate un degetel prin crema prajiturilor si dupa ce-l lingea spunea IIMMM BUN Nu puteam sa te dau exemplu sotului, ca sigur mi-ar fi spus ca nu crede ca exista in lumea asta o persona care sa sparga banii mai rpd ca mn
Serialbastre lasa mama ca-i bn si asa, bune sa fie. Stii vb aia, altul moare si-asa n-are
VA DORESC DIN SUFLET SA AVETI UN PASTE FERICIT ALATURI DE TOTI CEI DRAGI VOUA, SA PRIMITI CU DRAG LUMINA IN SUFLETELE VOASTRE SI SA FITI SANATOSI
ne reauzim/vedem dupa sarbatori.
[b]LA MULTI ANI SANATOSI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF GHEORGHE[b]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa
,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trbuce si vougue
sori drum bun si Paste fericitO sa fie un trafic infernal azi,asa ca, conduceti cu grija.Face si Razvan la fel ca Miru,ieri am tras o salata de ciuperci cu telina si mirodenii proaspete si eu amestecam de zor si maimutica si-a luat o lingurita si dadea falci.Am salvat totusi jumate din ea
andreea dar ce patisi maica de ai avut peripetii in bucatarie?Cezara nu si-a bagat si ea nasucul?
Si eu pe la 9 si putin bag trupa in masina,pe sot il las la casierie ca nu are cine sa tina locul casierei care s-a imbolnavit subit,si eu plec cu sectorista lareal sa-i iau pampersosi si maruntisuri,si apoi ma gandesc sa dau o fuga la nasa sa vedem piticul.Sa vad cat de cald e afara ca sa ma trag cu fi-mea la copane goale.Ce daca mai am treaba?O fac dupa masa cand ajung acasa..hi hi
Mirunel terorista
BAZAR
madyrizi spune:
getooooooo, LA MULTI ANI, FATA!, sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii .
revin mai tarziu, acu' ma duc sa-mi iau paine ca ieri am uitat si-s lihnita...
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
PT. ANDREI SI ALTI COPII