BIOGENESIS FERTILITY CENTER (28)
Raspunsuri - Pagina 13
tokyo spune:
Vin si eu cu vesti, cum am promis: avem fetita de 11,8cm si 159g, sanatoasa si foarte jucausa. Suntem extrem de fericiti pentru mica noastra minune!
Ingeras si Filipac, sunteti deja pe lista noastra de pretendenti!

filipac1979 spune:
tokyo felicitari, trebuia sa fie si o fetita in gasca noastra. ce ma bucur. sa fie sanatoasa!
eu am deja 2 saptamani de cand am fost la eco si medicul meu a zis ca pana la morfologie nu mai trebuie sa merg la ea. da pana atunci mai e o gramada, cum sa stau atat. cred ca saptamana viitoare ma duc aici la mine in oras.
daniela dupa punctie si eu zic ca mai bine stai acasa. nici mie nu mi-a fost rau deloc dar totusi ametita am fost.
iar dupa et eu am stat in pat 2 zile si apoi am plecat spre casa iar a doua zi am reinceput serviciul. da incercam ca dupa servici sa ma odihnesc cat mai mult.
tokyo spune:
multumim la fel!
asa mi-a spus si mie dr. si dupa morfofetala sa merg la el cu rezultatele. vedem pana atunci daca rezistfara o alta eco :)
catalina2307 spune:
Bravo, tokyo, sa fiti sanatoase!
Fug sa colorez carucioarele :D.
O vestuta pentru David
Multumim
ajynx spune:
Buna fetelor! Am inceput si eu stimularea! Pana acum la mine a fost totul bine dar la sotul meu nu! A fost programat azi la spermograma iar cand a venit rezultatul a cazut cerul pe mine!!!! Nu avea el spermograme extraordinare dar asta ne face sa le apreciem pe cele din urma! Rezultat: oligoastenathospermie severa si o infectie se pare!!!
Nu stiu ce sa mai spun dar se pare ca nimic nu-mi merge bine! La fiv-ul din octombrie eu am avut foliculii goi acum el este praf! Doctor D a spus ca incearca asa dar....
Bafta tuturor celor care au inceput procedura si viitoarele mamici sa aibe o sarcina usoara! 
ajynx spune:
Catalina te pup! baga-ma si pe mine te rog la aspirante si scoate panaramele poate cine stie le scoti cu nororc!!!!