Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Deea,da de ce nu vorbesti tu cu altcineva?Poate nu vor,cine stie.O prietena buna,ceva.Cat despre invitatii,poti alege un text haios,unde sa nu fie trecut numele nasilor.Eu la nunta de ex n-am trecut numele parintilor.A fost ceva de genu "Noi ne casatorim!Daca vreti sa ne fiti alaturi,va asteptam bla bla ...Parinti spirituali ne vor fi..."Cam asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Lori sa fie intr-un ceas bun crestinarea Anei.
Tunde oofffff. Imi pare rau ca se simte rau micuta ta. Sa dea Domnul sa se faca repede bine.
Adryii de ce zici ca e sub greutate? A luat f bine in greutate pana acum. 2300g in 3 luni e chiar f bine. Ar trebui sa ia in jur de 750-800g pe luna in primele 3 luni.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Lori, , !

Ma bucur mult ca v-a iesit botezul frumos! Sa va traiasca micuta crestina cu ochi ca maslinutele !

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Roxx, bafta multa la biopsie !

Anka, bafta multa la job !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

TUNDE - of, ce rau imi pare! Multa putere mamico! Stiu ca e greu sa0ti vezi puiul bolnavior si mai ales sa nu ai nici o baza in doctori...

ADRIY - uite aici grafice de crestere pentru fetite:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2995
Subscriu, ai o fata frumoasa foc...

LORICH - bravo Anei ca a stat asa cumintica! Eu am fost ieri la molifta. Atata a putut sa planga copilul meu cand ne-a pus preotul haina in cap... el care e cumintenia intruchipata. S-a speriat saracul. Acuma sper ca la botez sa stea cumintel.

FRAGRANT - multa sanatate si tie si Soficului mic! Supozitoarele cu eucalipt sunt super, asa a reusit si piticul meu sa doarma linistit in perioada virozelor si a pneumoniei, pentru copilasi asa mici insa n-am incercat. Dar eu parca tin minte ca e si varianta pentru bebei. Sau tin minte gresit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Chiar, Doloress, ca mi-am amintit, tu stii ce firma sunt supozitoarele?? Daca sunt de la aceeasi firma cu cele de Belgia? Ca ma intrebase Fragrant si vreau sa zic ca astea ale mele sunt din Belgia, scrie pe ele "eucalipt baby" sunt de la 3 luni, insa mi-a aruncat Robert cutia lor de carton, deci nu stiu sa-i spun alte denumiri.

edit: figura cu ser in nas ca m-ati intrebat fetelor, a mers, nu-mi reuseste de fiecare data (adica sa-i iasa pe cealalta nara), insa in data in care a reusit am scapat de mucii Anei, de fornaiala, de tot. "tone de ser" inseamna mult, da o fiola, eu am o sticla mare de ser din care trag cu seringa (ampulele sunt afurisit de scumpe) si cand zic "tone de ser" ma refer ca-i pun o seringa intr-o nara (5 ml)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

SZ unde e ziki????

ok, ok nu e SZ, e IL (intrebare loricioasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SLIL (subscriu la intrebare loricoasa): Unde e Ziki? Cred ca n-a facut fatza treburilor... Auzi, pleaca ea cu doi copii... Eu nu sunt in stare nici sa fac prin casa ce am de facut, daramite sa ma mai car cu treburi prin oras...

Dar TUNDE ce-o mai face? Si mai ales Sonia?

LORICH, brava pt botez mumos si pt fifita in forma!

SHINES, copiii maninca si ei cit pot.

ANKA, 180 ml de 5 ori pe zi... asa o trebui, dar eu nu cred ca maninca nimeni asa mult o data... A mea cred ca maninca 50, noroc ca-i din tzitzi si habar n-am... Fiecare copil maninca fix cit ii trebuie...

G

Mergi la inceput

Lori, poti sa-mi spui te rog cine a produce supozitoarele cu eucalipt si cum se numesc exact? Vreau sa-i cer cuiva care vine din strainatate sa-mi aduca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

SZ unde e ziki????

ok, ok nu e SZ, e IL (intrebare loricioasa)

uite asa o sa ajungem noi sa vb numai in acronime, de n-o sa ne mai inteleaga decat cei "de-ai casei" :)
mamele de buburuze vb codat

supozitoarele pe care le-am gasit eu sunt Dime-Cineol (baby); banuiesc ca ceva asemanator ai si tu, doar ca varianta pt 3 luni+

Mergi la inceput