Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 5
MihaelaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramyy nu stiu ce e azi da nu e bine la fel si eu ca si roberta si ariana plang de mai am un pic si inund apartamentul...azi mi-am facut analizele la hematologie si au iesit rau de tot d-dimere care de obicei imi era 0,38 sau 0, 4 acum e 1,03 in conditiile in care valoarea de referinta e mai mica ca 0,5 la 5,30 merg la medicul hematolog sper sa nu imi zica ceva nasol ca o iau direct la casa de nebuni Ramyy iti tin si tie pumnii si iti doresc multa sanatate 24+ 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |
Ramyy iti tin si tie pumnii si iti doresc multa sanatate
babyblue spune:
doamne rammy, mai dar ce e azi????
eu zic sa fugi rpd la hematolog sa vezi ce se intampla.
ma rog pt tine sa fie bine!!!![rugaciune]
te rog, nu ma plange, ii faci rau lui bebe!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
babyblue spune:
citat din mesajul lui Arianna_M Babyblue....iti dai seama ca fac tot ce trebuie ,problema acum este streptococul pt ca nu poate interveni la nivelul colului cu o infectie. Anaemi....nu stiu daca este mai rau sau nu pt ca este deschis la interior , tot ce stiu este ca nu se mai inchide. Mamutz....sunt cazuri si cazuri....ne vom ruga la Doamne-Doamne sa fie bine. 22 + Arianna-Maria |
cu tratament antibiotic strong, pe vena sau im, in cateva zile scapi de streptococ si poate lejer sa ti faca cerclajul ala. mai ramane sa repeti culturile.
prb ca o sa mai dureze ceva...off..
_
22+ cu Iustin Andrei
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
Arianna_M spune:
Am facut 10 zile de trat.cu antibiotic dar oral ,azi am repetat cultura ,miercuri sper sa am rezultatul ,sa fie negativ sa imi poata face cerclajul.
22 + Arianna-Maria
MihaelaV spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui babyblue
doamne fereste, cum sa te apese in halul asta pe burta. jizaz!!! multumesc! _ Babyblue va pupa pe toti!! 22+ cu Iustin Andrei Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite 1 FIV nereusit Sarcina obtinuta natural |
A intarziat cineva si s-au decalat programarile cu 3-4 ore pana s-a ajuns la programarea mea. Asistenta era nervoasa si imprastiata si a uitat sa noteze pe fisa 2 valori pe care dr ecografist le-a masurat la inceput. Dr trebuia sa intre intr-o amniocenteza si s-a enervat pe asistenta, bebe nu a mai vrut sa stea asa ca m-a apasat cu toata puterea pe burta pana m-am invinetit. Traiasca Medlife!
lisssa_ana spune:
intru si eu sa incurajez fetele: Roberta,rammy,arianna...haideti sa ne rrugam pt ele mai ales ca e saptamana mare ca Domnul sa va aiba in paza si sa duceti sarcina pana la termen sau cat mai aproape de el.
Incercati sa va menajati un pic, nu mai faceti nimic, dar nimic, strictul necesar si acela de mers la baie si atat. IN pat dupa aia! E greu, dar merita! plus c anu mai aveti mult deloc! vorbim de 2 luni si un pic si gata sunteti pe teritoriu SAVE.
IN alta oride de idei, in legatura cu discutia de azi: In state e obligatorie scoica inca de la iesirea din spital. Aici daca nu stii sa o montezi, mergi la un post de politie si o fac ei pt tine. Se recomanda folosirea scoicii pana la varsta de 1 an si atsa tot in pozitie inversa de mers. Tot aici mi s-a spus ca bebe are voie maxim 2h sa stea in scoica, dupa acre il scoteam ne jucam, masaj,intins, etc si iar pus in sccoica. Vorbim in State, unde distantele sunt f lungi. Eu una nu vad nici un folos landoului mai ales ca sunt carucioare care se intind perfect la 180 de grade. Eu cu siguranta am sa prefer un caruciur din acela mai ales ca vorbim de primele luni de viata a bebeilor cand va fi vara si va fi fff cald. Nu vom putea sa ii tinem in sccoica ca le va fi prea cald. Bebeilor le e mai cald decat noua.
Bafta multa fetelor care merg la medic maine, stiu ca sunteti o gramada pe 19, noi vom merge doar saptamana viitoare.
Ieri am fost fff obosita. Am fost la biserica de am ajutat pentru masa Floriilor, la ora 3 pm imi picau ochii de somn.
Ce pregatiri faceti de Sf. Pasti?
La noi pica anul acesta si ziua lui Cristi, deci trebuie sa fac pregatiri serioase ca toata lumea o sa vina la noi.
O zi buna sa aveti
Mama de Ana si 28+
Fashion
ramyy spune:
citat din mesajul lui mamutz Ramyy ti+am raspuns la trombofilie legat de d+dimeri 27+ |
unde ca nu vad pe forum si nici pm nu am
cred ca sunt prea panicata si nu mai vad nimic
24+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
babyblue spune:
mihaela, pai tu n-ai avut gura sa i iei la injuraturi? vorba vine...
mai cum sa te apese in halul asta? voia sa ti l si scoata deja? sau cum??
jizaz, sunt socata.
maine tot la medlife am si eu eco fet II.
mai dai si o carca de bani, cica e 5 mil, de fapt 4,9 mil morfofetala de trim II. ce mi-o face in banii aia nu stiu, ca parca vad ca ma tine 15 min si gata. pt ca nu mai erau locuri si m a programat la finalul prg doctoritei, care parca vad ca se va super grabi sa o taie si o sa dea rasol la mine.
mai e si marti maine.
vb lui anaemi, cred ca ne incearca acum inainte de Paste.
Florina, maine vad de noi, ce frica imi e. o sa ma gandesc ca facem impreuna si ca tu esti ZEN, poate ma molipsesc si eu. sotul a lasat totul balta si vine cu mine, doar zambetul lui incurajator ma mai poate salva de la un atac de panica.
in alta ordine de idei, eu am comandat patutul si dulapul pt camera copilului. am comandat si o saltea din iarba de cocos, cika e antialergica si niste lenjerii de pat. or sa mi ajunga prin mai. sunt asa de bulversata de tot ce vi s-a intamplat voua si de frica pt maine, ca nici nu mai stiu ce si cand am comandat. vorbeam ca in transa cu tipa aia de la mobila...
_
22+ cu Iustin Andrei
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
ramyy spune:
a
citat din mesajul lui mamutz Ramyy ti+am raspuns la trombofilie legat de d+dimeri 27+ |
gata am vazut ...sunt dusa rau azi
am intrebat hematologul de n ori daca sa mai fac si altceva siimi zice ca nu e nevoie la mutatiile care le am eu...dar azi ii zic sa imi dea sa fac tot ca trebuie ca nu trebuie
24+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)