BIOGENESIS FERTILITY CENTER (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

Vin si eu cu vesti, cum am promis: avem fetita de 11,8cm si 159g, sanatoasa si foarte jucausa. Suntem extrem de fericiti pentru mica noastra minune!
Ingeras si Filipac, sunteti deja pe lista noastra de pretendenti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

tokyo felicitari, trebuia sa fie si o fetita in gasca noastra. ce ma bucur. sa fie sanatoasa!
eu am deja 2 saptamani de cand am fost la eco si medicul meu a zis ca pana la morfologie nu mai trebuie sa merg la ea. da pana atunci mai e o gramada, cum sa stau atat. cred ca saptamana viitoare ma duc aici la mine in oras.
daniela dupa punctie si eu zic ca mai bine stai acasa. nici mie nu mi-a fost rau deloc dar totusi ametita am fost.
iar dupa et eu am stat in pat 2 zile si apoi am plecat spre casa iar a doua zi am reinceput serviciul. da incercam ca dupa servici sa ma odihnesc cat mai mult.

Mergi la inceput

multumim la fel!
asa mi-a spus si mie dr. si dupa morfofetala sa merg la el cu rezultatele. vedem pana atunci daca rezistfara o alta eco :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Tokyo,felicitari!!!!!!!! Doamne Ajuta!
Filipac, merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Felicitari Tokio

Mergi la inceput

multumim din suflet! Doamne ajuta sa veniti cu aceleasi vesti si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Bravo, tokyo, sa fiti sanatoase!
Fug sa colorez carucioarele :D.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Catalina, mult de tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Buna fetelor! Am inceput si eu stimularea! Pana acum la mine a fost totul bine dar la sotul meu nu! A fost programat azi la spermograma iar cand a venit rezultatul a cazut cerul pe mine!!!! Nu avea el spermograme extraordinare dar asta ne face sa le apreciem pe cele din urma! Rezultat: oligoastenathospermie severa si o infectie se pare!!!
Nu stiu ce sa mai spun dar se pare ca nimic nu-mi merge bine! La fiv-ul din octombrie eu am avut foliculii goi acum el este praf! Doctor D a spus ca incearca asa dar....

Bafta tuturor celor care au inceput procedura si viitoarele mamici sa aibe o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Catalina te pup! baga-ma si pe mine te rog la aspirante si scoate panaramele poate cine stie le scoti cu nororc!!!!

Mergi la inceput