BIOGENESIS FERTILITY CENTER (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Catlina stai linistita ca o sa fie bine, eu cu anticonceptionale si din 29 cu intepaturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Neata, fetelor!

Va rog, sa-mi explice si mie cineva cum se fac Diphereline. Tot in burta ca si Menopur si celelalte. Trebuie sa le fac maine dimineata si nu am chef sa merg la vreo asistenta si nici nu am unde. Exista vreun risc daca le fac singura. Ce fel de seringi ati cumparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Da, Diphereline se face tot in burta, subcutanat. Eu am folosit seringi din acelea pt insulina de 1ml. Bafta la "intepat".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

hristos a inviat!
gata cu sarbatorile?
de azi m-am intors si eu la servici dar nu ma simt asa grozav. de aseara sunt balonata, m-a durut si stomacul. intai nu stiam daca e de la stomac sau de la bebe dar spre dimineata mi-am dat seama ca totusi ma doare stomacul. chiar n-am mancat deloc greu, doar salata bouef. dar probabil bebe e sensibil.
daniela spor la injectat. gasesti pe net filmulete despre cum se face injectia. e f simplu de altfel - prinzi de colacel, la 2 degete sub buric, daca il ai daca nu de cat ai, dai cu spirt si bagi repede acul. sa nu te sperii daca te mai invinetesti pana te inveti, eu nu il bagam cat trebuie. da la cate faci, te inveti.mie primele mi le-a facut o asistenta dar ti-am zis filmuletele pe net is f bune.impt e sa iti iei ace mici de insulina. a si seringile sa fie cu ac detasabil, ca iti trebuie sa schimbi acul. odata combini solutia si cu altul iti faci injectia.iti dorim multa bafta
catalina pupam gaza si speram ca nu va lua varicela.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Daniela, Diphereline-ul se face tot in burta, exact ca si celelalte, doar ca:
- tb sa fol o seringa normala (2-2.5ml), cu ac normal, ca sa tragi lichidul, sa-l pui peste praf, apoi sa tragi iar praf + lichid.
Dupa aceea schimbi acul (fie iti iei de la clinica ace de insulina - cere-le fetelor, ca au), fie iti cumperi seringi de insulina cu ac detasabil si folosesti doar acele. Daca nu gasesti, cred ca mai am eu.
Filipac, bravo, sa va traiasca.
Tokyo? voi ce aveti? cum sunteti? ce faceti?

Eu am inceput usor-usor sa-l simt pe bb, este ff jos, in dreapta, exact deasupra oaselor pelviene.

Ma simt bine cu cerclajul, mai linistita un pic.
Colul a crescut, sapt trecuta era de 3.5 cm.

Catalina, nu e asa de rau daca face acum, doar ca tb sa o tii cu manusi in maini sa nu se scarpine. Dar nu e vaccinata? nu mai stiu exact la ce varsta se face vaccinul.

Bafta tuturor!

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Sub buric? se poate si acolo?

Eu le-am facut pe toate (Clexane, Diphereline, Puregon, Menopur) in stanga - dreapta buricului.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc mult pentru sfaturi. Voi cumpara din farmacie. Mi-am comandat ieri diphereline la Dona si azi mi le aduce. Voi cumpara mai multe seringi si normale si de insuline. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Buna dimineata! Tocmai am venit de la clinica. M-au sunat ieri sa vin pentru <<cursuri>>. Maria m-a asistat - eu am intepat. Este foarte simplu, aviz Patricia.. :) Nu doar, este o intepatura foarte usoara. Vreau sa va intreb, voi ati tinut in frigider injectiile? Eu din 7 mai am 0,05 mg diphereline. Voi ati tinut din fiola precedenta, ori ati aruncat si ati inceput una noua de fiecare data.
Astept raspunsul vostru. Si incar ceva. Menstruatia mi-a venit in 17.04 si inca mai am spott-uri maronii. Ati avut asa ceva? O si din cauza Yasmine? Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

neata
deci ai fost la clinica, f bine, e cel mai sigur. ma bucur ca nu ti se pare greu. cat despre tinutul in frigider eu le-am tinut la rece pt ca in timpul procedurii stateam intr-un apartament in buc la finii mei si nu aveau frigider. da era iarna. e cel mai sigur in frigider dar cred ca trebuie scos putin inainte sa ajunga la temperatura camerei.si daca iti ramane pastreaza fiola, nu o arunca.
eu azi sunt pe butuci. ieri va ziceam ca m-a durut stomacul, aseara la 10 m-au apucat niste crampe si o diaree de nu va pot spune. eram linistita ca nu sunt contractii ca vorbisem cu o prietena si imi spusese cum sunt alea.am si vomat, a fost oribil. barbata-miu era la sala, nu raspundea. noroc ca era sor-mea in oras si am rugat-o sa mearga la farmacie si sa-mi ia niste ceai de sunatoare si de menta. dupa care vreo ora m-am linistit dar pt ca am mancat un morcov am mai bagat o tura de buda.
din fericire asta noapte am dormit si azi mananc usor covrigi si beau cate o gura de ceai. sper sa imi revina si sa nu-l afecteze pe bebe. var-mea m-a speriat ca poate fi toxinfectie alimentara dar eu n-am mancat decat de la mama zilele astea. singura chestie a fost o inghetata de la mac dar din alea mananc frecvent si nu am avut nimic.
trebuia sa o imbulinez si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Danielasandu, mie dr. mi-a spus sa nu mai folosesc restul de 0.05ml ci sa-l arunc.Si eu la final faceam jumatate de diphereline. Ar fi bine sa intrebi pe dr.
O zi placuta tuturor!

Mergi la inceput