BIOGENESIS FERTILITY CENTER (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

pardon am vrut sa scriu oligoasthenospermie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Gata, scos panarame, bafta multa!!!

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Merci! Sa fie la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

ajynx trebuie sa fi optimista, hai ca o sa fie bine ...ooooooooo deci suntem 3
..superrrr, acu ai intrat nu te mai poti retrage tre' sa mergi mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

ariadna33 mutumesc din suflet...am cautat f multe capitole si tot nu gasisem!

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalad spune:

Tin si io pumnii din umbra pentru voi.

Eu tot pe anticonceptionale, cu spottingul de rigoare. Incep stim pe 13 mai. Am asa o frica de refuz si sa ma gandesc.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutzyca spune:

sal burtici si viitoare burtici,fetelor am intrat sa va dau si eu vesti despre noi...ce a trecut timpul nu?avem patru luni si ceva....suntem mari si nici riscuri numai sunt,eu aseara am aflat ca voi avea un bietel,voinic si sanatos...va felicit si pe voi ca ati trecut cu bn perioada cu riscuri...TOKYOfelicitari ptr fetita si sa stii ca te invidiez...multa bafta fetelorce urmeaza sa faca ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Nutzyca, felicitaaaari! Doamne Ajuta si sarcina usoara in continuare!!!
Fetelor, ma prezint si eu la raport. Azi am fost pentru cateter test,eco si estradiol. Ovar stang: 9 foliculi ( nu am inca datele exacte, insa cel mai mare de 7 mm) iar ovar drept: 7-8 foliculi (nu stiu dimensiunile), estradiol sub 10. Cateter test - a fost toul ok, nu am simtit absolut nicio durere. Singurul incovenient: pipi presure!! :) S-a intarziat cu procedura si eu bausem 4 pahare in jumatate de ora si a fost un chin. Imi venea sa plang, mi-era teama sa nu scap acolo pe masa. A fost chinu' de pe lume. Dar a trecut si asta. M-am intalnit cu Petricia, noroc cu ea ca m-a lasat prima la proceduri. Merci, Petricia! Pup! Treci si tu la raport. De maine incep stimularea: Menopur si Gonal ( Nu mai imi da Puregon - oare de c?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Tokyo, Nutzyca, felicitari!

Nutzyca, nu mai spune ca o invidiezi pt ca are fetiza :) este frumos si cu fetitza si cu baietzel! sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi!

oau, ce de v-ati mai strans aici! asteptam cu nerabdare vestile! va citesc, dar nu prea mai am timp sa scriu. Vrea cineva o fiola de Diphereline? mai am una acasa...

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Petricia multumesc de incurajari! Ieri am fost la cateter test si bineinteles ca eram incordata si nu intra cateterul!!! Pana la urma au reusit dar m-au pus sa tusesc timp in care au taiat ceva pe acolo ca sa faca loc!!! Bine ca nu am vazut ce imi facea! A durut dar a trecut!!! Sunt tare numai mie mi se putea intampla!
Apoi am vorbit cu doctor D si i-a dat sotului sa faca injectii cu Menopur sa-i inmulteasca pe aia mici si neascultatori!!! Sa vedem!! Nu ne lasam oricum! Va pup pe toate

Mergi la inceput