Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
ALINAOPREA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna_M Alina...la cate sapt ai facut cerclajul ? si cum a fost ?unde l-ai facut ?si cat ai stat in spital ? ![]() 22 + Arianna-Maria |
Arianna eu am facut cerclajul la 15 sapt cu toate ca medicul a vrut sa-l facem chiar mai devreme dar am asteptat dupa analize (secretie vag, culturi col, chlamidia, mycoplasma si ureaplasma ).
Eu l-am facut la rece cum se spune (fara col deschis) datorita sarcinii pirdute anul trecut in trim II.
L-am facut la Elias pt ca acolo e medicul meu si chiar daca se poate face si la particular el a considerat ca e mai safe la spital.
Am stat internata in ziua respectiva si o noapte iar a doua zi dimineata am plecat acasa.
Mi-a facut anestezie generala si nu m-a durut nimic nici dupa ce m-am trezit, procedura dureaza circa 10.....15 min si o zi sau doua poti avea o mica sangerare care e normala.
Pt mine cerclajul a fost ca o parasuta pt ca eu ma simteam in aer cand am ramas insarcinata si nu descoperisem din ce cauza am pierdut sarcina pe care o obtinusem prin FIV dupa 9 ani de lupta cu infertilitatea.
Sper ca aceasta poveste sa aiba happy-end ceea ce-ti doresc din suflet si tie

Alina
26+ 
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
babyblue spune:
| citat din mesajul lui Laura13 se interneaza astazi la 14, in continuare ramane suspiciune, e nevoie de mai multe investigatii. dani a tinut-o si o tine cu febra. eu ... nu mai zic, simt ca ma lasa puterile, din pacate. incerc, sper, ma rog la DD sa vin cu vesti bune de la eco, trebuie sa discut cu doctorita riscurile care apar pentru bb daca, doamne fereste, florin are TBC. nici nu vreau sa ma gandesc ![]() daca mai am putere intru sa va zic ce am facut la eco. multumesc mult pt gandurile bune, ma rog in continuare sa ma tina DD sanatoasa sa pot avea grija de ei. Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel ![]() Poze Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
imi pare nespus de rau! multa sanatate!!! si iti tinem pumnii sa iasa bine totul!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu
Iustin AndreiDoamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
Arianna_M spune:
Alina....Doamne ajuta .....sa ne ajute D-zeu pe toate sa ne tinem puiutii in brate sanatosi ![]()
si ai restrictii acum cu el ?..stai numai in pat ?
22 +
Arianna-Maria
babyblue spune:
multumesc tuturor pentru urarile de bine de azi.
la 14 am prgramarea.
florina, iti tin pumnii.
precum la toate fetele care asteapta rezultate sau raspuns de la doctori!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu
Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
ALINAOPREA spune:
Laura multa sanatate intregii familii.
Fii puternica pt ca ei au nevoie de tine.
Babyblue si Florina bafta la eco, sa veniti cu vesti bune, sa mai inveselim putin atmosfera 
Alina
26+ 
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
anaemi spune:
Crispy bafta si tie azi la eco! 
Felicia, arati super!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
28+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
ALINAOPREA spune:
| citat din mesajul lui Arianna_M Alina....Doamne ajuta .....sa ne ajute D-zeu pe toate sa ne tinem puiutii in brate sanatosi si ai restrictii acum cu el ?..stai numai in pat ? 22 + Arianna-Maria |
Recomandarea a fost fara efort fizic deosebit si fara sex.
Alina
26+ 
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui ALINAOPREA Medicul nu mi-a recomandat sa stau numai la pat dar fac asta pt ca asa simt eu. Recomandarea a fost fara efort fizic deosebit si fara sex. Alina 26+ ![]() Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani |
Am inteles .....merci

22 +
Arianna-Maria
ramyy spune:
Ariana cum a vazut medicul ca ai colul deschis pe masa ? sau se vede si la eco?
24+ 
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Daniel - 14.11.2006 si