BIOGENESIS FERTILITY CENTER (28)
Raspunsuri - Pagina 16

danielasandu spune:
Buna, fetelor!
M-am exprimat eu gresit, se elimina aerul din fiola. Asa scria si in prospect, insa doar la prima utilizare, apoi nu mai este necesar. Si mai spuneau ca acea picatura de lichis care iese cu aerul reprezinta surplusul fiolei si nu <<ciupeste>> din cantitatea de 900 ui.
Petricia, - am fost acolo la 8.00 si am plecat la 8.32. De aia... :) La mine e stresu naibii cu serviciu. Nu-i nimic, poate ne vedem joi, la eco + estradiol, parca joi avem, nu? Tot de la Dona le-am cumparat si eu. Dar maine trebuie sa merg iar pentru Menopur, mai am doar pentru diseara.
Catalina,Ingeras, Filipac, - multumim ca sunteti alaturi de noi. Vreau sa va intreb ceva: ce dureri, junghiuri etc. ati mai prezentat pe parcursul stimularii. Eu din prima zi de stimulare (sambata) am inceout sa am intepaturi, si ieri am avut, iar azi, parca mai des. Este normal sa fie asa, e semna bun ori ba? Va pup.

filipac1979 spune:
da, da, e normal. eu mereu am avut tot felul de intepaturi, si in timpul procedurii si dupa. don't warry.
da, aerul ala trebuie elimnat la fiecare noua doza, apesi putin si iese.
ce dozaj ai pt inceput?

danielasandu spune:
Filipac, eu vb. de Gonal Pen - si nu trebuie eliberat decat la prima utilizare, altfel ramai fara lichid, daca faci asa mereu :)). Te-a sunat? Pe mine inca nu. Mie mi-a inlocuit Puregon cu Gonal. Si acum am Menopur - 225 ui si Gonal 75 ui. Tu?

catalina2307 spune:
Eu nu am eliminat nimic. Ce a ramas in plus -surplusul oricum difera de la un pen la altul- am facut ulterior. Cum sa arunc bunatate de gonal :D.
Si da, intepaturile, durerile sunt normale.
O vestuta pentru David
Multumim

danielasandu spune:
Sunt foarte suparata. Nu mi-a crescut deloc estradiolul dupa doua zile de stimulare. Este in continuare sub 10. Offff, sper sa nu intrerup.

PETRICIA spune:
Asa stiu si eu ca tre sa merg joi, cat ai dat pe Gonal? Eu trebuie sa iau Gonal 900 pentru ca fac 225

PETRICIA spune:
Daniela acu am vazut ...cum nu ti-a crescut? dar acu cat trebuie sa fie? Pe mine nu m-a sunat inca.
Nu intra in panica ca o sa fie bine, poate iti creste doza, dar ce ti-a zis?

danielasandu spune:
Petricia, pe Gonal am dat 1350 lei (parca, pana in 1400 sigur).
Am sunat-o eu pe Maria, si m-a intrebat daca fac injectiile corect, pt ca nu a crescut deloc. Parca mi-a dat cu ceva in cap. Asteaptam raspunsul medicului, imi mareste doza. Doamne, ce ma fac, ca nu creste. Oare de ce? Sunt atat de suparat, abia imi stapanescu lacrimile pt ca sunt la serviciu.