BIOGENESIS FERTILITY CENTER (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Daniela - exact cum ar tb sa vina in mod normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Daniela tu ai aflat ora la care trebuie sa mergi in 6 la clinica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Petricia, inca nu m-au sunat. Probabil pe miercuri-joi, vom primit telefon. Ai terminat Yasmine? Parca azi il termini tu...
Fetelor, va rog sa-mi spuneti si mie... Stiu ca, pentru a incepe stimularea, iti trebuie estradiolul <10. Eu la profilul ziua 3, l-am avut 47, valoarea de altfel normala - in limitele laboratorului.
Acum, daca imi vine menstruatia marti sau miercuri, vineri cand merg la clinica pentru eco si estratiol voi fi tot in ziua 3, aprox. Inseamna ca ar trebui sa fi scazut de la Yasmine si Diphereline? Merci. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

buna,
am revenit si eu dintr-o vacanta mult asteptata.nu am facut nimic spectaculos - am fost pe la parintii nostri si ne-am odihnit. de astazi sunt iarasi la munca ...
Filipac si Ingeras: FELICITARI pentru baieteii vostri! ma bucur din tot sufletul ca sunteti bine! noi vom merge la medic joi si sper ca atunci sa se vada sigur ce avem. tot ce conteaza este sa fie sanatos/sanatoasa!
eu ma simt bine, burtica creste, acum se vede destul de bine. ma mai dor ligamentele, dar daca stau putin in pat, trece. e mai greu cu statul pe scaun, la birou.
eu am luat deja in greutate 4 kg ... dar acum au aparut legumele si voi manca cat mai multe salate!
bafta multa aspirantelor! si pupici multi mamicilor noastre!
revin cu vesti!

Mergi la inceput

Tokyo, multumim! Asteptam sa ne dai si tu vestea despre sexul bebe. Dar Biogenesis <<scoate>> numai baietei?! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

salutare,
tokyo bine ai revenit, ne bucuram ca ti-a priit vacanta. cat despre kg la cum arati tu cred ca nu e nici o problema. si eu am inceput sa iau, cred ca vreo 2,5 pana acum. da vb ta apar fructele si legumele.
si eu incep sa ma simt cu adevarat insarcinata. eu azi sunt in bucuresti dar voi pleca in cateva ore si mi-am cautat haine de graviduta, mai ales pantaloni ca deja nu ma mai simt bine in cei pe care ii am. iar la noi in oras sunt niste preturi teribil de mari.
sambata am fost la breaza la un botez si am trecut si prin brasov, sa-i aratam lui bobita o alta dragoste mare a lui mari - orasul brasov unde eu am facut facultatea si de care sunt indragostita. si era asa de cald si frumos in piata sfatului. de valea prahovei nu mai zic ca o ador de fiecare data cand o vad.
va pup

Mergi la inceput

Filipac, pacat ca nu ne putem vedea, insa cand vei veni la dr. D sa vb cu Cristina sa ne programeze una dupa cealalata. o sa-i spun si eu. Chiar mi-e dor sa te vad!

Mergi la inceput

Daniela, anul trecut au fost mai mult fetite, insa sincer nu conteaza! dupa atata asteptare si injectii, tot ce it doresti este sa ai un bebe sanatos!

o sa vezi si tu!

Mergi la inceput

Nu am spus-o decat ca o gluma. Nu ma intereseaza absolut deloc daca va fi baietel sau fetita. Cand ai probleme nu te mai gandesti la asta. Sa de-a Domnul sa fie, si sa fie sanatosi toti! Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

daniela, ne inrebasei de estradiol, eu nu mai stiu cat am avut inainte de fiv, dar sigur scade dupa anticonceptionale si diferiline si o sa fie sub 10, de obicei cu asta nu sunt probleme.
tokyo si eu abia astept sa ne vedem

Mergi la inceput