BIOGENESIS FERTILITY CENTER (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Felipac, merci de raspuns. Deci tu ai facut si a doua zi din fiola?
Cate saptamani ai, Felipac? 14? - Parca asa imi amintesc eu. Voi parca ati fost in programul din ianuarie? Va rog sa-mi spuneti daca voi ati facut tratament cu antibiotice in timpul stimularii? Sotului meu i-a iesit streptococ hemolitic tip B, si trebuie sa luam tratament cu antibiotic. Dar am inteles ca dl. dr. D cere de obicei ca in timpul stimularii sa se faca tratament cu antibiotic pentru <<curatarea>> de eventuale infectii etc. in special la barbat, voi ati facut asa ceva?

Mergi la inceput

Lorreta, multumesc! Maria mi-a spus ca-mi recomanda sa-l arunc. Asa voi face, oricum nu fac mare economie, si dacat sa raman cu gandul ca trebuia facut proaspat, mai bine asa.Merci mult!

Mergi la inceput

Petricia, maine incepi si tu Diphereline parca? Succes, ti-am spus nu-i greu deloc. Mai tare inteapa un tantar. :)) Te-a chemat Maria la clinica pentru prima injectie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

filipac - eu nu as mai bea ceai de menta dar as lua smecta...

danielasandu - nu am aruncat niciodata 1/2 din doza de dipherelin. Se poate folosi fara probleme. In mod normal nu se tine la frigider dar dupa ce pregatesti solutia jumatatea care ramane se tine la rece.

ingeras - la un an se face vaccinul :). Da, stiu ca este mai bine cat este mica....nasol este insa ca pe 12 mai ar fi trebuit sa plecam in Danemarca, pe 1 iunie in Cipru...Asta este, invatare de minte ca nu mai tine acum sa faci planuri cu 5 luni inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

daniela cu antibioticele si noi am patit-o. cu o saptamana inainte de procedura sotul meu a racit rau si am suna-o pe laura si a zis sa ia augumentin pe care i l-a prelungit putin si la procedura. ei dau pt curatare amoxicilina parca. si am luat si eu 3 pastile intre punctie si transfer.
catalina deci aveati mari planuri de plimbare.bafta oricum. mersi de sfat. acum mananc un delicios orez fiert fara sare, doar cu morcov

Mergi la inceput

Catalina, Filipac - merci! Sunt confuza: sa bag diphereline in frigider (fiola intreaga) ori s-o tin la temperatura camerei? Sa folosesc restanta de 0,05 Diph. a doua zi ori ba? Dati cu banu - ca nu stiu ce sa fac. Si asa sunt eu nehotarata de felul meu,asta mai imi trebuia?!! Aoleu!!!
Dar cu menestruatia prelungita de la yasmin ati patit-o? Sunt in ziua 11-a si tot mai am spott-uri maronii. Poate fi cauza yasmine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

a, mi-am adus aminte si cu asta cu spootingul daniela. eu incepusem procedura de stimulare si nu se mai terminau petele. stiu ca m-a tot dus vreo cateva zile desi eu niciodata nu am avut asa ceva. deci clar e de la yasmine.
cu fiola eu zic sa o tii in frigi si o scoti cu 5 min inainte de a o face.eu sunt sigura ca nu-l aruncam.
m-ai mai intrebat in cate saptamni sunt - chiar 15, imediat incepem saptamana 16

Mergi la inceput

Filipac, dar petele erau o continuare la menstruatiei, nu? La mine asa sunt. Eu am mai avut astfel de pete in dec, ian, feb (10-12 zile menstruatie total), insa dupa histeroscopie am avut doar 6-7 zile menstruatia, si-am crezut ca am ca am scapat de petele astea enervante. Si acum iar au aparut. Am facut legatura cu yasmine. In fine - sper sa dispara cat mai repede.
16 saptamani zici - Doamne Ajuta. Sa fie totul bine pana la 40 saptamani. Meritati asta - toate fetele - stiu ca ati trecut prin nenumarate emotii. Ma bucur din suflet si sincer pentru voi si sper sa fiu in locul vostru cat mai curand. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor aveti idee cand ajunge dr D in tara?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

daniela - nu arunca nimic, pastreaza la frigider si foloseste urmatoarea zi.

filipac - daaaaaaa, recuperez acum toata perioada de sarcina in care am stat numai in casa la orizontala :)). Dar se pare ca si atunci si acum Anastasia face legea in casa noastra :D.

anca - de ce nu suni la clinica?

Mergi la inceput