BIOGENESIS FERTILITY CENTER (28)
Raspunsuri - Pagina 17
filipac1979 spune:
chiar nu inteleg ce s-a intamplat de nu a crescut daniela
pai la cati foliculi are ea, trebuia sa fie valoare maricica. eu de ex cu 7 foliculi am avut 25 a doua valoare.nu stiu cat trebuie sa fie minim dar e in functie si de nr de foliculi
PETRICIA spune:
Filipac, eu vb. de Gonal Pen - si nu trebuie eliberat decat la prima utilizare, altfel ramai fara lichid, daca faci asa mereu :)). Te-a sunat? Pe mine inca nu. Mie mi-a inlocuit Puregon cu Gonal. Si acum am Menopur - 225 ui si Gonal 75 ui. Tu?
Daniela sigur nu este invers? adica 75 menopur si 225 gonal??
danielasandu spune:
Petricia, m-a sunat Maria. Mi-a marit dozele: menopur 300, gonal 150. Sunt mai bine, ce-o fi, o fi! La tine cum e?
catalina2307 spune:
De obicei valoarea se cam dubleaza la 2 zile.
Daniela - calmeaza-te ca este inca devreme.
Nu te supara, dar intreb si eu ca Maria. Esti sigura ca faci bine injectiile. Ca ai inteles corect cat dipherelin faci?
O vestuta pentru David
Multumim
PETRICIA spune:
Am sunat si eu astazi si am vb cu Maria, aseara mi-a dat mesaj pe un numar de telefon pe care eu nu-l mai am ...s-a modificat doza si anume 300 gonal si 150 menopur, dar le fac de astazi pentru ca aseara am facut doza de 225 gonal si 75 menopur...aste este incep din seara asta

danielasandu spune:
Catalina, m-am uitat si pe video pt. Gonal. Nu cred ca gresesc cu ceva. Vad si lichidul cand dispare din fiola. Iar la Menopur am avut 225 ui primele doua zile. Adica 3 fiole praf + 2 lichid. Iar diphereline am avut 0,05 din 7 mai. Nu cred ca am cum sa gresesc. Mi-am pus si intrebarea asta...
danielasandu spune:
Petricia, dar trebuia sa te sune. Offf. Sau trebuia sa suni tu daca ai vazut ca nu primesti raspuns. Ce stradiol ai? Lasa, sa avem incredere, ca vom reusit. Ma imbarbatez singura, oricum nu putem schimba cu nimic rezultatul, asa ca mai bine suntem linistite.