Fulgusorii sarbatoresc Invierea Domnului Iisus {8}
Raspunsuri - Pagina 5

magdaz_ina spune:
Camy, bine ai venit in lumea mamicilor !
Ca sa te "consolez" iti spun, atat din experienta proprie cat si din cea a mamicilor cu state mai vechi, ca situatia nu se amelioreaza ci se agraveaza cu varsta.
Banuiesc ca stii ce trebuie sa faci atunci cand simti ca iti pierzi rabdarea in fata unui copil ? Sa ai rabdare in continuare, bineinteles !
Inca o data, felicitari !

allexa06 spune:
Camy-
Noteaza-le intr-un caietel, acum esti suparata, dar mai tarziu vei rade
.Si Razvan si Stefanut au fiecare agenda lor cu perlele pe care le spun, prostioare pe care le fac
si ....sa-l citeasca el cand va fi mare, sau nevasta-sa
.
De exemplu, Razvan :
Am cumparat rahat pt cozonac,el nu a mai vazut/mancat pana acum( sau ca era prea mic si nu a dat importanta) Mi-a cerut sa manance, i-am dat,a doua zi si-a amintit de el si mi-a cerut iar:
R: "mami, mai da-mi din ala dulce"
Eu:dandu-mi seama despre ce vorbeste, ii dau , dar ii si spun ca se numeste rahat, sa nu mai spuna "dulce"
R:" mami, nu mai spune asa, ca este un cuvant urat!"
Eu; , nu mai , nu este un cuvant urat, asa se numeste, rahat...nu stiu ce a fost /ramas in capsorul lui, nu a mai zis nimic, dar mustacea
.Mai tarziu imi cere iar;
R: mami, vreau sa-mi mai dai un ca..t
Eu; sa cad jos,nu alta, ma chinuiam sa raman serioasa si-i spun Razvan , cum ti-am spus eu ca se numeste asta ?
R: "handicapat "
Eu: ?????????
Apoi ia si explicai copilului cum un cuvant poate avea mai multe sensuri, intelesuri....e grele....!
Gata, am plecat la biserica, astazi ma impartaseste preotul , apoi vin acasa si ma apuc de cozonac, pasca si drob
http://community.webshots.com/user/allexa06

busymummy spune:
Neatza
Alexa Si mie imi scoate Andi unele...
Cami, ai rabdare, mami... noi am trecut prin asta cu Andi si intr-adevar... cu varsta cresc si problemele... dar si satisfactiile
Cu Vlad avem noroc ca e mult mai linistit si mai intelegator
Lauriciu - vii in tara? Unde anume? Daca vii in Bucuresti, da un semn, poate ne vedem...
Ma duc sa muncesc si revin de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

vias spune:
azi ne-am impartasit..si eu..si Fla...
am casa vraiste, nimic nou...dar o astept pe soacra sa ma ajute...apoi sa merg si la cumparaturi...ca am frigiderul gol
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

A_driana spune:
alexa
ladyyyyy spune-ne 2 cuvinte despre voi...
fete, spor la bucatarit...noi dupamasa plecam la tara si abia diseara fac cozonacii...imi place mult sa fac cozonac...
Adriana, mamica pufarinului David

My_Lady0091 spune:
ady...fa-ti..cont..de..Facebook...avem..acolo...un..grup...secret..al..
fulgusorilorRebecca..e..mai..binisor..se...recupereaza.trebuie..sa..ajungem..dupa..Paste,la.Sp.Sf.Maria-Iasi..pentru..un..ecograf..
intern..mai..complex!
Blackmoon Lady&lipishtocul

Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |

A_driana spune:
lady ma bucur tare mult ca picea ii mai bine...ii puternica ea si invinge orice pb...un mare pt frumusica
cu FB-ul nu stiu ce sa zic...am un cont pe hi5 dar intru o data pe an...si nici nu ma pricep la FB....habar n-am...o sa vad....
Adriana, mamica pufarinului David

magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui My_Lady0091 Rebecca..e..mai..binisor..se...recupereaza. |

allexa06 spune:
Gata, eu am terminat de facut pasca si cozonacii,acum fac ouale rosii.Voi, cum stati ?
http://community.webshots.com/user/allexa06