BIOGENESIS FERTILITY CENTER (28)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
danielasandu spune:
Petricia, da - si mie mi-a explicat tot aproape o ora. Am inteles, este foarte simplu si gata. Nu fii speriata, maine e sambata si-ti vei face singura injectia fara probleme. Eu mi-am facut-o azi, sotul meu se uita la mine si avea niste emotii, a stat el incordat cat am terminat eu. Este foarte simplu. Eu acum simt niste <<miscari>> in ovare, ca niste junghiuri, intepaturi - o fi de la diphereline?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielasandu Buna dimineata! Tocmai am venit de la clinica. M-au sunat ieri sa vin pentru <<cursuri>>. Maria m-a asistat - eu am intepat. Este foarte simplu, aviz Patricia.. :) Nu doar, este o intepatura foarte usoara. Vreau sa va intreb, voi ati tinut in frigider injectiile? Eu din 7 mai am 0,05 mg diphereline. Voi ati tinut din fiola precedenta, ori ati aruncat si ati inceput una noua de fiecare data. Astept raspunsul vostru. Si incar ceva. Menstruatia mi-a venit in 17.04 si inca mai am spott-uri maronii. Ati avut asa ceva? O si din cauza Yasmine? Va pup! |
eu de cand am inceput cu 0.5 am facut 1 fiola / 2 zile. Dupa ce o desfaci, o tii la frigi
![](floare.gif)
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui catalina2307 filipac - eu nu as mai bea ceai de menta dar as lua smecta... danielasandu - nu am aruncat niciodata 1/2 din doza de dipherelin. Se poate folosi fara probleme. In mod normal nu se tine la frigider dar dupa ce pregatesti solutia jumatatea care ramane se tine la rece. ingeras - la un an se face vaccinul :). Da, stiu ca este mai bine cat este mica....nasol este insa ca pe 12 mai ar fi trebuit sa plecam in Danemarca, pe 1 iunie in Cipru...Asta este, invatare de minte ca nu mai tine acum sa faci planuri cu 5 luni inainte. ![]() Catalina |
cand ai copchil mic, nuuuuuuu:) :) acum banuiesc ca a trecut per de incubatie, nu? e bine?
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui filipac1979 a, mi-am adus aminte si cu asta cu spootingul daniela. eu incepusem procedura de stimulare si nu se mai terminau petele. stiu ca m-a tot dus vreo cateva zile desi eu niciodata nu am avut asa ceva. deci clar e de la yasmine. cu fiola eu zic sa o tii in frigi si o scoti cu 5 min inainte de a o face.eu sunt sigura ca nu-l aruncam. m-ai mai intrebat in cate saptamni sunt - chiar 15, imediat incepem saptamana 16 ![]() |
si eu cu pete, deci e ok:)
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Stai linistita poti face baie unde vrei pana la ET cand incepi cu dusuri nu f fierbinti si ceva mai scurte. Catalina |
in noiembrie la sfarsit, cand o sa am 1 juna jumate dupa ce nasc, o sa trimit copiii de acasa si o sa stau 4 ore in cada
![](icon_smile_big.gif)
si eu tot singura mi-am facut toate injectiile si mi le fac si acum, mi se pare mult mai dificil sa mi le faca altcineva.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
danielasandu spune:
Ingeras, merci! Dar spotting de la jasmine ai avut? Mie mi-a tinut menstruatia (sange normal - rosu) 3-4 zile, apoi a continuat (acum sunt in a 13-a zi) si pete maronii. Maine iau ultima pastila Yasmine, sper sa fie din cauza lor si de maine sa se opreasca.
danielasandu spune:
Ingeras, m-am lamurit cu petele. Nu vazusem mesajul tau. Astept sa dispara intr-un final. Dar tu ce injectii mai faci acum?
Petricia, tu nu ai pete maronii?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/PETRICIA/PETRICIA.jpg)
PETRICIA spune:
Daniela eu nu am, ar trebui??? Acu ma gandesc ca eu nu am si ar trebui sa am.
Tu cand mergi la clinica pe 06 Mai?
eu pe 6 tre sa merg dar am o nelamurire...in data de 6 dimineata fac 0.1 mg diphereline sau 0,05mg??
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
anca - si eu stiam la fel....
daniela -cred ca fetele s-au referit strict la weekendul asta. Nici sa nu iti treaca prin cap ca tva lasa cu ochii in soare. Imi amintesc cand a facut tatiana fiv, Dr. D a avut mari probleme de sanatate cu baiatul dumnealui si tot a venit . Deci stai calma.
ingeras -14 -21 zile perioada incubatie. O sa stai pe dracu 4 ore in cada dupa ce nasti. Tu bag de seama ca ai memoria scurta. Las' ca ti-o improspateaza imediat micutul indian :)).
petricia - hai ca poti :)).
Ananas nu am mancat niciodata. In schimb am mancat seminte la greu. Muuuuulte.Si peste. Tot mult de tot. Oricum nu cred ca are importanta ce mananci. Da, este indicat dupa punctie sa consumati lichide multe si sa mancati albus de ou fiert pt a evita o eventuala superstimulare.
Si multe proteine dupa ET.
Aaaaaaaaa.....si la ET, inainte de a pleca de acasa dati pe gat 2 cani cu lapte.
Anastasia este ok, inca cu muci multi, maraita, nervoasa, nu poate respira bine. Si razgaiata da asta nu are legatura cu mucii.
Varicela inca o asteptam.....Poate totusi ne da teapa si nu vine :)).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mbadaran/mbadaran.jpg)
mbadaran spune:
Buna,
Va urmaresc de ceva timp; azi abia am reusit sa termin de citit toate capitolele din urma.
Felicitari gravidutelor, mamicilor si celor care sunt in pregitiri pentru FIV/FET.
Din ce am citit, au fost multe reusite si asta m-a convins sa incerc primul FIV cu dr D. Momentan suntem la capitolul strans banuti, speram ca in toamna sa reusim sa-i avem pentru a demara procedura, daca nu cel mai tarziu in primavara lui 2012.
Cand as putea sa ma apuc sa-mi fac analize (cele care sunt cerute la clinica)? acum sau prin toamna? cat de recente trebuie sa fie analizele cand o sa ma duc la dr? o luna-doua?
Mi s-a recomandat de vreo 3 medici sa fac laparoscopie. Ar trebui sa am operatia facuta cand o sa ma duc la intalnirea cu dr D? Sau mai bine sa astept sa vad ce-mi recomanda dr D?
Mihaela