BIOGENESIS FERTILITY CENTER (28)
Raspunsuri - Pagina 11
danielasandu spune:
Filipac, merci de raspuns!
Petricia,bravos!! :))) Faza interesanta e ca, eu am luat ultima pastila sambata, ora 08. Dupa dusul de seara, incepand de la ora 09. nu am mai avut pete maronii - poate doar asa cat o gamalie de ac, parca stie organismul asta la fix - cu ore cu tot. Iar de duminica - curat, curat!! Ce tare - am scapat de uraciunile alea maronii. :))
danielasandu spune:
Simt ca ar trebui sa-mi vina CM. Dar daca vine azi - vineri cand am eco si estradiolul va fi ziua a-4. Are importanta? Sau poate fi orice zi a CM?
ingeras26a spune:
Filipac, Tokyo, nu va mai laudati cu kg in plus, ca am 5
deci v-am luat ![]()
am inceput sa-l simt pe bb foarte bine; am fost la eco luni, e mai mare cu 9 zile, are 200 grame :) col 3.8, s-a lungit, yupiii
dureri de ligamente mai am si eu
Fetelor care sunteti in focuri, bafta multa, multa!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
danielasandu spune:
Buna, fetelor!
Petricia, a venit la mine CM. M-au sunat de la clinica. Vineri la 10.30 sunt programata pentru Eco, Extradiol si Cateter Test. Fetelor, va rog, sa-mi spuneti cam cat inseamna ca timp cele trei proceduri, la mine e mai complicat cu serviciul. Evident ca e mai important FIV-ul meu, insa doar sa-mi fac o idee. Si apoi va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa fie la cateter test, doare? Va pup!
danielasandu spune:
Si inca ceva, menstruatia a venit dimineata. Dar cam timid asa.. pana la ora asta ar fi trebuit sa fie ceva mai mult cantitativ, insa nu este. E putinel. O fi tot din cauza Yasmine?
PETRICIA spune:
Daniela si la mine a venit CM astazi , dar de fapt sunt ceva pete maronii...asa o trebui sa fie, nu este cum era pana acum.
Caterer-test nu doare, este ca si un control ginecologic normal, de fapt este o simulare a embriotransferului pentru a vedea traseul![]()
![]()
Eu sunt programata vineri la ora 11 pt caterer - test si eco iar intre 8 si 10 pentru estradiol.
Tu la ce ora ajungi?
danielasandu spune:
Petricia, inca e putin la mine. Inainte vedea timid dimineata, insa dupa amiaza curgea <<ca lumea>>. Eu voi fi la clinica la ora 10.30. Ne vedem acolo.
PETRICIA spune:
Pai pre la 10.30 voi veni si eu, ne vedem acolo![]()
.
La mine sunt de fapt niste pete maronii, asa o fi normal?