Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Am facut 10 zile de trat.cu antibiotic dar oral ,azi am repetat cultura ,miercuri sper sa am rezultatul ,sa fie negativ sa imi poata face cerclajul.

22 + Arianna-Maria

dc ai facut 10 zile, sigur va fi negativ. trebuie sa fie. iti faci cerclajul, te asezi la pat. comanzi carti si dvd-uri si ne mai vedem prin august in parc cu copiii.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Saltea de cocos am luat si eu pt pitica .

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue
dc ai facut 10 zile, sigur va fi negativ. trebuie sa fie. iti faci cerclajul, te asezi la pat. comanzi carti si dvd-uri si ne mai vedem prin august in parc cu copiii.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Sa te auda D-zeu

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

a
Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Ramyy ti+am raspuns la trombofilie legat de d+dimeri

27+

gata am vazut ...sunt dusa rau azi

am intrebat hematologul de n ori daca sa mai fac si altceva siimi zice ca nu e nevoie la mutatiile care le am eu...dar azi ii zic sa imi dea sa fac tot ca trebuie ca nu trebuie

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

rammy, la cat te ai chinuit sa ramai gravida si faptul ca dzeu ti l-a dat acum natural, eu zic ca ti l va da pana la capat. e miracolul tau!

si eu incerc tot asa sa ma incurajez....

doamne, simt ca tremur de frica, sunt total bulversata.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Ramyy ti+am raspuns la trombofilie legat de d+dimeri

27+

unde ca nu vad pe forum si nici pm nu am
cred ca sunt prea panicata si nu mai vad nimic

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Toate fetele de aici fac analize de verificare mai ample, nu doar d+imeri. Eu zic sa nu te sperii, ca bebe merge bine. Eu ti+am mai scris la odisee ce analize de verificare ne da noua dna dr U. Defapt D.. nu ii facem deloc. Sau poate mai sunt fete care ii fac, dar eu nu imi amintesc sa fi citit la careva.

Nivelurile plasmatice ale D-dimerilor cresc progresiv in cursul sarcinii si au o valoare predictiva slaba in excluderea diagnosticului de tromboza venoasa profunda dupa 20 saptamani de gestatie. In cursul travaliului D-dimerii cresc de obicei foarte mult, dupa care scad rapid la 3 zile post-partum si revin lent la valorile normale dupa aproximativ 4 saptamani. Incepand din acest moment testul isi recapata utilitatea sa.

Eu zic sa faci tot posibilul sa ajungi la fundeni. Si trimite si mail la dr U, insista pana raspunde. Eu o sa ii povestesc de tine cand ma vad cu d+ei. Cred ca hematologul ala al tau nu stie prea multe despre trombofilie obstreticala.
Fa tu de capaul tau un set cu analizele de coagulare.
INR
APPT
Timp Quic
Timp sangerare
Timp coagulare
SALF
Si Anti FactorXA * SINGURUL CARE ARATA DACA DOZA DE CLEXANE E BUNA

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:

mihaela, pai tu n-ai avut gura sa i iei la injuraturi? vorba vine...

mai cum sa te apese in halul asta? voia sa ti l si scoata deja? sau cum??
jizaz, sunt socata.
maine tot la medlife am si eu eco fet II.
mai dai si o carca de bani, cica e 5 mil, de fapt 4,9 mil morfofetala de trim II. ce mi-o face in banii aia nu stiu, ca parca vad ca ma tine 15 min si gata. pt ca nu mai erau locuri si m a programat la finalul prg doctoritei, care parca vad ca se va super grabi sa o taie si o sa dea rasol la mine.

mai e si marti maine.

vb lui anaemi, cred ca ne incearca acum inainte de Paste.
[b]
]

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Dupa ce am stat 3-4 ore pe hol ca prostii sa asteptam nu mai stiam nici pe ce lume suntem. Toata lumea era nervoasa. Si eu tot 500 lei am platit+100 lei dr care imi urmareste sarcina pt control ginecologic pt masa. Prima data a facut masuratorile cu calm, dar era asistenta cu gandurile in alta parte si a uitat sa noteze si apoi dr si-a varsat nervii pe mine si pe bebe de si-a folosit toata puterea pe burta mea. Mai am morfo 3 la 32 saptamani, care costa si aia tot 400-500 lei si am scapat de cei doi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Saltea de cocos am luat si eu pt pitica .

22 + Arianna-Maria

si i-am comandat pt pat, lenjeria asta:
http://bebedesign.ro/lenjerii-brodate.php

e prima, cea vernil cu iepuras. cu tot cu baldachin, funda si voal, ca mereu mi-am dorit patut cu baldachin.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

mihaela si ti a iesit bine?
scuza ma sunt f bulversata si nu mai retin ce ne-ai povestit.
la ce dr si la ce medlife ai fost?

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Babyblue, calme vu si vu ple, ce te-a apucat??? Hai mai, ca o sa fie bine. O sa fie bine si cu fetele noastre, acestea sunt incercari insa cu atentie, odihna si urmand sfatul medicului, o sa fie bine.

Eu am la 17.30 maine la Medicover, merge Razvan cu mine. Eu am incredere ca este ok, acuma realitatea o vom vedea.

Voiam sa te rog sa-mi spui si mie cum se numesc uleiurile alea cu care te masezi tu pe spate pentru durere.

22+

Mergi la inceput

Citat:

si i-am comandat pt pat, lenjeria asta:
http://bebedesign.ro/lenjerii-brodate.php

e prima, cea vernil cu iepuras. cu tot cu baldachin, funda si voal, ca mereu mi-am dorit patut cu baldachin.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Foarte frumoasa
si eu tot de la ei am luat lenjeriile , cea cu hello kitty mov si cea cu ussuletul roz ...dar fara baldachin.

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput