Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

nu vreau sa va enervati, dar am o intrebare
pentru ce vi se ia voua in fiecare luna din salar medical daca nu aveti gartuitati sau macar un program special pentru gravide???
Serios intreb...pentru ca nu stiu!
va tot aud cat platiti, ca e scump...si zau va cred, dar mi se pare bataie de joc ca platiti luna de luna si nu beneficiati de nimic

Mama de Ana si 28+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Citat:

Ramyy ti+am raspuns la trombofilie legat de d+dimeri

27+

unde ca nu vad pe forum si nici pm nu am
cred ca sunt prea panicata si nu mai vad nimic

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Toate fetele de aici fac analize de verificare mai ample, nu doar d+imeri. Eu zic sa nu te sperii, ca bebe merge bine. Eu ti+am mai scris la odisee ce analize de verificare ne da noua dna dr U. Defapt D.. nu ii facem deloc. Sau poate mai sunt fete care ii fac, dar eu nu imi amintesc sa fi citit la careva.

Nivelurile plasmatice ale D-dimerilor cresc progresiv in cursul sarcinii si au o valoare predictiva slaba in excluderea diagnosticului de tromboza venoasa profunda dupa 20 saptamani de gestatie. In cursul travaliului D-dimerii cresc de obicei foarte mult, dupa care scad rapid la 3 zile post-partum si revin lent la valorile normale dupa aproximativ 4 saptamani. Incepand din acest moment testul isi recapata utilitatea sa.

Eu zic sa faci tot posibilul sa ajungi la fundeni. Si trimite si mail la dr U, insista pana raspunde. Eu o sa ii povestesc de tine cand ma vad cu d+ei. Cred ca hematologul ala al tau nu stie prea multe despre trombofilie obstreticala.
Fa tu de capaul tau un set cu analizele de coagulare.
INR
APPT
Timp Quic
Timp sangerare
Timp coagulare
SALF
Si Anti FactorXA * SINGURUL CARE ARATA DACA DOZA DE CLEXANE E BUNA

27+

ii zic acum la hematolog sa imi dea analizele astea daca nu mi le da maine dim merg eu si el fac si ii mai scriu un mail d-nei doctor dupa ce am si analizele..si o intreb daca trebuie sa ma vada si iau frumos avonul si vin la bucuresti daca ea zice sa merg numai sa imi raspunda.
mersi mult
va mai scriu cand ma intorc

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

mihaela si ti a iesit bine?
scuza ma sunt f bulversata si nu mai retin ce ne-ai povestit.
la ce dr si la ce medlife ai fost?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Da, bebe este bine. Am fost la Medlife Grivita la dr Radulescu. Tu unde mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Saltea de cocos am luat si eu pt pitica .

22 + Arianna-Maria

si i-am comandat pt pat, lenjeria asta:
http://bebedesign.ro/lenjerii-brodate.php

e prima, cea vernil cu iepuras. cu tot cu baldachin, funda si voal, ca mereu mi-am dorit patut cu baldachin.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

mI+AI FURAT LENJERIA
Eu tot de la ei iau si mobila si accesorii. Sunt la targ acum in Baneasa. Am trimis ieri o prietena sa discute cu patronul si a zis ca deschide magazin si in Bucuresti. in iunie. Comanda o dau in mai cand vin iar la targul de la polivalenta, o sa mearga sotul atunci sa stabileasca tot. Transportul de acolo pt toate costa 180 ron.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Babyblue, calme vu si vu ple, ce te-a apucat??? Hai mai, ca o sa fie bine. O sa fie bine si cu fetele noastre, acestea sunt incercari insa cu atentie, odihna si urmand sfatul medicului, o sa fie bine.

Eu am la 17.30 maine la Medicover, merge Razvan cu mine. Eu am incredere ca este ok, acuma realitatea o vom vedea.

Voiam sa te rog sa-mi spui si mie cum se numesc uleiurile alea cu care te masezi tu pe spate pentru durere.

22+

e un ulei din italia, de la firma gheos. olio di gheos, pt dureri inflamatorii.
exista si o reprezentanta in romania, ditaro se numeste, dar nu stiu dc il mai au. poti cauta pe site.
eu sunt amica cu cei de la gheos, cu patronii din italia, ne-au adus de fiec data cand au venit, intr-o vreme le comercializam si noi la cabinet.
mai am unul singur la cabinet. impreuna cu fango. cel putin asa cred.

dc vrei, eu pe 1 iunie plec la palermo, iti iau de acolo. nu-s scumpe.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Citat:

mihaela si ti a iesit bine?
scuza ma sunt f bulversata si nu mai retin ce ne-ai povestit.
la ce dr si la ce medlife ai fost?

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Da, bebe este bine. Am fost la Medlife Grivita la dr Radulescu. Tu unde mergi?

Mihaela

doamne ajuta. mkr tu cu vesti buna!

eu merg la medlife dr taberei la dr. chitescu rodica.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Saltea de cocos am luat si eu pt pitica .

22 + Arianna-Maria

si i-am comandat pt pat, lenjeria asta:
http://bebedesign.ro/lenjerii-brodate.php

e prima, cea vernil cu iepuras. cu tot cu baldachin, funda si voal, ca mereu mi-am dorit patut cu baldachin.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

mI+AI FURAT LENJERIA
Eu tot de la ei iau si mobila si accesorii. Sunt la targ acum in Baneasa. Am trimis ieri o prietena sa discute cu patronul si a zis ca deschide magazin si in Bucuresti. in iunie. Comanda o dau in mai cand vin iar la targul de la polivalenta, o sa mearga sotul atunci sa stabileasca tot. Transportul de acolo pt toate costa 180 ron.

27+

:)) habar nu aveam de tar. eu i-am luat de pe net.
am comandat deja la ei, patut transformer 140/70, cel portocaliu, care se face tarc, dulapul portocaliu cu deschiderea de usi in sarpe, salteaua, lenjeriile si baldachinul.

dc tu le-ai vazut life, ai pus mana pe ele, sunt solide???

eu n-am apucat sa le vad, dar mi-au placut ff mult si am dat comanda deja.
cum ti s-au parut la atingere?

mie imi ajung intre 2-7 mai. sper sa fie seriosi. e adev, ma costa transp vreo 180 roni, dar asta e.

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

nu vreau sa va enervati, dar am o intrebare
pentru ce vi se ia voua in fiecare luna din salar medical daca nu aveti gartuitati sau macar un program special pentru gravide???
Serios intreb...pentru ca nu stiu!
va tot aud cat platiti, ca e scump...si zau va cred, dar mi se pare bataie de joc ca platiti luna de luna si nu beneficiati de nimic

Mama de Ana si 28+

Fashion

Din ce am aflat avem gratuite doar 2 ecografii si 3 seturi de analize de sange si urina. Unele fete au asigurare privata de la serviciu care acopera toate analizele pe perioada sarcinii, eu nu am. Am facut zilele trecute un calcul si am dat pana acum pe analize si spitalizare aprox 4500 lei(nu am trecut chiar tot ca sa para suma mai mica) Pentru Romania este o suma f mare, dar atat eu cat si sotul suntem f panicosi si am vrut sa stim ca bebe este bine. Poate pana la urmatoarea sarcina ne calmam si o sa rezistam doar cu ecografiile de baza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Bine v-am regasit fetelor!

Ieri m-am reintors si eu dupa o luna in Romania. Sunt inca zombie dupa o calatorie terifianta de 26 de ore, cu aterizat in Washington in loc de NY si luat autobuzul inca 5 ore. A fost horror pentru bebe care s-a zbatut tot drumul saracul, de la oboseala mea, de credeam ca acum-acum o sa iasa. Dar DD ne-a avut in paza si am ajuns teferi si nevatamati.

Cand imi mai revin un pic o sa incerc sa recapitulez cat pot din ce ati scris, imi doresc sa fie multe lucruri bune. Am citit doar capitolul de fata si as vrea si eu sa le incurajez in incercarile prin care trec pe Roberta, rammy, Arianna, Anamaria si alte fete cu situtii dificile. Sarcina e o incercare a tariei fiecareia dintre noi, trebuie sa fim puternice si calme, ca sa luam deciziile cele mai bune pentru bebelusii nostri.

Eu acum plec la cumparaturi, am frigiderul gol si bebe vrea mancare, din ce in ce mai multa.

Va pup pe toate, multa sanatate va doresc!

Sunt ca un ou kinder!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

A fost o prietena care are bebe si am incredere in discernamantul ei. Eu nu puteam sa merg. Mi+a zis ca sunt solide si f frumoase.
Eu iau tot transformer cu leganare, alb cu lem si manerele in forma de maimutoi colorati; dulapul cu vitrina pe mijloc, tot alb cu lemn; comoda cu doua usi si doua setare si cu saltea de infasat; saltea de cocos; 2 lenjerii; cosulet cu baldachin (ca sotul zice ca il apara de tantari. Noi avand plase peste tot); buzunarul lateral de patut; cred ca atat de la ei.

Si mai am de luat un covor vesel, dar habar nu am de unde sa gasesc si o perdea haioasa. Si sa inceapa zugraveala.

Ca sa nu mai vorbim de carucior 3 in 1, si toata lista aia lunga cu lucururi pt bebe si pt mama. Se dau si bani pe undeva

27+

Mergi la inceput