BIOGENESIS FERTILITY CENTER (28)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
danielasandu spune:
Catalina, fetelor - m-am hotarat: nu arunc nimic, reciclez tot si bag la burtica. :))) Daca voi ati facut asa si a fost cu succes - atunci de ce nu?! Merci!
Ancadragoman, - cred ca dr. D vine in tara pe 17/18.05.11. Pe 19/20.05.11 avem noi programate punctiile.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/PETRICIA/PETRICIA.jpg)
PETRICIA spune:
Daniela, eu maine dimi merg la clinica cu o colega:))) sa ia lectii caci ea mi le va administra.
Eu nu am avut probleme de la anticonceptionale, cat despre jumatea 2 ..eu nu am aruncat-o data trecuta si mi-am administrat-o...cat despre pete maronii, repet nu am avut.
Pup toate fetele
danielasandu spune:
Petricia, dar de ce nu ti le faci singura? Cred ca e mai comod asa. Fiind in burtica, sunt si lesne de facut. Va fi cu tine colega tot timpul la ora 08?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
daniela = dar ce are baia in cada cu injectiile? Ma, tie ti-e frica ca te transformi in stropitoare.
Stai linistita poti face baie unde vrei pana la ET cand incepi cu dusuri nu f fierbinti si ceva mai scurte.
Petricia - mie personal mi se pare mult mai comod si mai putin dureros sa imi administrez singura injectiile. De orice fel. Vorba Danielai, ce te faci daca colega raceste si nu e langa tine. Sau in week enduri. Hai, fii fata curajoasa si baga acu'.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Cata am sunat la jumatatea luni si au spus ca vine acum la sf lunii,acum cand am sunat au spus ca inca nu se stie si am intrebat aici pentru ca banuiam ca sunt fete care stiu.
Daniela mersi si succes
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
danielasandu spune:
Catalina, - nu radeti de mine, mai bine intreb decat sa fac ceva necuvenit. :))) Si am aici <<veterane>> in care am incredere.
Ancadragoman, eu zic ca an trebui sa fie la punctiile si ET -urile noastre. Deci pe 17/18 ar trebui sa fie aici.
Catalina, - de ce or fi spus de la clinica ca nu stiu cand vine, ma sperie Anca - e posibil sa nu vina la punctii sau EP - nu bagati sperieti in mine... :)
danielasandu spune:
Si inca ceva: cum e cu ananasul consumat dupa embriotranfer. Am citit pe un site: ca se recomanda pentru a favoriza prinderea embrionilor, impreuna ci kiwi - ca ar fi minunat. Pe alt site : dimpotriva, este interzis. Tocmai cand ma gandeam sa-mi fac provizii cu ananashi multi.:) Ce parere aveti/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/PETRICIA/PETRICIA.jpg)
PETRICIA spune:
Helllo fetele, am fost azi la clinica, am vb cu Maria cred ca o ora mi-a explicat tot ce se poate explica superrrr a fost.
Cu injectia eram foarte fericita ca maine mi-o face colega mea care imi spune zambind"Maine este sambata", va dati seama...dezamagire maxima, deci maine eu imi voi face injectia,dar oricum trebuie sa ma obisnuiesc caci voi aveti dreptate, nu poate fi in permanenta cu mine. Si chiar tre sa mancam ananas???
Daniela nu se poate ca domnul doctor sa nu vina la embriotransfer, sunt profesionisti in tot ce fac...deci eu una nu cred ca ar putea lipsi