Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
ramyy spune:
buna fetelor 
va pup si va multumesc la toate pt sustinere si pt gandurile bune 
Meidcul hematolog inca nu mi-a raspuns la mail , la cabinet mai e doar maine dupamasa asa ca va dati seama cum ma simt.
i-am scirs azi din nou mail d-nei Uscatescu de la bucuresti sper sa imi raspunda i-am atasat toate analizele si daca ea zice sa fac un drum la bucuresti il fac...
in rest nu am chef de nimic...am o stare de kk asta e sper sa treaca.
va pup si va dorec tot binele 
24+ 
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
corry_28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxybarbu Corry , nu ma satur de uitat la ecografia lui bebe, este atat de frumos !!!!!!!!!!!!!Nu stiu daca sunt eu mai anormala dar mie nu imi este frica deloc, de ce urmeaza la eco. Eu astept fiecare ecografie cu sufletul la gura, ma bucur ca o pot vedea pe pitica si trebuie sa recunosc ca am fost foarte optimista pe tot parcursul sarcinii. As vrea sa va pot transmite si voua un pic din optimismul meu ![]() Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+DPN 04.07.2011 |
Ce smechera esti
Normal, tu ai trecut de perioada "critica".
Mai ai un pic Roxy, ce a trecut timpul.....

Parca imi pare rau

22+cu
si
Arianna_M spune:
Rammy...la ce hematolog mergi ?
eu merg la dr Avram ,care a fost la noi la Sp Coltea ,iar acum este la voi la Cluj la Medcenter...este o bomboana.
22 +
Arianna-Maria
anaemi spune:
Laura trebuie sa fii tare ! Ne rugam ca totul sa fie bine!
Multa sanatate ! 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
28+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramyy buna fetelor ![]() va pup si va multumesc la toate pt sustinere si pt gandurile bune ![]() Meidcul hematolog inca nu mi-a raspuns la mail , la cabinet mai e doar maine dupamasa asa ca va dati seama cum ma simt. i-am scirs azi din nou mail d-nei Uscatescu de la bucuresti sper sa imi raspunda i-am atasat toate analizele si daca ea zice sa fac un drum la bucuresti il fac... in rest nu am chef de nimic...am o stare de kk asta e sper sa treaca. va pup si va dorec tot binele ![]() 24+ ![]() 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |
O sa fie bine,sa vezi ! 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
28+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
fecian spune:
Neatza si de la noi
![]()
nu mai are rost sa dau ca ati dat deja![]()
Am pus si eu 2 pozici mai noi (una de azi dimineatza)cu moi![]()
In rest, pup toate gravidutzele, sa fiti cuminti la pat.
Eu nu stiu, de cand cred ca m-am resemnat (nici macar nu imi mai verific colul, doar sper ca Dumenzeu, daca tot ne-a dat aceste minuni ni le da pana la capat). Si orice as face, tot voia Lui va fi..
Asa ca decat o perrioada de stres, mai bine una de fericire si multumesc Domnului pentru fiecare zi de burtica. Si asa nu va mai dura mult!
Vreau sa simta si bb ca il iubesc si ca abia astept sa se coaca sa poata veni la mine in brate. 
In rest, tot ce pot face e sa incerc sa traiesc viatza cat mai normal cu putinta.
M-am saturat sa imi fie frica si sa plang, oricum nu imi ajuta la nimic.
V-am pupat, fug sa cumpar cate una alta, si sa ma apuc de facut papica.

Felicia,
de pui (Gabriel) si
25+ cu bulina
(Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui
Gabriel
_
Simply happy!
Ireth spune:
Fecian, super burticica!
arati tare tare bine, tine-o tot asa! 
Si ai dreptate, si eu m-am saturat de atata panica. Vreau sa cred ca totul e bine.
24+ 
crisspy spune:
'Neata,
Am avut de recuperat, nu gluma...un capitol in 3 zile, sunteti tare rapide la scris.
Noi ocupati cu vizionari de apartamente, curatenia de Paste...nu am mai avut timp de nimic. Azi mergem la echo, revin pe seara cu impresii.
Cristi sa stapaniti sanatosi masinuta noua. Ce burtica frumoasa ai!Iar Carol e un scump! Numai burtica e de tine, in rest tot slaba cum te stiam. Pe mine deja ma intreaba lumea cand nasc si ca sa evit situatii stanjenitoare (am o burta imensa
) le zic ca nasc luna viitoare...asa o sa o tin pana in august.
Babyblu si Florina bafta azi la morfologica
.
Florina este adevarat ca scoica este mai "orizontala" decat scaunul 0-18kg. Noi am luat scaun 0-18kg cand a facut Razvi 1 an. Noi ne-am hotarat si nu mai recoltam celule stem, si asa costa nasterea o gramada + legarea de trompe.
Roberta, Arianna, Rammy multa sanatate
.
Cory, Alina felicitari pentru vestile bune de la echo.
Rammy 
O zi frumoasa tuturor si multi 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
21 sapt 
ramyy spune:
mamutz si babyblue voi parca ati zic ca va faceti mobila la bebedesign nu ?
ati ales exact culorile care sunt pe site sau va combina ei si alte culori ce alegeti voi?
24+ 
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
v_florina spune:
Multumesc tuturor pentru urarile pentru ecografia de astazi!
Multumesc!
Laura, multa multa sanatate intregii voastre familii si membrului care este pe drum!
Eu astazi am treaba multa, asa ca va voi citi din umrba si voi posta diseara sau maine dimineata. Sa aveti o zi minunata si linistita!
22+

sunt cea mai fericita