Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Ariana cum a vazut medicul ca ai colul deschis pe masa ? sau se vede si la eco?

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

la echo a vazut ,pe masa eu nu am facut decat o singura data control.
ti-am scris un mesaj la paginile anterioare

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Rammy...la ce hematolog mergi ?
eu merg la dr Avram ,care a fost la noi la Sp Coltea ,iar acum este la voi la Cluj la Medcenter...este o bomboana.

22 + Arianna-Maria

eu merg la conf dr andrei cucuianu

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Am inteles
ti-a raspuns Dr.U ?

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Dragele mele , va multumesc in suflet pt urari si sustinere! Fecian , ai dreptate , si eu m-am saturat sa imi fie frica , vreau sa cred ca Dumnezeu are grija de minunea din burtica mea, bravo pt gandirea pozitiva si sa aveti un drum usor in tara.
Roxy , poate ca scriindu-ne , ne dai si noua din pozitivitatea ta, ma bucur ca esti asa.
babyblue , Florina , va asteptam cu vesti bune , ca sa uitam de ale noastre rele.
Corry , felicitari pt grasunii sanatosi , sa aiba Dumnezeu grija de ei si de mami pana la sfarsit.
Anaemi , ce scumpa e Anastasia. Copii iti umple sufletul de fericire, chiar si cand fac gafe.
Laura multa putere iti doresc. si sanatate puilor tai.
.... cred ca am uitat pe cineva ... dar va pup pe toate , eu stau cumintica in pat , si azi am urmari de la oboseala de ieri , nu ma lasa contractiile , dar ma rog la DD sa ne ocroteasca pe toate.

27+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Citat:

Am inteles
ti-a raspuns Dr.U ?

22 + Arianna-Maria

nu
nu mi-a raspuns nimeni
daca nu imi raspunde azi nici unul maine merg la medcentre la doctorita care ai zis tu si o iau de la capt cu tot ca o sa ajung la nebuni.
auzi da nu sti doctorita asta lucreaza si la spitalul de hematologie in cj ?
nu de alta da nu le place sa mergi de la unul la altul...au asa o atitudine nasola daca le zici ca ai mai fost si in alta parte si daca lucreaza si la sp de hematologie e colega cu dr la care merg eu.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

pai si ramyy, daca ii explici doamnei in cauza ca e o urgenta, chiar daca altcineva te are in vedere ca si pacient, crezi ca nu o sa inteleaga?
te intreb, nu stiu...

24+

Mergi la inceput

Rammy....nu cred ca lucreaza si la spital.
daca vrei iti dau nr ei personal si adresa de mail a ei si vb cu ea .
si eu am mers la U ,dar la 9 sapt cand am avut probleme si aveam nevoie de parerea dumneaei nu mi-a raspuns la mail-uri ,si crede-ma ca am tot insistat.
nu ii contest reusitele ,dar eu nu am fost pe aceeasi lungime de unda

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Imi dati si mie parola cea noua de la contul comun? Eu nu am pus pozici acolo ca nu am facut. La Razvi abia la 38 de saptamani am facut prima poza

Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

pai si ramyy, daca ii explici doamnei in cauza ca e o urgenta, chiar daca altcineva te are in vedere ca si pacient, crezi ca nu o sa inteleaga?
te intreb, nu stiu...

24+

avand in vedere ca merg la privat ar trebui sa inteleaga ..dar stiu eu ...nici nu as vrea sa merg la 100 de medici , ce fac daca fiecare imi zice altceva ? :( oricum o sa incerc si aici pana la urma sper sa am un raspuns de undeva

24+

Mergi la inceput

Citat:

Rammy....nu cred ca lucreaza si la spital.
daca vrei iti dau nr ei personal si adresa de mail a ei si vb cu ea .
si eu am mers la U ,dar la 9 sapt cand am avut probleme si aveam nevoie de parerea dumneaei nu mi-a raspuns la mail-uri ,si crede-ma ca am tot insistat.
nu ii contest reusitele ,dar eu nu am fost pe aceeasi lungime de unda

22 + Arianna-Maria

e a doua ora cand ii scriu la drU sper sa imi raspunda ,daca nu imi raspunde acum nu mai insist..i-am scris si in mail ca daca e nevoie sa merg la ea doar atat sa imi scrie si merg...acum mai astept azi sa vad....poate careva tot raspunde.
e ciudat ca si dr la care merg eu de obicei raspunde fff repede la mailuri 2-3 ore o singura data mi-a raspuns dupa 2 zile si si=a cerut scuze canu era in tara...tocmai de asta nu inteleg de ce nu raspunde acum.

24+

Mergi la inceput