BIOGENESIS FERTILITY CENTER (28)
Raspunsuri - Pagina 6
danielasandu spune:
Felipac, merci de raspuns. Deci tu ai facut si a doua zi din fiola?
Cate saptamani ai, Felipac? 14? - Parca asa imi amintesc eu. Voi parca ati fost in programul din ianuarie? Va rog sa-mi spuneti daca voi ati facut tratament cu antibiotice in timpul stimularii? Sotului meu i-a iesit streptococ hemolitic tip B, si trebuie sa luam tratament cu antibiotic. Dar am inteles ca dl. dr. D cere de obicei ca in timpul stimularii sa se faca tratament cu antibiotic pentru <<curatarea>> de eventuale infectii etc. in special la barbat, voi ati facut asa ceva?
danielasandu spune:
Lorreta, multumesc! Maria mi-a spus ca-mi recomanda sa-l arunc. Asa voi face, oricum nu fac mare economie, si dacat sa raman cu gandul ca trebuia facut proaspat, mai bine asa.Merci mult!
danielasandu spune:
Petricia, maine incepi si tu Diphereline parca? Succes, ti-am spus nu-i greu deloc. Mai tare inteapa un tantar. :)) Te-a chemat Maria la clinica pentru prima injectie?
catalina2307 spune:
filipac - eu nu as mai bea ceai de menta dar as lua smecta...
danielasandu - nu am aruncat niciodata 1/2 din doza de dipherelin. Se poate folosi fara probleme. In mod normal nu se tine la frigider dar dupa ce pregatesti solutia jumatatea care ramane se tine la rece.
ingeras - la un an se face vaccinul :). Da, stiu ca este mai bine cat este mica....nasol este insa ca pe 12 mai ar fi trebuit sa plecam in Danemarca, pe 1 iunie in Cipru...Asta este, invatare de minte ca nu mai tine acum sa faci planuri cu 5 luni inainte.
filipac1979 spune:
daniela cu antibioticele si noi am patit-o. cu o saptamana inainte de procedura sotul meu a racit rau si am suna-o pe laura si a zis sa ia augumentin pe care i l-a prelungit putin si la procedura. ei dau pt curatare amoxicilina parca. si am luat si eu 3 pastile intre punctie si transfer.
catalina deci aveati mari planuri de plimbare.bafta oricum. mersi de sfat. acum mananc un delicios orez fiert fara sare, doar cu morcov
danielasandu spune:
Catalina, Filipac - merci! Sunt confuza: sa bag diphereline in frigider (fiola intreaga) ori s-o tin la temperatura camerei? Sa folosesc restanta de 0,05 Diph. a doua zi ori ba? Dati cu banu - ca nu stiu ce sa fac. Si asa sunt eu nehotarata de felul meu,asta mai imi trebuia?!! Aoleu!!!
Dar cu menestruatia prelungita de la yasmin ati patit-o? Sunt in ziua 11-a si tot mai am spott-uri maronii. Poate fi cauza yasmine?
filipac1979 spune:
a, mi-am adus aminte si cu asta cu spootingul daniela. eu incepusem procedura de stimulare si nu se mai terminau petele. stiu ca m-a tot dus vreo cateva zile desi eu niciodata nu am avut asa ceva. deci clar e de la yasmine.
cu fiola eu zic sa o tii in frigi si o scoti cu 5 min inainte de a o face.eu sunt sigura ca nu-l aruncam.
m-ai mai intrebat in cate saptamni sunt - chiar 15, imediat incepem saptamana 16
danielasandu spune:
Filipac, dar petele erau o continuare la menstruatiei, nu? La mine asa sunt. Eu am mai avut astfel de pete in dec, ian, feb (10-12 zile menstruatie total), insa dupa histeroscopie am avut doar 6-7 zile menstruatia, si-am crezut ca am ca am scapat de petele astea enervante. Si acum iar au aparut. Am facut legatura cu yasmine. In fine - sper sa dispara cat mai repede.
16 saptamani zici - Doamne Ajuta. Sa fie totul bine pana la 40 saptamani. Meritati asta - toate fetele - stiu ca ati trecut prin nenumarate emotii. Ma bucur din suflet si sincer pentru voi si sper sa fiu in locul vostru cat mai curand. :)
ancadragoman spune:
Fetelor aveti idee cand ajunge dr D in tara?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
catalina2307 spune:
daniela - nu arunca nimic, pastreaza la frigider si foloseste urmatoarea zi.
filipac - daaaaaaa, recuperez acum toata perioada de sarcina in care am stat numai in casa la orizontala :)). Dar se pare ca si atunci si acum Anastasia face legea in casa noastra :D.
anca - de ce nu suni la clinica?