BIOGENESIS FERTILITY CENTER (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

aaaaaaaaa...m-am prins astea or fi petele maronii pe care eu nu le-am avut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Petricia, sunt petele alea maronii de ti le doreai si tu sapt. trecuta. Na, ca acum le ai! :D:D:p pai cu vii la 10.30 daca ai estradiolul si eco intre 8 si 10. Care e numele tau adevarat? Chiar Petricia?

Mergi la inceput

Nu vazusem mesajul tau de pe pag. 12. Asa-i, te ai prins, sunt petele pe care ti le doreai si tu. La mine tot maro e menstruatia, in fine, poate asa trebuie, nu vreau sa le plictisim pe fete cu petele noastre. :D dar care ati avut la noi va rog sa poftiti la discutie. :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Daniela numele meu adevarat este carmen dragnea petricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Catalina Buna,,,scuze ca o sa fiu ptin out of toping dar poate poti sa ma ajuti.Era o fata care nu stiu cum o chema stiu ca scria la fiv ungaria care la fiecare postare la sfarsit avea o poveste suprba despre Dumnezeu cum ca crestinul intreba pe Dumnezeu ca sau pierdut urmele pasilor numai era 4 si atunci Dumnezeu ia raspuns ca o bucata de drum numai se vad pasii ca bucata aia de drum la purtat pe brate...Stii?mai mult nu imi aduc aminte,,,te rog ca imi placea la mult de tot pilda aceea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bryny

Catalina Buna,,,scuze ca o sa fiu ptin out of toping dar poate poti sa ma ajuti.Era o fata care nu stiu cum o chema stiu ca scria la fiv ungaria care la fiecare postare la sfarsit avea o poveste suprba despre Dumnezeu cum ca crestinul intreba pe Dumnezeu ca sau pierdut urmele pasilor numai era 4 si atunci Dumnezeu ia raspuns ca o bucata de drum numai se vad pasii ca bucata aia de drum la purtat pe brate...Stii?mai mult nu imi aduc aminte,,,te rog ca imi placea la mult de tot pilda aceea

tamaryllis este fata

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Dap.

Mergi la inceput

Bine, Carmen Petricia! Ne vedem vineri. Hai ca de dimineata s-a instalat corespunzator MS. Fetelor, va rog sa-mi spuneti si mie: dupa punctie ati stat acasa? Sau pot merge in aceeasi si la serviciu.
Apoi dupa ET e obligatoriu sa stai acasa? Si daca da cat? Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Daniela - greu de crezut ca dupa punctie vei fi functionala. Ti se face anestezie generala, o sa ai ameteli, poate dureri de burta, nu cred ca ar fi o idee buna.

Dupa ET parerile sunt impartite. Cred ca 2-3 zile daca nu se poate mai mult sunt suficiente.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Catalina, merci! O sa-l intreb oricum pe dr. D sa vad ce-mi recomanda. Daca-mi recomanda mai mult - stau mai mult, asta e...

Mergi la inceput