BIOGENESIS FERTILITY CENTER (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Buna, fetelor. Va rog sa mi spuneti daca la Gonal pen se scoate surplusul de fiecare data prin fixarea la 37,5 ui, sau doar la prima utilizare? Am inceput de aseara. Si inca ceva, imediat dupa am simtit cate o inteparuta ba in ovarul drept, ba in stangul? E ok asa, inseamna ca isi face efectul? Astept raspunsul vostru. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Helloo fetele si eu la raport cam tarziu dar acu am sosit acasa de la Brasov unde a nins ca in povesti...deci estradiol sub 10, cateter test bine dar am 2 chisturi, unul pe ovarul drept altul pe ovarul stang, dl. dr. a zis ca deocamdata nu sunt problrmr iar Maria a spus ca daca erau probleme se vedea si in valoarea estradiol , dar valoarea este buna.
Buna si tie daniela, eu nu mai vreau apaaaaa, simteam ca explodez.
Am si eu o intrebare indiscreta , in periada asta este voie??? sau nu

Mergi la inceput

Petricia, cati foliculi? Indicat ar fi sa eviti in tratament contactele sexuale neprotejate, Maria asa a spus. Dar nici ca ar fi interzise. Exista risc de extrauterina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Daniela - cum adica sa scoti surplusul??? Fixezi penul la cat tb sa faci. Daca il pui la 37.5 vei face 37.5.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Petricia eu nu am auzit de risc SEU dar nici nu recomand.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Multam pentru raspunsuri, de foliculi nu stiu nimic, intreb maine, daniela tu maine vi la estradiol?

Mergi la inceput

Catalina, e era vorba doar de prima utilizare. M-am lamurit ulterior. Se fixeaza la 37,5 se ridica acul in sus si se elimita. Scrie in prospect. Apoi fixezi doza necesara.
Petricia, am fost dimineata la estradiol. Astept rezultatul dupa amiaza.

Mergi la inceput

Si eu am fost, am ajuns pe la 8.45, dar nu te-am vazut, si astept estradiolul dupa care tre sa mai cumpar gonal, la clinica nu mai au dar mi-a dat Maria reteta si tre sa merg la Dona la Romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Daniela, eu nu am eliminat nimic din ser. Am fixat doza si am facut injectia. Si asa de fiecare data.
Petricia, eu am facut sex in perioada de stimulare.
Ajynx, cum adica te-au taiat?

Bafta multa!

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

neata
fetele deci se pare ca sunteti in linie dreapta. multa multa bafta va dorim.
venim si noi dupa un week-end de zapada, am fost la durau si a nins ca in povesti. cam trist sa vezi toporasi si floricele printre smocuri de zapada dar nu avem ce face. parca totusi niciodata nu a fost asa aiurea vremea. ma imbracasem sambata ca un urs si am zis ca e totusi f aiurea sa fii insarcinata iarna.
va doresc o saptamana buna!

Mergi la inceput